Horoskop

Dnevni horoskop za dan 30.03.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas za vas ljubav pokreće svijet. Čini se kako su svi oko vas u nekoj velikoj ljubavi. Vi biste pak mogli upoznati vrlo zanimljivu osobu iz područja prava, edukacije ili izdavaštva. Opustite se i prepustite ljubavi. Ako ništa drugo, uživat ćete u odličnom danu. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Čini se kako se savršena karijera za vas materijalizira ni iz čega. Ako je tako, nemojte ju otpisati samo zato jer vam se čini kako je sve predobro da bi bilo istinito. Istinito je! Dajte si par dana kako biste razmislili o opcijama i svim mogućim smjerovima. Razgovarajte s ljudima koji se razumiju u to područje. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Određena stranica na internetu ili TV emisija mogla bi vas potaknuti na dodatnu edukaciju koja će biti nadogradnja na vaše dosadašnje znanje. Htjet ćete saznati što više o tome pa biste mogli potrošiti puno vremena na to proučavanje. Slobodno podijelite i svoja saznanja s prijateljima jer će vjerojatno i njih to zanimati. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Mogli biste imati vrlo neobičan, mistični san večeras koji će sadžavati anđele ili druga spiritualna bića. Njihova poruka mogla bi baciti sjenu na vašu vezu te ju nećete baš najbolje razumjeti. Ujutro zapišite sve jer ćete vjerojatno htjeti provjeriti što to znači. Ne paničarite unaprijed, barem ne dok sve ne provjerite. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Društvena događanja mogla bi vas dovesti u doticaj s ljudima iz područja umjetnosti bilo koje vrste. Ako ste usamljeni netko od novih osoba mogao bi vam se nametnuti kao potencijalni partner. Ako ste u vezi, iskoristite svoj šarm kako biste ostvarili povoljne poslovne veze za vlastito napredovanje. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas biste dosta vremena mogli provesti u dobrotvornoj organizaciji čije djelovanje vam se jako sviđa. Orijentirani ste prema prirodi i humanizmu pa biste sve što danas naučite ubrzo mogli iskoristiti i u svoju korist. Od dobrotvornog rada osjećat ćete se odlično pa samo naprijed, bacite se svim srcem na to. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Ako ste usamljeni pogledajte po susjedstvu jer sve ukazuje da vam je nova ljubav blizu. Ta osoba biti će vrlo atraktivna i pametna, osjećaji će biti obostrani. Najvjerojtanije ćete se upoznati na neuobičajeni način te ćete na kraju oboje razmišljati kako produžiti dan. Nemojte požurivati stvari, pustite da sve ide svojim tokom. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas biste mogli ugostiti jedno zanilmljivo društvo koje se bavi astrologijom, metafizikom i/ili umjetnošću. Biti će prisutan i vaš partner. Razgovori koji će se odvijati dat će vam dovoljno mistične hrane za nekoliko dana. Na kraju ćete se osjećati povezanije sa svima prisutnima. Uživajte! GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

U zadnje vrijeme samo vam je ljubav na pameti. Vjerojatno se nalazite u strastvenoj vezi ili s nadate takvoj. Ako je ovo drugo u pitanju, nećete dugo čekati. Sve ukazuje kako ćete uskoro uživati u prelijepoj vezi. Pobrinite se izgledati najbolje što možete u svakom trenutku, nikad ne znate kad će to biti prednost. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Moguća prilika za zaradu leži u nečemu vezanom za umjetnost. Možda i u kombinaciji tehnologije i kreativnosti. Financijski trebalo bi vam biti dobro pa ćete imati i nešto novaca za ulaganje. Sve što uložite danas bit će vrlo unosno kroz duži period. Samo naprijed i uživajte u uspjehu. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Potrošili ste pregršt energije na ljubavne probleme? Ako jeste, tomu je sada kraj. Netko koga duboko volite uzvratit će vam osjećaje i bit će raspoložen za rješavanje svih problema kako biste ostvarili uspješnu zajedničku budućnost. Nemojte imati nerealna očekivanja spram partnera pa će vam veza sigurno uspjeti. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Ako ste sami i tražite ljubav danas ćete ju pronaći na vrlo neobičan način. Najvjerojatnije će vas privući najneobičnija osoba u gomili. Nemojte se bojati riskirati jer će veliku ulogu odigrati prst sudbine. Ako je privlačnost obostrana, pronaći ćete jedno drugo. Iskoristite dan na najbolji mogući način i uživajte. GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
skrolaj na vrh