Horoskop

Godišnji horoskop - 01.01.2017. do 31.12.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Godišnji horoskop za Ovna za 2017. predviđa rođenima u ovome znaku godinu punu prilika u svim područjima života pod mentorstvom Merkura koji će im dati mir i spokoj u svim poslovnim poduhvatima i razgovorima. Osim toga, dobra strana ove godine su nove ideje koje će navirati kao prava rijeka. Iskoristite ih bez obzira na to smatrate li ih primjerenim ili ne, jednostavno se bacite u nepoznato, podršku imate! Nevjerojatno zvuči, ali imate snažnu podršku Saturna za sve… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Godišnji horoskop za Bika za 2017. ukazuje na snažan utjecaj Sunca i Marsa na sva zbivanja tijekom godine i mogućnost napredovanja u svim aspektima života novom kvalitetom probojnosti koju će vam dati osnaženi crveni planet. Vrlo važan aspekt združenih energija Sunca i Marsa bit će i otvorenost novim idejama, ne baš tipična karakteristika Bika, što će tijekom cijele godine voditi prema neočekivanim, ali vrlo pozitivnim promjenama u pristupu nekim područjima života.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Godišnji horoskop za Blizance za 2017. kaže da će oko Blizanaca tijekom godine vladati prilično harmonična atmosfera puna komunikacije koja će biti i više nego inspirativna za njih, znak koji obožava razgovore. Najveća aktivnost bit će na polju ljubavi, gdje se mogu očekivati značajne promjene koje ne moraju uvijek biti pozitivne - vrlo je važno kako ćete se postaviti prema partneru koji će u određenom trenutku poželjeti promijeniti neke stvari u vašoj vezi.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Godišnji horoskop za Raka za 2017. donosi pripadnicima ovoga znaka prilično dobre vijesti i prognoze koje će zasigurno obradovati sve one koji se već neko vrijeme osjećaju kao da su na krivom mjestu u krivo vrijeme. No, ova će godina to promijeniti zbog snažnog povoljnog utjecaja Marsa koji će donijeti toliko potrebnu agresivnost koja Rakovima inače nije svojstvena, a zapravo je onaj čudesni sastojak uspjeha koji im nedostaje. Prirođena skromnost i sramežljivost bit će… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Godišnji horoskop za Lava za 2017. ne donosi neke bitne novosti u odnosu na prošlu godinu - i dalje je sve u vašim rukama i svaki put prema napretku morati napraviti sami, svojim mišićima i pameću. Ipak, prilika će biti više, a na vama je da odredite prioritete i prihvatite samo one koje će napraviti značajnu pozitivnu razliku u odnosu na trenutno stanje - manje pobjede ne bi vas trebale zanimati jer one znače samo da ste propustili postići neku veću i… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Godišnji horoskop za Djevicu za 2017. zvuči kao neka bajka koju su vam pričali kad ste bili mali - godina puna prilika u svim aspektima života, uklanjaju se prepreke koje su se činile nepremostivima i slično ... no, i vi ste zaslužili jednu takvu godinu! Vrijeme da, sportskim rječnikom rečeno, preuzmete kormilo i igru prilagodite sebi, a ne da igrate cijeli život po tuđim pravilim koja vam rijetko u potpunosti odgovaraju. Za to je potrebno puno energije i upornosti, a kako vama… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Godišnji horoskop za Vagu za 2017. ukazuje na ugodnu godinu koja neće donijeti prevelike turbulencije niti na jednom životnom polju, no zato će ljubavni život napokon procvjetati na način koji želite već godinama. Jednostavno rečeno, vaše glavne karakteristike poput otvorena uma i tolerancije ove će godine biti vrlo tražena roba kako u poslu, tako i u privatnom životu i morat ćete podijeliti priličnu količinu savjeta zahvalnim slušateljima koji će u vašoj… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2017. naglašava da se radi o godini velikih pozitivnih promjena u kojoj ćete uživati u nekim stvarima, no uz par perioda kada ćete se s pravo zapitati radi li se o lošem vicu ili se to stvarno vama događa. U ovoj ćete godini raditi više nego ikada, ali jednako tako dobit ćete neke stvari koje ste zaslužili odavno i nije vam jasno zašto ih već nemate odavno. Početak će biti romantičan i lijep na ljubavnom planu,… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Godišnji horoskop za Strijelca za 2017. govori o godini opuštanja u odnosu na proteklu koja je bila prilično zahtjevna i luda, no to ne znači da možete dići noge na stol i godinu provesti bez ikakvih ozbiljnijih obaveza. Ovo će biti godina partnerstva i poslovnih ulaganja, no na jedan finiji i jednostavniji način nego što je to bilo do sada - sigurno ste uspjeli izvući neke pouke iz protekle godine i shvatiti što radite pogrešno, a koja vam… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Godišnji horoskop za Jarca za 2017. nastavak je, u neku ruku, prošlogodišnjeg jer će i ova godina biti uglavnom u znaku rada i obaveza, no ipak će ostati i nešto vremena za zabavu i opuštanje, možda čak i više nego što su pripadnici ovog znaka navikli. Ono što će vam se najviše svidjeti jest činjenica da tijekom godine neće biti naglih promjena i stvari će uglavnom teći svojim prirodnim tokom, što je okruženje u kojem… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2017. predviđa godinu koja će biti sve samo ne dosadna, puna događanja na svim životnim planovima, no jednako tako i potencijalnim opasnostima koje treba predvidjeti i spriječiti da ne postanu pravi životni problemi. Tu ponajprije mislimo na poslovni aspekt života u koji biste trebali unijeti nužne promjene. Prošla je godina bila zapravo godina odmora, iako ste možda radili i više nego ikada - no to su bili rutinski, svakodnevni i… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Godišnji horoskop za Ribe za 2017. daje vam savjete koji se u najvećem dijelu slažu s onima s početka prošle godine - ravnoteža između obitelji i posla izuzetno je važna za vas i trebate se nastaviti truditi uspostaviti je na način koji će odgovarati svima, a ne samo vama. To praktično znači da morate malo više vremena posvetiti najdražima, jer se osjećaju zakinuti, dok vi istovremeno mislite da jačim poslovnim angažmanom radite upravo u njihovu korist. Pronaći… pročitaj više »
skrolaj na vrh