Horoskop

Dnevni horoskop za dan 04.12.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Netko koga poznajete jako dugo mogao bi se odseliti ili na neki način izaći iz vašeg života. Vjerojatno ćete ostati u kontaktu, ali to nikada više neće biti kao što je do sada. Pomoći će vam ako izađete i upoznate neke nove ljude. Prava prijateljstva ne pucaju samo tako. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Određena tenzija između vas i vašeg partnera mogla bi vas učiniti vrlo nervoznima i depresivnima. Riješit ćete probleme otvorenom i iskrenom komunikacijom. Upamtite samo da iskreno ne znači i brutalno! Pričajte o svojim osjećajima, a ne što očekujete od partnera. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas bi vaš bioritam mogao biti usporen pa nećete biti druželjubivi kao inače. Vjerojatno ćete se htjeti posvetiti nekom svom projektu što će biti čudno ljudima oko vas s obzirom inače to tako ne radite. I to je u redu, samo nemojte dozvoliti da ljudi nagađaju zašto se ponašate tako. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Iznimna privlačnost prema strancu ili osobi koju ste tek upoznali mogla bi potaknuti misli o romantici i seksu. Ako možete organizirajte večer za sebe i svog partnera. Ako niste u mogućnosti naći se s njim/njom, odite u kino ili pogledajte neki srcedrapajući filmić.  OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Članovi vaše obitelji mogli bi biti iznimno nervozni oko nekih aspekata njihovih života što bi se moglo prilično loše odraziti i na vaše raspoloženje. Možda bi vam bilo najbolje maknuti se od njih čim osjetite negativnu vibru. Nitko od njih nije spreman govoriti o tome što ga muči pa im na očima nećete biti od pomoći, a sebi ćete sigurno pokvariti dan. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Neoprezne riječi prema određenoj mlađoj osobi mogle bi vas dovesti u nelagodnu situaciju. Ako vi pak dobijete packu, nemojte ju uzimati k srcu. Ta osoba jednostavno ne zna bolje. Ako su riječi koje čujete usmjerene na treću osobu, ogradite se od njih i po mogućnosti odmaknite od osobe koja ih širi. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Razuzdani potrošački život proteklih nekoliko tjedana ispraznio vam je džepove i sada više niste toliko sigurni u sebe. Popravite situaciju tamo gdje možete. Smanjite nepotrebne troškove i kupovinu na veliko. Naučite nešto iz ove situacije! OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Vaša ambicija i želja za uspjehom danas bi mogla biti u ratu s vašim osjećajima. Vjerojatno ste se toliko posvetili poslu da nemate vremena za svoje voljene, a oni to osjećaju. Djeca i dragi prijatelji mogli bi vam biti cijeli dan na pameti. Možda sumnjate u svoje mogućnosti i odgovornost prema njima.  OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas biste neočekivano mogli odlučiti maknuti se od svijeta. Vjerojatno se osjećate lošije i iscrpljeno pa imate potrebu zavaliti se i pročitati neku knjigu. Svakome je povremeno potrebna samoća. Jedini problem je što biste zbog odsutnosti mogli preskočiti važnu informaciju. Ako ništa ostavite telefon uključenim. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Svađa oko novca bi vam se danas mogla uplesti u prijateljstvo. Možda netko od vaših nije u stanju vratiti posuđeni novac ili ne može platiti pristigle račune. Nemojte se uvlačiti u svađu oko nečega takvoga. Radije energiju utrošite na pronalazak mogućeg rješenja. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas biste se mogli dosta posvetiti nekim duhovnim temama. Koncentracija vam je vrlo duboka i jaka pa ćete uspijevati u svemu čime se bavite. Nemojte samo zaboraviti i na odmor. Bez obzira koliko vas materija zanimala, vaše tijelo treba odmor! OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas bi ste mogli htjeti otići na godišnji negdje daleko gdje ne poznajete nikoga. Posebno će vam se svidjeti duhovna odredišta poput Indije, Egipta ili Izraela. Nemojte samo razmišljati o tome. Počnite djelovati u smjeru ispunjenja svoje fantazije. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj… pročitaj više »
skrolaj na vrh