« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
NAJAVE

Garage Rockin' Craze! koncertna večer u Vintage Industrial Baru

The Minnesota Voodoo Men, japanska garage rock atrakcija iz Tachikawe, ponovno će svratiti u Zagreb u sklopu mini turneje

The Minnesota Voodoo Men
The Minnesota Voodoo Men (Arhiva)
Više o

Garage Rockin' Craze!

,

Vintage Industrial Bar

U četvrtak 2.3.2017. Vintage Idustrial predstavlja 'Garage Rockin' Craze!' koncertnu večer povodom prikazivanja istoimenog, dokumentarnog filma. Projekcija dokumentarca o japanskoj garage sceni održat će se u petak 3. ožujka te u subotu 4. ožujka u kinu Grič.

The Minnesota Voodoo Men, japanska garage rock atrakcija iz Tachikawe, ponovno će svratiti u Zagreb u sklopu mini turneje na kojoj promoviraju dokumentarni film "Garage Rockin' Craze" o neobičnoj i divljoj undeground garažnoj sceni u Japanu.

Redatelj filma je Kanađanin hrvatskih korijena Mario Ćuzić, koji u Japanu zivi vec 18 godina, a dokumentarac prati najluđe bendove koje je odabrao Daddy-O-Nov, kum garažne scene u Japanu. Autor je tijekom pet godina intervjuirao sve ključne aktere scene i stonine snimljenih sati koncerata pretvorio u devedeset minuta čistog rock and roll ludila.

U Vintage Industrial 2. ožujka, nastupit će uz Voodoo Men nastupiti i naši garažnjaci Erotic Biljan and His Heretics, te ovdašnji rockabilly prvoborci B and the Bops. Kao posebna atrakcija, za puštanje glazbe zadužen će biti Daddy-O-Nov glavom, te DJ Go From Tokyo!

Koncertna večer počet će u 21 sat, vrata kluba otvaraju se u 20 sati. Cijena ulaznice 35 kn, na dan 45 kn. Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti u Dirty Old shopu, Kavezu i Vintageu.

Kupci ulaznica za koncert imaju besplatan ulaz na projekciju filma u kinu Grič.

28.02.2017. 16:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh