Horoskop

Tjedni horoskop - 19.11.2017. do 25.11.2017.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Ovog tjedna možete se posvetiti svojim planovima jer će se uskoro početi i ostvarivati. Društveni život bit će poprilično bogat što bi vas moglo ometati kad su u pitanju poslovi. Kad je u pitanju slaganje sa suprotnim spolom, ovog tjedna vam je bolje držati se društva. Ako ste već u vezi, nemojte očekivati ništa posebno. Možda vam malo mira i dobro dođe. POSAO: Imate li mogućnosti za putovanje, ovaj tjedan je idealan za to. Ako u sve to ukomponirate i… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Ljubav vam je naklonjena iako bi vam se moglo učiniti kako je sve na nekim duhovnim, višim sferama dok vama treba i malo čvrste, ljudske ljubavi. Možda ćete se morati suočiti s jednim problemom, ali nemojte se bojati - otvoreno, iskreno i hrabro i sve će biti onako kako vi želite! POSAO: Financijska situacija bit će povoljna, ali morat ćete se dodatno potruditi kako biste održali posao na razini na koju ste navikli ljude oko sebe. Čini se kako hladnije vrijeme pomalo… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Jupiter u Škorpionu te planetarni skup u tom znaku dovest će vam potporu ljudi kad najmanje očekujete. Ipak, budite svjesni kako vam svi novci svijeta ne mogu kupiti ljubav i sreću. Provedite što više vremena  s voljenim osobama i pokažite im koliko vam je stalo do njih bez novaca, samo pažnjom. Ljubav može biti vrlo intimna, ali samo ako vi to dopustite. POSAO: Više ćete razmišljati nego obično kad su u pitanju poslovi. Neki od vas imat… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Merkur u Strijelcu donijet će vam pokušaje jedne osobe da vam se približi i produbi vaš odnos. Vama se to neće baš sviđati jer ste neke ljude odlučili držati podalje od sebe, ipak mogu vas preplašiti potrebe koje dolaze iz vašeg najdubljeg bića. Komunikacija je ključ dobrog odnosa u kojem će sve strane biti zadovoljene. POSAO: Svakodnevne obveze samo će sve više rasti iz dana u dan, a vi ćete se osjećati sve iscrpljenije i umornije.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ovaj tjedan ste posebno koncentrirani na određenu osobu i učinit ćete sve kako biste pridobili njenu/njegovu pažnju. Ipak, poslovne obveze bi vam se mogle ispriječiti u toj namjeri kao i obično. Nemojte biti previše nagli ili se nametati na svoj uobičajeni način, ovaj put za vas vrijedi ona stara: „manje je više!". Držite se toga! POSAO: Opet se budi vaša ekstravagancija. Uz sve bliješteće izloge teško ćete odoljeti ne ući i… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Ovog tjedna nećete biti baš najsretniji kad su u pitanju veze i odnosi s partnerom. Imate jako puno toga na umu pa ste u stanju skočiti i na najmanju provokaciju od strane partnera. Nemojte raditi slona od muhe jer biste se mogli naći bez svakodnevne potpore koja će vam trebati više nego vam se čini u ovom trenutku. Budite iskreni prema partneru i sve će biti u redu. POSAO: Vaš vladar, Merkur otvara vam vrata za kreativne poslove. Imat ćete veliku volju i… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Neće proći još dugo vremena prije nego što se slagalica počne slagati sama od sebe onako kako ste zamislili. U međuvremenu nemojte dozvoliti da vam tračevi, neraspoloženje ili slične stvari pokvare ono što ste do sad postigli. U krevetu ne biste ni sad trebali imati problema, čak štoviše - neke stvari koje nećete znati izreći, znat ćete pokazati! POSAO: Sunce u Strijelcu sljedećih nekoliko tjedana prilično je povoljno za vas kad je posao u… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovaj tjedan vam je važno da ostanete otvoreni za svaki oblik komunikacije, pogotovo ako nemate vezu, a htjeli biste ju ostvariti. Nemojte samo ulagati više nego što dobijate natrag. Ako ne ide, ne ide, bez obzira što vi želite. Ako ste u vezi, ovaj tjedan ćete imati iznimnu priliku za malo tajne avanture. POSAO: Ovog tjedna bit će pojačani zahtjevi spram financija, ali čini se kako je to potrebno da biste se pokrenuli i ostvarili svoj cilj. Vrijeme je da… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: S moćnim Suncem u vašem znaku bit ćete u svom elementu sljedećih nekoliko tjedana. Ovo je iznimno važno razdoblje za vaše privatne probleme i brige. Morat ćete sastaviti listu prioriteta kako biste sustavno riješili što više stvari dok imate naklonost problema. Mogućnosti su pred vama, a na vama je što ćete dalje s njima. POSAO: Vaše aktivnosti bit će pojačane. Imat ćete i neke prepreke pred sobom, ali to najviše radi… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Planeti u vašem znaku dat će vam zlatni jezik kojim ćete dobiti sve što želite. Ipak, neki vaši obožavatelji mogli bi tražiti od vas više nego ste spremni dati. Nemojte biti bezobzirni ako odbijate druge ljude jer biste si mogli navući lošu karmu. Vaša intuicija je također jaka pa se oslonite na nju. POSAO: Nećete biti baš najbolje volje, ali posao ćete odrađivati u skladu s njegovima potrebama. Vjerojatno ćete biti skloniji… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ovo je izvrsno vrijeme za druženje, pogotovo s ljudima koji dijele vaš način razmišljanja. Događaji ovog tjedna mogli bi vas ponovo inspirirati na neke davno zapostavljene snove. Prijatelji će dati sve od sebe kako bi vam pomogli u ostvarenju vaših želja. Nemojte im zaboraviti zahvaliti na tome. Jednoj osobi posebno! POSAO: Imate dovoljno entuzijazma u sebi da ostali neće primijetiti da vam se baš ne radi jer vam je u glavi nešto sasvim drugo.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: S obzirom na događanja u vašem poslovnom dijelu solarne karte nećete imati vremena niti razumijevanja za svog partnera. To može uzrokovati probleme u vašem odnosu, pogotovo jer vam se neće dati objašnjavati što ste i zašto učinili. Svi prijedlozi vašeg partnera naletjet će na vaš zid, a kompromis će biti riječ iz stranog rječnika. Razmislite li može li vaš odnos preživjeti ovakvo ponašanje? POSAO: Darežljivi Jupiter… pročitaj više »
skrolaj na vrh