« Film
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
BATMAN GODINA

Čak 6 Batmana stiže 2019.

Prema navodima Reddita, "Batman godina" će započeti na Dan zaljubljenih filmom "Gotham City Sirens" čija će se radnja vrtiti oko Harley Quinne, omiljene antiheroine iz filma "Suicide Squad"

Batmani u svim verzijama 2019.
Batmani u svim verzijama 2019. (Arhiva)
Više o

Batman godina

,

2019.

,

Gotham City Sirens

,

The Batman

,

Batgirl

Popularni superheroj Batman proslavit će 2019. godine svoj 80. rođendan, a studio Warner Brothers, koji posjeduje prava za ekranizaciju stripova o "mračnom vitezu", sprema nesvakidašnju filmsku proslavu ovog jubileja, tako što će te godine objaviti čak šest filmova čija se radnja odvija u tzv. Batmanovom svemiru.

Prema navodima Reddita, "Batman godina" će započeti na Dan zaljubljenih filmom "Gotham City Sirens" čija će se radnja vrtiti oko Harley Quinne, omiljene antiheroine iz filma "Suicide Squad". Za kraj svibnja je najavljena premijera filma o Nightwingu, još jednom superheroju iz tzv. "Batmanove obitelji".

Film "Batgirl" u kina stiže u kolovozu, dok je za studeni planirana premijera igranog filma "The Batman" s Benom Affleckom u glavnoj ulozi.

I to nije sve, pored četiri igrana filma, 2019. će biti objavljena i dva animirana filma o Batmanu, uključujući i adaptaciju jedne od najpopularnijih serija stripova "Batman: The Long Halloweeen".

11.04.2017. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh