Horoskop

Tjedni horoskop - 23.04.2017. do 29.04.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Retrogradni Merkur ovaj tjedan bit će u aspektu s Mjesecom u Ribma što vam donosi snažno proljetno čišćenje. Odnosi koji vas ne zadovoljavaju ovaj tjedan izaći će na čistac te ćete ih riješiti na ovaj ili onaj način. Nemojte zaboraviti misliti na svoje potrebe samo kako biste održali nešto što nema smisla. POSAO: Ovo nije najbolji tjedan po pitanju financija, ali jedna zanimljiva mogućnost vam se nalazi pred nosom. Pitanje je samo hoćete li ju… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Sunce u vašem znaku obasjava vas magičnom privlačnošću pa ako ste sami opustite se i zabavljajte se jer vaše vrijeme dolazi. Ako ste u vezi, dolaze vam promjene koje će potrajati tjednima ili čak mjesecima ponukane Mjesecem u znaku Riba. POSAO: Samopouzdanje i priznanje rastu iz dana u dan. Osjećate se odlično na poslu, a ne nedostaje vam niti zabave na tom polju. Ipak, ovih dana pripazite na komunikaciju s kolegama jer bi moglo doći do nesporazuma koji će… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovotjedni Mjesec u Ribama upućuje vas na vrijeme za smirivanje i razmišljanje o sebi i svojim dosadašnjim postupcima. Sunce se približava vašem znaku donoseći energiju koju trebate, ali za sad, nemojte činiti ništa naglo. Samo razmišljajte o mogućim posljedicama vaših (ne)djela. POSAO: Retrogradni Merkur pomalo komplicira poslovnu situaciju, a vi trenutno nemate energije kojom biste se borili protiv toga. Pripazite kome što… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Ovo je tjedan dodatnog testiranja vaših odnosa s drugim osobama. Prijatelji, obitelj i partner neće se slagati s vama u svemu pa ćete malo morati plivati protiv struje kako biste postigli svoj cilj. Nemojte se bojati riskirati, ponekad morate pokazati čvrstinu unatoč svemu kako bi vas drugi shvatili ozbiljno. POSAO: Ovotjedni Mjesec u Ribama donosi vam zanimljiva poslovna udruživanja s osobama koje dijele vaše mišljenje i ciljeve. Ipak, pripazite na koga se… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ovotjedni Mjesec u Ribama donosi vam početak dugoročnih promjena na osobnom planu. S obzirom da ističe i vašu zabrinutost oko statusa, osjetit ćete potrebu podignuti svoj društveni status i reputaciju. Nemojte zanemariti svoju obitelj ili partnera radi društva ili posla. POSAO: Bit će vas svugdje. Želite se iskazati pa ćete raditi i ono što trebate i ono što ne trebate. Merkur upućuje na vaš ponos ili nesigurnost kao motivator ovakvog… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Osjećate se pomalo nesigurnima pa će vam dobra komunikacija s partnerom značiti jako mnogo. Utjecaj drugih na vas i vaše odluke ojačan je Jupiterom u Vagi, dok vam Mjesec u Ribama donosi snažno iskustvo koje će vam donijeti novu filozofiju. POSAO: Ovaj tjedan ste prilično filozofki nastrojeni te će vam istina biti od velike važnosti. Također, mogli biste obaviti dodatnu edukaciju ili razgovor filozofske tematike. Ako vam netko želi pomoći, dozvolite mu jer se možda neće… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Venera koja ulazi u Ovna te Mjesec u Ribama uz retrogradni Merkuro tjeraju vas na redefiniranje vaše osobnosti kao i na promjenu odjeće. Ovo je vrijeme za razvijanje zdravih odnosa s partnerom pa se nemojte bojati iskrenog razgovora. Na taj način ojačat ćete svoju vezu. POSAO: Posvetite više pažnje financijskoj situaciji jer ovaj tjedan vam nije naklonjen na tom polju. Nemojte nepotrebno ulagati novac jer biste ga lako mogli izgubiti. Situacija se pomalo… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Venera koja ulazi u Ovna te Mjesec u Ribama donose vam promjene na području važnih odnosa. S obzirom da vaša sreća ovisi o ljubavi, povjerenju i želji, ako ste zadovoljni svojim odnosom još ćete ga više ojačati. Ako niste, ovaj tjedan biste mogli donijeti konačnu odluku. POSAO: Pred vam je stabilnije i mirnije poslovno razdoblje. Nije sve onako kako želite, ali nije niti kritično. Sve se polako slaže na mjesto na koje želite, pitanje je samo koliko ste… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Venera koja ulazi u ludog i nepredvidivog Ovna te Mjesec u Ribama mame vas na ljubavne nepodopštine. Retrogradni Merkur u Ovnu te Mars u Vagi upozoravaju vas kako ćete si prilično zakomplicirati osobni život ne budete li mogli držati ruke na osobi na kojoj im je i mjesto. POSAO: Retrogradni Merkur loše utječe na poslovnu situaciju te vam donosi lažnog prijatelja u poslovnom okruženju. Netko vam namjerno daje krive informacije kako bi vas kompromitirao i pokupio svu… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ovotjedni Mjesec u Ribama daje vam hrabrosti za potpuno novi početak. Preuzimate svoj ljubavni život u svoje ruke te sigurnim korakom krećete u potragu za pravom osobom. Naravno, pritom ćete se ludo zabavljati na otkačenim zabavama te plijeniti pažnju drugih gdje god se pojavite. POSAO: Usmjereni ste na privatni život pa vam ovaj tjedan posao nije najvažnija stavka na popisu. Ako je pred vama neki poslovni izazov prihvatit ćete toga samo kako biste opet mogli svima pokazati… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Venera koja ulazi u Ovna te Mjesec u Ribama daje vam energiju za unošenje stabilnosti u obiteljsku i ljubavnu situaciju. Želite biti sigurniji pa ćete si dati truda kako bi vas članovi obitelji bolje prihvatili. Partneru priredite romantičnu večeru, bit će vam jako zahvalan. POSAO: Pomalo smanjujete poslovni tempo, a i ideje vam ne dolaze u količini na koju ste navikli. Držite se ustaljenih poslova koje možete odraditi bez previše razmišljanja jer vam je… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Mjesec u vašem znaku ističe ozbiljnu dilemu koa vas muči već dulje vrijeme: kako zadovoljiti svoj seksualni apetit i potrebu za financijskom sigurnošću s potrebom za intelektualnim i fizičkim stimulacijama. Morat ćete uspostaviti neku ravnotežu jer će vam se u protivnom sve raspasti poput praha. Partner vam želi pomoći, dozvolite mu/joj. POSAO: Razgovor s određenom osobom bacit će novo svjetlo na jedan problem za kojeg ste mislili da je nerješiv. ipak, s… pročitaj više »
skrolaj na vrh