Horoskop

Tjedni horoskop - 23.07.2017. do 29.07.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovaj tjedan se nemojte previše upuštati u razgovore o osvojim osjećajima kako biste ostavili dojam tajanstvenosti na osobu koju želite. Pokušajte se malo distancirati od drugih i sagledati vaš odnos iz šire perspektive. Kraj mjeseca i početak kolovoza vam donose interesantne dane za upoznavanje zanimljivih osoba s kojima biste mogli ostvariti zanimljive romantične odnose. POSAO: Na pomolu vam je zanimljiv poslovni tjedan u kojem vam stoji… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Iako volite svoj osjećaj kontrole nad svim svojim odnosima, ovaj tjedan bi vas mogla dočekati jedna neobična avantura s još neobičnijom osobom. Uspostavite ravnotežu između stvarnih mogućnosti i vlastite strasti kako ne biste zbog toga riskirali nešto u što ste već puno uložili. Ako ste u vezi, mogli biste imati zanimljive razgovore sa partnerom putem kojih ćete morati riješiti neke nesuglasice kako se ne bi pretvorile u svađu. POSAO: Jedan intenzivan… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovaj tjedan ste poprilično optimistični te uživate u raznim situacijama koje se odvijaju oko vas. Nastojte ne biti previše subjektivni kad su drugi u pitanju jer biste mogli previdjeti jednu zanimljivu osobu koja se nalazi u vašoj blizini. Ako ste u vezi ovaj tjedan bi moglo doći do manjih problema jer različito gledate na iste stvari. Ono što je vama normalno, vašem partneru je potpuno strano. Razmislite kako biste našli zajednički jezik.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Nalazite se u velikom emotivnom zanosu te ste prepuni novih ideja i želja. Blistate gdje god se pojavite te je svima jasno koliko vam lijepo stoji ljubav. Odnos s partnerom vas u potpunosti zadooljava te konačno možete slobodno govoriti o svojim emocijama bez straha da ćet otjerati voljenu osobu od sebe. Nitko vam ne mora govoriti što trebate učiti kako biste zadovoljili partnera jer vaša intuicija je nepogrešiva. POSAO: Skladan odnos u kojem se trenutno… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Vaše ponašanje najbolje pokazuje kako se osjećate u određeenom društvu. Što je veće vaše zadovoljstvo, veća je i strast koja izbija iz svake vaše pore. Razmjenjujući pozitivnu energiju s partnerom dobit ćete duhovno zadovoljstvo kakvo niste očekivali. Poslušajte sve što vam vaša intuicija kaže u vezi drage osobe jer je u ovom trenutku gotovo nepogrešiva. Ako ste slobodni, ovaj tjedan biste mogli upoznati… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Priželjkujete nešto novo i uzbuđujuće. Prestanite potiskivati svoje želje i emocije i recite barem bliskim osobama što biste htjeli. Vaš utjecaj na voljenu osobu ovaj tjedan je poprilično velik pa vas to čini dodatno zadovoljnima. Nemojte to iskorištavati do kraja već i vi pokažite partneru koliko je vama stalo do njega. Idealan je tjedan za produbljivanje odnosa pa ako se dobro postavite, možda ćete upravo tu pronaći nešto novo za čim žudite.… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Priželjkujete nešto novo i uzbuđujuće. Prestanite potiskivati svoje želje i emocije i recite barem bliskim osobama što biste htjeli. Vaš utjecaj na voljenu osobu ovaj tjedan je poprilično velik pa vas to čini dodatno zadovoljnima. Nemojte to iskorištavati do kraja već i vi pokažite partneru koliko je vama stalo do njega. Idealan je tjedan za produbljivanje odnosa pa ako se dobro postavite, možda ćete upravo tu pronaći nešto novo za čim žudite.… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Vrlo ste zadovoljni sobom, a drugima i dalje izgledate zagonetno kao i uvijek. Ovaj tjedan ste jako romantično raspoloženi pa od svog partnera želite snažne izljeve ljubavi. Imate dobar predosjećaj u vezi svog partnera i on vas ne vara. Kombinacija naglašene erotike i osobnog šarma kojim isijavate čini vas idealnim partnerom pa biste mogli dobiti i zanimljive ponude sa strane. Ljubavni sklad koji osjećate u vama budi veliko samopuzadanje i zanos. POSAO: Držite… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Emotivni zanos koji osjećate vodi vas poput strijele u različitim odnosima s dragim ljudima. Potrudite se malo kontrolirati vlastitu prirodu ako ne biste otjerali potencijalnog partnera iz svog okruženja prevelikom strašću koju trenutno osjećate. Ako ste u vezi nedostaje vam dobra prilika u kojoj biste mogli izraziti svoje emocije. To bi vas moglo dovesti do određenog nesporazuma, ali potrudite se i riješite sve pokazujući kako razumijete i potrebe svog partnera.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Trenutni događaji bude  vama pozitivna razmišljanja i želju za novim emotivnim zbližavanjima. Aktivan društveni život koji vodite otvara vam niz mogućnosti upoznavanja novih i zanimljivih osoba. Ako upoznate osobu za koju vam se čini kako je potencijalni partner, nemojte ništa pretpostavljati ili postavljati previše pravila već na samom početku. Opustitie se i prepustite emocijama neka vas vode. Strogi kriteriji koje imate samo su vam prepreka na… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Podijelite svoje misli i ideje u bliskom krugu ljudi jer biste zajednički mogli doći do izvrsnih rezultata. Stalo vam je riješiti svoj ljubavni život u skladu s vašim osobnim potrebama. ali imate osjećaj kako se stalno vrtite oko istih tema. Nemojte si dozvoliti krive zaključke zbog emotivnih promjena koje osjećate. POSAO: I dalje morate pripaziti na svoje potrošačke sklonosti. Događaji ovog tjedna mogli bi vas natjerati da pomislite kako se vaši… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Pročistite malo svoje misli i osjećaje. Privlači vas ideja o emotivnoj, strastvenoj i intelektualnoj vezi, ali ni jedna osoba iz vaše blizine vam nije dovoljno dobra. Možda to znači kako problem nije u drugima nego u vašim ne realnim željama. Uživajte u onome što vam se pruža. Osjećat ćete se bolje ako usrećite svoga partnera, a to bi moglo dovesti do toga  da i on/a poželi usrećiti vas na način koji ne očekujete. Dobar odnos u vezi rezultat je… pročitaj više »
skrolaj na vrh