Horoskop

Dnevni horoskop za dan 27.09.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Ljubavna pitanja idu jako dobro za vas, ali danas nećete moći doći do voljene osobe ili simpatije. Vjerojatno će vas to rastužiti, ali nemojte trošiti vrijeme na tugaljive osjećaje. Pronađite neku zabavu dok opet ne budete u mogućnosti provesti vrijeme s voljenom osobom. Dobra ideja bi bila nazvati prijatelje na kavicu u večernjim satima. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas biste mogli malo pročešljati svoje račune i otkriti kako imate manje novaca nego ste mislili. Nije ništa opasno, ali vjerojatno ćete biti razočarani. Postoje naznake dovršetka nekog važnog poslovnog ugovora koji će vam biti od koristi. Dok se to ne ostvari malo smanjite troškove. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Malo ste izluđeni zahtjevima svoje okoline. Nemojte očajavati. Radije malo razmislite o svemu što se događa oko vas. Gdje bi sve mogli uvesti promjene? Kad donesete odluku, krenite punom parom u ostvarivanje. To je lakše nego čekati na jednu veliku priliku. Ona se možda ni ne pojavi. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od nakladnika po… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Ako ste u ljubavnoj vezi vaš partner bi vas mogao povesti na emocionalnu vožnju od potpune hladnoće do potpune strasti. To će vas prilično uzbuditi i nećete baš znati kako se nositi s tim. Ako ste sami, mogli biste upoznati osobu koja će vas toliko zaluditi da ćete zaboraviti pitati čak i broj telefona!  POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Imate planova za romantično vrijeme u društvu voljene osobe? Nemojte samo žuriti jer se čini kako će vaš partner malo kasniti. Malo se u vrijeme umiješala viša sila. Nemojte zamjerati partneru zbog toga. Kad se vidite donijet će vam pregršt pozitivne energije. Uživajte u zajedništvu! POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas biste mogli imati posjetioca s vrlo sočnim tračem. Vjerojatno se netko iz društva ženi ili slično. Niste baš tip koji voli tračanje, ali ovako nešto će povući i vas u razmišljanje. Budite skeptični! Neke stvari ćete ipak morati provjeriti prije nego ih i vi počnete širiti dalje, oprez s vijestima koje ne možete sami potvrditi. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Kupovina u zadnji čas mogla bi vas jako iznervirati. S obzirom da je riječ o poklonu za osobu do koje vam je stalo, bit će vam teško kad to i ne pronađete u nekoliko dućana. Nemojte očajavati. Postoje i druge opcije. Izaberite drugi poklon naručite na internetu željenu stvar. Opustite se, to je najvažnije! POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas bi sve moglo izgledati krivo. Kuća nije kako treba, namještaj vam ne odgovara, niste zadovoljni svojim izgledom... perfekcionizam vas uništava. Opustite se malo! Ne možete ništa promijeniti preko noći ili živciranjem. Već sutra ćete imati drugačiji pogled na svijet oko sebe, stoga, progurajte dan. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Neki društveni događaj privući će puno vaših prijatelja i bliskih osoba, ali vam se nikako neće dati iz kuće. Energija vam je prilično niska, ali to nije ništa neobično nakon stresnog razdoblja u kojem ste bili. Ipak, potrudite se maknuti iz kreveta jer će vam druženje pomoći pozitivnom energijom. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Kratki pogled na financijsko stanje malo će vas razočarati jer će biti lošije nego ste mislili. Nemojte trošiti vrijeme i energiju prekoravajući se. Opustite  se i razmislite trezveno kako biste mogli skresati nepotrebne troškove. Novac se uvijek može zaraditi, a živci se jako teško oporavljaju. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Opet radite do kasno? Razmislite malo što je u vašem životu važnije od vaše obitelji i partnera. Vjerojatno ništa. Pogledajte objektivno na sve što morate večeras obaviti. Otkrit ćete kako vaš posao neće propasti ako neke stvari malo odgodite ili prepustite nekom drugom. Učinite dio i ostatak vremena podijelite s voljenima. Uživat ćete kao nikad! POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas ćete biti privučeni duhovnom dimenzijom života. Osjećate se ugodno u društvu ljudi koji razmišljaju poput vas. Bit ćete zadovoljni druženjem i razgovorima. Držite se ovih pozitivnih osjećaja što duže. Pomoći će vam u nekim teškim trenucima. Samo hrabro, glavu gore, nevolje će proći. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
skrolaj na vrh