« Muškarci
objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana
STVARNO?

Goli muškarci - što je ženama milo

Ispalo je da se većina muškaraca depilira bez razlog, jer žene zapravo nemaju ništa protiv pokoje dlake na prsima koja im daje osjećaj da se nalaze u rukama pravog frajera

Uredan i čist na prvom mjestu
Uredan i čist na prvom mjestu (Arhiva)
Više o

muškarac

,

privlačan muškarac

,

žene

Žene uvijek pronađu način da muškarce ostave bez teksta, a vjerojatno će se i nekima od vas dogoditi slično kad shvatite što žene zapravo vole - naime, istraživalo se što žene vole na golom muškom tijelu, a autori s Men's Fitnessa bili su prilično iznenađeni odgovorima.

Primjerice, muškarci koji su obdareni iznad prosjeka u pravilu su prilično ponosni na svoju prenaraslu muškost, no ženama je ona najčešće zastrašujuća jer ne znaju što bi s tim, tako da se oni s prosjekom i nadprosječnim znanjem uvijek mogu negdje ugnijezditi bez problema. 

Nadalje, pivski trbuščić je sasvim OK ženama, sve dok je na razini trbuščića, jer se uz takvog muškarca i one bolje osjećaju jer nisu savršene. Tražene su i naočale, posebno one s debelim okvirima, jer će probuditi neka sjećanja na profesora ili susjeda koji im se ludo sviđao kad su bile tinejdžerice.

Jasno, čisti i mirisni muškarci su uvijek traženi, no ne oni koji na sebe bace pola litre aftershavea, zatim se pošpricaju dezodoransom i na to sve nabace neki teški parfem. I mirišljavost ima svoje granice ...

Jednako tako, ispalo je da se većina muškaraca depilira bez razlog, jer žene zapravo nemaju ništa protiv pokoje dlake na prsima koja im daje osjećaj da se nalaze u rukama pravog frajera. Doduše, ljubavni tepisi 70'-ih više definitivno nisu u modi.

Ako vas muči ćelavost, ne brinite previše, jer neke se žene pale upravo na takve, dok većini ćelavost ne predstavlja problem ako im muškarac odgovara u svim drugim aspektima. 

Tetovaže su definitivno i dalje u igri, naravno, ako nisu tenkići i sidra iz JNA ili nešto slične kvalitete. Još više ih pale one koje se ne vide na prvi pogled, nego tek kad se skinete.

I da, uredni nokti i zdravi i čisti zubi su pod mus...

30.06.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh