Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.06.2018. do 30.06.2018.

LJUBAV: Jeste li napravili sve što trebate? Vjerojatno jeste, šarmirali ste sve koje ste trebali, saznali sve što možete, i sad je vrijeme za djelovanje. Napokon ste u poziciji da posložite privatni život onako kako vam odgovara i nemojte ispustiti priliku koja vam se pruža. No, ipak ćete na to potrošiti gotovo cijeli mjesec, jer Venera polako šeta Rakom i s njom nestaje i lakoća rješavanja ljubavnih problema. 

POSAO: Na poslu trenutno propitujete svoju situaciju, niste sigurni da li je vaša pozicija baš primjerena, a neki će se zapitati i nije li vrijeme za promjenu radne okoline. No, i dalje ste puni samopouzdanja, što vam može pomoći da pokažete kolegama sve što znate i postavite stvari na svoje mjesto, uz dovoljnu dozu drskosti i zdravog razuma.

ZDRAVLJE: Stres će početi popuštati, no još uvijek ga ima previše, pripazite.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skandalozni brak lady Isabelle, novi hit autorice Jennifer Ashley upravo je izašao iz tiska, nastavljajući serijal o moćnim lordovima Mackenzie sa škotskog Visočja. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh