« Glazba
objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana
NAJAVE

Dani Savske dan #2 - 15.07. - Vintage Industrial

Ono najzabavnije slijedi kad se sunce stiša, a mi upalimo lampice i pojačamo glazbenike na pozornici našeg Ljetnog vrta

Dođite u Vintage
Dođite u Vintage (Vintage Industrial Bar)
Više o

Dani Savske

,

Vintage Industrial Bar

SUBOTA 15.7.2017.: ERVIN BAUČIĆ & BRANKO BOGUNOVIĆ PIF

Operni, ali prije svega i rock pjevač te glumac, Ervin Baučić, rođeni Omišljanin, zasigurno vas je osvojio nekom od svojih izvedba u zadnjih +20 godina.

Jednom prilikom izjavio je: ' Glazba je moja prva ljubav, posebno rock '70-ih i blues, ali ne stignem konkretno raditi s nekim bendom. Imao sam sreću raditi s izvanrednim glazbenicima od dolaska u Zagreb 1996., s kojima i dalje surađujem, pa si povremeno priuštim neki rock koncert za dušu.'

U kazališnim izvedbama može se pohvaliti s: 'Jesus Christ Superstar', 'Šišmiš', 'Briljantin', 'Aida', 'Monty Python's Spamalot', 'Mamma Mia!'... Nebrojeno puta je surađivao s Big bandom HRT-a, vlasnik je brojnih nagrada.

Branko Bogunović Pif je van serijski gitarist, te je biočlan nekih od vječnih hrvatskih rock bendova - Animatori, Drugi Način i Plava Trava Zaborava, a zadnjih godina nastupa kao solist sa gitarističkim recitalom Crossover Guitar te svira kao prateća gitari legendarnoj Zdenki Kovačiček. Ne treba zaboraviti da je i aktivan kao slikar, a u mlađim danima je radio kao crtač u Zagreb Filmu.

15.07.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh