Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2016. do 31.12.2016.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za 2016. za Ovna poručuje pripadnicima ovog znaka da će i dalje osjećati snažan impuls kreativnosti koji ih potiče na promjene i uvođenje novosti u svom životu zbog prisutnosti Urana u njihovom znaku. No, pritom upozorava da nisu poželjne nagle i impulzivne promjene zbog trigona Urana i Saturna, koji svojom suzdržanošću daje potrebnu analitičnost i dugoročno razmišljanje, što Ovnovima inače nije urođeno. Ovakvu situaciju treba iskoristiti… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za 2016. za Bika poručuje pripadnicima ovog znaka da ih u ovoj godini očekuju mnoga putovanja, kako na fizičkom, tako i na mentalnom planu zbog utjecaja Plutona u kući putovanja pojačanog energijom Jupitera tijekom prvih 8 mjeseci 2016. godine. Vaša će želja za istraživanjem biti naročito izražena kad ste u pitanju vi sami, što praktično znači da je došlo vrijeme za inventuru do sada napravljenog, repozicioniranje prioriteta i vrijednosti u… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za 2016. za Blizance poručuje ovom znaku da je došla godina u kojoj su najvažniji dom i obitelj i upravo će tome biti posvećeno prvih devet mjeseci ove godine. Naime, Jupiterov tranzit kroz četvrtu kuću obitelji pojačan utjecajem retrogradno Merkura, vladara Blizanaca neće dozvoliti da se fokus premjesti na nešto drugo. Uobičajeno je kod ovakvih tranzita da završe kupovinom ili gradnjom novog doma ili modernizacijom postojećeg, a moguće su i… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za 2016. za Raka otkriva pripadnicima ovog znaka blagotvoran utjecaj Jupitera tijekom prvih devet mjeseci godine koji će im pomoći da do novih informacija dolaze bez problema i poteškoća, što će ih potaknuti na kreativnost u svim segmentima života - učenje i stjecanje novih znanja obilježit će taj period. Uz to, pomoći će im da izađu iz svoje ljušture i postanu ekstrovertiraniji, lakše sklapaju nova poznanstva i komuniciraju bez… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za 2016. za Lava otkriva da pripadnici ovog znaka mogu tijekom cijele godine računati na podršku Saturna i Urana, dva snažna planeta koji će im pomoći u svim situacijama kad im se čini da više nema mogućnosti rješenja problema. Trigon Urana s Lavom daje vam originalne ideje, snagu za njihovo provođenje i zanimanje za nove stvari i revolucionarne koncepte, a ono što je važno jest činjenica da je dosadašnji utjecaj Urana u tom… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za 2016. za Djevicu govori o godini koja je puna optimizma i boljeg života jer će prisutnost Jupitera u vašem znaku donijeti mnoge blagodati koje nesebično širi najveći planet Sunčevog sustava. Karizma koji i inače imate bit će jača i utjecajnija, a jedinstven i poseban pristup ljudima cijenit će se iznad svega. Snaga nastupa i autoritet koji ćete isijavati obilježit će prvi dio godine i omogućiti vam ispunjenje snova u poslovnom dijelu života, no… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za 2016. za Vagu govori o godini koja će biti puna događanja i obrata, no i pored toga donosi veliku količinu zadovoljstva pripadnicima ovog znaka. Naime, ozbiljni i odlučni Saturn ovu će godinu provesti u 3. kući Vage povezanoj s umom i komunikacijom, što će donijeti toliko potrebnu odlučnost u svim situacijama i mogućnost donošenja odluka bez oklijevanja. Kao što samo ime znaka kaže, ovakvo ponašanje nije baš karakteristično… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za 2016. za Škorpiona podsjeća pripadnike ovog znaka da će im tijekom cijele godine područjem intelekta i komunikacije vladati Pluton, planet s kojim imaju poseban odnos. Štoviše, tamo će ostati i sljedećih 8 godina, sve do 2024. godine. Što to znači? Da je nužno kapitalizirati ovakav povoljan utjecaj koji daje moć uvjeravanja, mentalnu snagu, analitički duh i talent za istraživanja. Sve misteriozno i nejasno bit će Škorpionima… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za 2016. za Strijelca najavljuje godinu punu izazova, no kako ste pod utjecajem snažnih i optimističnih planeta, ne trebate se bojati - sve će biti u redu. Povremeno ćete osjećati laganu nelagodu jer je Strijelcima vrlo važna sloboda i ne podnose ograničenja, koja obično sa sobom donosi Saturn, pridošlica u vašem znaku koji uz to uzrokuje i razne promjene na svim razinama, no kako se to kod Strijelaca odnosi na disciplinu i samoorganizaciju,… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za 2016. za Jarca predviđa ovom znaku prilično snažne promjene u svakodnevnom životu pod utjecajem Plutona koji jednostavno ne želi da ostanete takvi kakvi ste bili do sada, već vas želi unaprijediti u svakom pogledu. No, ma koliko se to vama sviđalo, promjene trebaju biti postupne i temeljite, tako da je potrebno izbjegavati bilo kakve korake u tom smjeru početkom siječnja i krajem prosinca kad se retrogradni Merkur kreće vašim znakom i komplicira sve… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za 2016. za Vodenjaka govori primarno o potrebi da se pripadnici ovog znaka pronađu u grupi ljudi s kojima imaju iste dugoročne ciljeve i namjere, na što ih tjera sam vladar znaka - Saturn u 11. kući. Bio to neki hobi, bend, politička stranka ili udruga anarhista, nije važno. Kako Saturn obožava strukture koje su dobro organizirane, jednostavno ga morate poslušati i povremeno se pojavljivati na javnim druženjima i predstavljanjima organizacije… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za 2016. godinu za Ribe poručuje da će se i ove godine osjećati odlično u svojoj koži zbog utjecaja svog vladara Neptuna koji će i dalje biti u njihovom znaku. Ipak, to nosi i određene opasnosti - glava vam može ostati u oblacima, izgubljena u mašti i strasti koju svakodnevno projicirate. Dva su datuma ključna za sve projekte koje planirate pokrenuti ili završiti ove godine - pomrčina Sunca u vašem znaku u ožujku i pomrčina Mjeseca u rujnu.… pročitaj više »
skrolaj na vrh