Horoskop

Dnevni horoskop za dan 22.05.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas je moguć osjećaj slabije energije u poslovnom smislu. Nemojte se čuditi osjetite li pritisak odgovornosti na svojim leđima. Vrijeme mira i refleksije vrlo je važno u prirodnom ciklusu. Nemojte misliti kako uvijek morate ići naprijed da biste zapravo napredovali. Opustite se malo, ne morate odmah punim gasom... GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Sljedećih nekoliko tjedana stvari će biti sve bolje i bolje po vas iako biste danas mogli malo osjetiti usporavanje. Pojačani stres neće vas dovoljno motivirati na rad. Nemojte se brinuti zbog toga. Ovaj osjećaj će brzo proći i bit ćete onakvi kakvi ste navikli biti, fokusirani i probojni kako samo vi znate. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Disciplina i osjećaj odgovornosti glavna su tema za vas već neko vrijeme. Čini se kako vam je netko zakočio planove. Nemojte ovo gledati negativno. Zapravo, ovo je vrijeme u kojem je važno opustiti se i usporiti. Organizirajte svoju energiju i koncentrirajte se na ciljeve koji su vam stvarno važni kako ne bi bespotrebno rasipali energiju. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Vaš ego i fizička snaga dobit će danas vjetar u leđa. Držite se stabilne energije koja vas ohrabruje kad su u pitanju vaše emocije. Budite svjesni činjenice kako vaše loše raspoloženje djeluje na osobe koje volite. Nemojte nekoga povrijediti samo zato jer će vam oprostiti, pokušajte se suzdržati. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Danas bi vam moglo biti teže pronaći točan put kojim biste išli. Čini se kako vas jaka sila pritišće da usporite i budete praktičniji s energijom koju posjedujete. Ovo možda ne želite čuti, ali morate ga pratiti. Svijet se ne okreće oko vas, ma koliko vi to htjeli, a ovakvi su dani kao stvoreni da to stvarno shvatite. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Taman kad se osjećate  sigurno u vezi svog plana, netko bi mogao uletjeti u priču i sve promijeniti. Činit će vam se kao da danas idete jedan korak naprijed, dva nazad. Možda se u vama ipak krije mali crv sumnje. Nastojte ne zanovijetati previše jer ćete se tako samo još više usporiti, pregrizite jezik ako treba... GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas ćete imati dosta problema s restrikcijama. Postoje neki detalji koje ćete danas morati obaviti. Vjerojatno biste trebali uvesti dodatnu disciplinu u svoj život. Nemojte se bojati promjene i neka vas osjećaj odgovornosti ne sputava. Ovo je važno vrijeme za vas, stoga nemojte rasipati energiju na nepotrebne sitnice. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Nemojte se danas previše brinuti. Pobrinite se oko detalja kako biste postigli sve što želite. Napravite listu stvari koje morate obaviti i idite jednu po jednu u smjeru u kojem želite. Držite oči otvorenima, ali nemojte baš sve gledati rendgenski. Sve će biti u redu, ali dajte i drugima priliku da nešto učine. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Jedan aspekt života kojeg ste zanemarili danas bi vas mogao proganjati. Riješite sve obveze na vrijeme. Stvari bi mogle doći do dramatičnog klimaksa te ćete se naći na važnom raskrižju svog života. Nervozna energija natjerat će vas na ludu trku za pravim odgovorima. Nemojte biti neodlučni. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas ćete lako komunicirati s drugima. Energija će vas spojiti s ljudima s kojima se niste čuli dulje vremena. To bi moglo donijeti jednu novu perspektivu u vaš život koja će vas iznenaditi svojom kvalitetom. Izađite van i družite se, vrijeme je da vas podsjete na neke stvari koje ste puno bolje radili kad ste bili mlađi. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Otkrit ćete kako je dsiciplina najbolji put izlaska iz lošeg raspoloženja u kojem se nalazite. Ostanite koncentrirani na svom putu. Budete li odigrali karte kako treba postići ćete danas mnogo toga što želite. Nemojte se brinuti oko detalja, pogledajte širu sliku kako samo vi to znate i napravite odlučan korak naprijed. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas će vam odluke ići još teže nego inače. Osjećate potrebu za stabilnošću, ali energija vas tjera na sto drugih stvari istovremeno. Želite nove susrete i iskustva. Nervozna energija tjerat će vas na pokret pa pokušajte pronaći ravnotežu između ove dvije stvari, bilo bi dobro kad niti jedna ne bi prevagnula. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
skrolaj na vrh