Horoskop

Ribe

ribe

Mjesečni horoskop - 01.06.2018. do 30.06.2018.

LJUBAV: Dvojbe koje imate o sebi i svojim mogućnostima podijelite s bliskim osobama jer će to biti najbolji način da bacite dovoljno svjetla na probleme koji vas muče i uz pomoć okoline pronađete rješenja koja će vas riješiti sjena koje padaju na sve što radite. Obitelj će vam i ovdje biti najveća podrška, stoga imajte povjerenja u njih. Nećete odmah pronaći sve odgovore, no neke će vam stvari postati bitno jasnije.

POSAO: Iako s e može dogoditi da drugi preuzmu zasluge za sjajan posao, nemojte previše brinuti zbog toga. Ono što je važno jest da ste sebi dokazali da možete i znate napraviti stvari za koje niste bili sigurni da možete, što će imati sjajan utjecaj na vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Stoga, oprostite kolegama s dužim jezikom i uživajte u rezultatima svog rada.

ZDRAVLJE: Odlično.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skandalozni brak lady Isabelle, novi hit autorice Jennifer Ashley upravo je izašao iz tiska, nastavljajući serijal o moćnim lordovima Mackenzie sa škotskog Visočja. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh