Horoskop

Dnevni horoskop za dan 20.02.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Vaša imaginacija je danas vrlo jaka. Vaš interes za mistiku oko vas i pitanja smisla života na svom su vrhuncu pa biste se mogli uhvatiti kako pretražujete New Age knjige ili Internet  vezano uz to. Također privlače vas mjesta koja imaju vezu s mistikom pa biste mogli poželjeti otputovati u Indiju, Egipat ili slično. To je  uredu ako si možete priuštiti. U protivnom pridružite se meditativnoj skupini i putujte duhovno.  OPASNA LJUBAV, hit godine… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas biste mogli dobiti odlične vijesti vezane uz novac. Vaša urođena ljubaznost i simpatija za druge dovela je u vaš život ljude koji osim što su prijatelji imaju i odlične poslovne veze i sposobnosti. S obzirom da vam je danas vrlo kreativan dan mogli biste započeti s novim projektom o kojem ste razmišljali. Pred vama je uspješan dan pa ga iskoristite do kraja. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Manja jutarnja razmirica s partnerom mogla bi završiti u suznom pomirenju u popodnevnim satima. Kraj dana donosi vam planiranje romantičnog putovanja ili posjet omiljenom restoranu. Na poslu biste mogli imati ozbiljne razgovore, ali misli su vam s partnerom u romantičnom raspoloženju. Nemojte gubiti vrijeme i posvetite se svojoj vezi. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Vaša intuicija, mašta i kreativnost odlično će vas poslužiti u poslovnim namjerama. Mogli biste dobiti priliku za napredak. Vaše samopouzdanje konačno dobiva jak vjetar u leđa. Slobodno si čestitajte jer se vaš trud doista vidi. Ljudi u vama trenutno vide uzor, a to, morate si priznati, godi svakome. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Danas možete računati na jedan idiličan, romantičan dan. Osjećate se posebno toplo i senzualno te svog partnera gledate kroz ružičaste naočale. On/ona će vam najvjerojatnije uzvratiti istom mjerom pa spremite šampanjac jer ćete imati što slaviti. Navečer odgodite izlazak s društvom i pripremite romantičnu večeru uz svijeće i violine. Garantirano ćete uživati! OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas biste se mogli susresti s nekim tko se drži prirodne medicine te dobiti nekoliko korisnih savjeta za sebe. Trenutno ste u duhovnom razdoblju pa vas zanima i prirodna medicina i prehrana kao i daljnji duhovni razvoj. Vaša senzibilnost je na vrlo visokoj razini pa je ovo odlično vrijeme za učenje i napredovanje.  OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Knjiga ili film mogao bi vas insirirati  na uključivanje  neku kreativnu aktivnost. Vaš osjećaj za lijepo danas je iznimno jakte biste svoju inspiraciju mogli crpiti iz viših izvora. Posjetite muzej ili umjetničku galeriju kako biste došli u doticaj sa svojom kreativnom stranom na najkvalitetniji način. Lijepa poruka ili poziv vašeg partnera mogao bi vas gurnuti još dublje u emotivno stanje iz kojeg možete izvući prava umjetnička djela.… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas biste mogli osjetiti nalet energije te se posvetiti nekim radovima u kući koje ste dugo odgađali. Unutarnje preuređenje prostora donijet će vam veliko zadovoljstvo, ali nemojte započinjati prevelike radove za koje nećete imati vremena dovršiti ih prije nego vas opet stisnu poslovne obveze. S obzirom na vašu kreativnost, čega god se uhvatite dobit ćete odlične rezultate. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas ste posebno privučeni mističnom i duhovnom oko sebe. Nemojte se čuditi ako tijelom dana budete čitali misli ljudima oko sebe ili izgovarali riječi u isto vrijeme kad i netko drugi. Također, mogli biste osjetiti veliku i iznenadnu povezanost s nekom osobom iz prošlosti. Možda je vrijeme da neke odnose s ljudima iz prošlosti završite na pravi način. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Obično ste vrlo praktična i prizemljena osoba, ali danas ste naklonjeni mističnom i neobičnom. Duhovna pitanja su vam na prvom mjestu pa biste mogli tražiti društvo koje će vam se pridružiti u razgovorima o tim temama. Također, vaša mašta radi punom parom pa će vam misli bježati od svakodnevnih odgovornosti. Uživajte u svom malom bijegu od stvarnosti. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas biste mogli potražiti društvo u kojem ćete moći razgovarati o svojim duhovnim i emocionalnim pitanjima. Ovo je odličan dan u kojem se možete osloboditi svakodnevnih obveza i posvetiti sebi i svojim željama. Mogli biste izaći i upoznati nekog novog koji bi vam mogao postati dobar i zanimljiv prijatelj. S obzirom na vašu pojačanu duhovnost osjećat ćete se bliže ljudima. Iskoristite ovaj dan kako biste riješili nesuglasice s bliskim osobama. OPASNA LJUBAV, hit… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Inače ste vrlo intuitivna osoba, a danas biste mogli imati poseban doživljaj svega oko sebe. Vaša imaginacija je vrlo jaka i živa. Iskoristite poruke koje danas dobivate kako biste nadahnuli svoju kreativnost. Pokušajte se uhvatiti slikanja, glazbe ili poezije. Mogli biste ugodno iznenaditi i sebe i ljude oko vas. OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun!… pročitaj više »
skrolaj na vrh