Horoskop

Dnevni horoskop za dan 27.10.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas biste mogli imati iznenadni nalet sreće. Neki prijatelji će vam pomoći u ostvarenju cilja na način na koji niste očekivali. Sve će se početi odvijati na način na koji će vam odgovarati. Dosta vremena ćete provesti u druženjima s dragim osobama. Ovo će biti vrlo ugodan dan za vas. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas ćete imati neodoljivu želju pobjeći od svakodnevnih obveza, posebno onih poslovnih. Možda ćete razmišljati o pokretanju vlastitog posla koji će vam davati više slobode nego inače. Ako o tome stvarno razmišljate, danas je odličan dan za pokretanje vezanih aktivnosti. Imate više mogućnosti nego mislite. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Danas biste mogli dobiti iznenadnu priliku za putovanje na koje niste računali. To će biti nešto što ste željeli dulje vrijeme, ali niste si mogli priuštiti. Avantura je u zraku, a na vam je da uhvatite vlak. Određena informacija vodit će vas sve dalje u uzbuđenja. Uživajte u ovom vrlo stimulativnom danu. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Situacija će se vrlo pozitivno razvijati po vas. Dobit ćete zanimljive informacije koje će vam otkriti nešto o vašoj prošlosti, ali i budućnosti. Nemojte ih preskočiti. Energija vam je iznimno jaka, ostanite pozitivni i nitko vam ništa neće moći. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Danas biste mogli imati privremene poteškoće, ali nemojte se brinuti oko toga. Svatko mjeri uspjeh na svoj način. Nemojte se obeshrabriti učini li vam se kako su danas  svi drugi napravili više od vas. Imate pravo na jedan "slabiji" dan. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Današnja planetarna energija donijet će vam uspjeh u poslovnom smislu. Ako ste razmišljali o kupovini novog računala, danas je odličan dan za odabir. Pokušajte situaciju i emocije sagledati na pozitivan i metodički način. Da biste dobili što trebate i želite morate nastupiti energično. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Neki bliski prijatelji danas će vam se obratiti za savjet. Bit ćete intelektualno vrlo potaknuti pa ćete razgovarati na vrlo visokoj razini sa svima oko sebe. Mogli biste razmisliti o nekim novim interesima koji bi vam otvorili nove mogućnosti zarade. Uspjeh i sreća pratit će vas kroz sve čega se uhvatite. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas biste mogli dobiti neočekivanu posjetu od osoba koje ne žive u vašoj blizini. Možda ćete biti i domaćin neke kućne zabave. Uživat ćete u zanimljivim i stimulirajućim razgovorima koje će vam donijeti zanimljive ideje. Očekujte dan pun obveza, ali koje će vam donijeti veliko zadovoljstvo. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas ćete puno vremena potrošiti na sitne poslove i zbivanja vezana uz vaše susjedstvo. Mogli biste dobiti zanimljive informacije koje vam nude mogućnosti razvoja u poslovnom smislu. Nemojte zaboraviti zapisati ono što vam zvuči najbolje, sutra ćete ih već moći iskoristiti. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas biste mogli doživjeti neočekivani obrat svoje financijske situacije. Vjerojatno ćete pronaći neku zametnutu sumicu, a moguć je i dobitak na lutriji. U sve to bi mogla biti upletena i nova tehnologija koja će promijeniti neke od vaših dugoročnih ciljeva. Nemojte misliti usko i sve će vam se ostvariti onako kako želite! OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Jedno otkriće bi vas moglo okrenuti u sasvim novom smjeru. Imat ćete pojačan osjećaj slobode, a sve će vam biti jasnije nego inače. Ostanite otvoreni za velike životne promjene. Nemojte donositi konačne odluke. Još uvijek je prerano za to. Budite strpljivi! OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas biste mogli biti zainteresirani za horoskope, numerologiju ili nešto slično pokušavajući otkriti što će vam se dogoditi u bliskoj budućnosti. Tražite rješenje koje vam ne može dati nitko osim vas samih. Vjerojatno ćete morati promijeniti neke bitne stvari u svom životu kako biste pokrenuli energiju u smjeru u kojem želite. Budite konkretni! OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez… pročitaj više »
skrolaj na vrh