Horoskop

Dnevni horoskop za dan 27.08.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Nedovršeni poslovi gnjavit će vas poput duhova sve dok ih ne odradite do kraja. Budete li vrijedni zaradit ćete dodatne bodove na poslu, ali nemojte se previše rastezati. Samo koliko možete. Ujutro ćete se osjećati odlično, puni elana, ali ako pretjerate do večeri ćete spasti s nogu, a čeka vas još zabava ... POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas ćete se osjećati vrlo senzualno i strastveno. Seksi odjeća, ljubići ili romantični filmovi privlačit će vas više nego inače. Nemojte se čuditi namigivanjima ljudi koji vas niti ne poznaju. Ovo je odličan dan za druženje s voljenom osobom pa nastojte što više vremena potrošiti na to, onako kako to ona voli. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas biste mogli osjetiti veliku želju za potencijalnim ili trenutnim partnerom. Ako je ta osoba daleko od vas mogli bi se čak odlučiti i na iznenadni posjet. Ako je to nemoguće, nemojte očajavati. Romantični film ili knjiga pomoći će vam skratiti vrijeme do sljedećeg susreta, malo maštanja neće škoditi. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste se mogli prilično isfrustrirati pokušavajući doći do određene osobe koja vam treba poslovno ili privatno. Bezbrojni pozivi najvjerojatnije neće pomoći. Najbolje  bi bilo da ostavite poruku i mirno sačekate da se ta osoba javi vama. U međuvremenu pronađite zabavu koja će vas opustiti. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od nakladnika po… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Pitanja vezana uz novac danas će vam biti skoro opsesija. Imate potrebu za većom kupovinom pa morate revidirati stanje na računima. Sve ćete riješiti ako se ne budete nervirali. Budite metodični i logični. Znate i sami da vam nervoza nikada nije pomogla pa neće ni sad. Navečer napravite mjesta za voljenu osobu. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas biste trebali izgledati odlično te se osjećati vrlo senzualno. Ovo je odličan dan za kupovinu odjeće. Bit ćete izrazito modno osviješteni. Popodne i večer ostavite za voljenu osobu. Ako možete biti nasamo s njom/njim bit će vam posebno ugodno u tom društvu, naročito ako si date malo truda i stvorite pravi ugođaj. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Vaša mašta danas će biti bez granica. Riječi, slike i glazba dolazit će u vaš um puno brže nego što ih možete procesuirati. Pokušajte upamtiti što više od tih ideja. Neke od njih mogle bi se pokazati i financijski vrlo uspješnim, što bi vas ugodno iznenadilo i omogućilo ostvarenje nekih davnih planova. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Vaši financijski ciljevi su na rubu ostvarenja, ali potrebno je obaviti još nekoliko zadataka kako bi sve sjelo na svoje mjesto. Nemojte očajavati zbog toga. Pokušajte riješiti neke manje prepreke kako bi si očistili sitnice te olakšali rješavanje većih stvari. Uvijek postoji način za rješavanje problema. Samo ga trebate potražiti. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Razgovor s prijateljem kojem vjerujete mogao bi vam pokazati nove poslovne mogućnosti. Razmišljate o promjeni posla ili načina na kojeg ga obavljate. Morat ćete dobro razmisliti o svemu jer se tako ozbiljne odluke ne mogu donositi naglo. Nema žurbe. Dajte si vremena koliko vam treba. Na kraju će vam biti drago. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Čudni snovi, misli i vizije danas će vas usmjerit na duhovnu stranu. Nove ideje potaknut će vas na razmišljanje punom parom o novim mogućnostima i načinima života. Možda ćete htjeti promijeniti neke od rutina kojih ste se držali gotovo cijeli život. Razmislite o svemu što se nudi i nemojte činiti ništa prenaglo. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Prijatelj kojeg niste vidjeli dugo vremena probudit će neobične osjećaje u vama na koje niste baš spremni. Mogli biste vidjeti i potencijalnog partnera u toj osobi. Što ćete učiniti ovisi o situaciji u kojoj se nalazite. Nemojte činiti ništa naglo, možda se već sutra predomislite. Ako ostanete pri ovome i za nekoliko dana onda vjerojatno u tome ima nešto više. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas biste se mogli naći u zanimljivim poslovnim pregovorima koji će donijeti preoblikovanje vašeg radnog mjesta. Koristi od toga nećete moći vidjeti odmah pa nemojte se odmah odreći onog što imate sigurno. Prije nego donesete bilo kakve odluke dobro pročešljajte sve informacije koje imate. Budite svjesni mogućih posljedica na vrijeme. POGODBA, prvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao… pročitaj više »
skrolaj na vrh