Horoskop

Dnevni horoskop za dan 22.01.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas biste mogli imati prilično realističan pristup svojim emocijama. Na vidjelo će doći jedno osjetljivo pitanje  radi kojeg ćete se osjećati kao Pale sam na svijetu protiv svih. Možda biste mogli, za promjenu, pustit nekoga drugog da preuzme glavnu riječ, a vi biste tako dobili vremena da se malo uravnotežite prije svoje velike sljedeće odluke. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Provjerite vrijednost svega i svakoga s kime danas uđete u sukob. Vjerojatno ćete otkriti kako ljudi djeluju po nepotpunim informacijama pa će vas krivo optužiti da ste nešto rekli ili učinili što niste. Radite na pronalasku ravnoteže kroz istinu. Neke riječi kad su nabijene pretjeranim emocijama nisu toliko istinite koliko vam se čini OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas je odličan dan za vas. Uživat ćete u opuštajućim razgovorima s dragim ljudima. Moći ćete maštati do mile volje, a neke vaše maštarije bi se mogle i ostvariti. Nemojte se mučiti stvarnošću ako ne morate. Ionako će vam biti bolje ako ton dana ostavite u sanjarskom raspoloženju. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste mogli biti prilično zbunjeni energijom dana. Imate potrebu djelovati, ali još uvijek nemate sve potrebno kako biste započeli aktivnost. Bit će vam teško donijeti odluku jer nemate cijelu sliku pred sobom. Danas bi vam bilo najbolje provesti dan izvan kuće s prijateljima ili dragim ljudima.  OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Budite zvijezda ovog dana i odigrajte svoju ulogu. Bit ćete u raznim situacijama, ovisno o raspoloženju. Imate poseban sjaj u oku kojeg trebate što više dijeliti s drugim ljudima. Nemojte se nigdje žuriti. Uživajte u sebi i druženju s vama dragim osobama, ovakvih dana nema puno u ovo doba godine. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Odmorite se od svoje svakodnevice i danas se malo odmorite od svega. Svijet može preživjeti i bez vas na jedan dan pa se slobodno isključite iz njega. Kojim god putem krenuli, bit će onaj pravi. Uživajte u ovom danu u malim stvarima. Komunicirajte sa svojim unutarnjim ja i povratite svoju ravnotežu. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Situacija ide kako treba po vas i uživat ćete u druženju s ljudima koji razmišljaju isto kao i vi. Danas biste mogli imati prilično jak element fantazije koji će vam umanjiti kontrolu nad stvarnošću. Nemojte se niti mučiti stvarnošću ako za to nema velike potrebe. Ako možete, radije pogledajte neki film ili posjetite neku izložbu. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas nemojte pokušavati dobiti nikakve odgovore, na kraju biste samo mogli završiti frustrirani pokušavanjem. Što se manje budete trudili s drugima, više će se stvari automatizmom rješavati u vašu korist. Posvetite se radije onome što ste do sad savladali, naučili i postigli. Zadržite stvari jednostavnima. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Dozvolite svojoj djetinjastoj strani izlazak na površinu i igrajte se malo. Vaši snovi su u punoj snazi pa im se slobodno prepustite. Uživajte u laganim razgovorima s prijateljima o novim filmovima ili knjigama ili već nečemu što vas interesira. Mogli biste se posvetiti i sebi i svom izgledu. Dobro će vam doći nova frizura ili šminka. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Odmorite se od rutine i pobjegnite od utabanog plana. Prepustite se novim idejama i snovima koje imate, a obveze ostavite po strani (ako ikako možete). Odličan je dan za izlazak iz kuće i druženje s prijateljima. Uživajte u svemu čime se budete bavili. Sve grupne aktivnosti bit će vam vrlo ugodne. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas će vam se učiniti kako je nešto konačno sjelo na svoje mjesto. Pronašli ste komadić koji vam je nedostajao u cjelokupnoj slici. Odgovor će biti suptilan, ali prepoznatljiv. Mašta će vam pokazati pravi put. Proširite svoje ideje i dalje i ohrabrite i druge na sanjarenje. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas će vam se sve činiti nadrealno pa nemojte previše ozbiljno shvaćati sve što vam drugi govore. Danas biste mogli čuti nekoga s kim niste dugo imali kontakta. Podijelite svoje snove i misli s dragim osobama. Budete li iskreni, dobit ćete puno pozitivnih savjeta za dalje. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika… pročitaj više »
skrolaj na vrh