Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 17.09.2017. do 23.09.2017.

LJUBAV: Venera vas dovodi u situaciju u kojoj želite učiniti toliko toga, ali imate premalo vremena, novca ili nečeg trećeg da biste sve stigli. Ovo je vrijeme u kojem se vaša godina bliži kraju i morate se malo posvetiti sebi i godišnjoj introspekciji. Sve je u redu i vaš partner neće otići ako se malo posvetite i sebi.

POSAO: Iskoristite tjedan kako biste dovršili sve nedovršene poslove i malo razmislili u kojem smjeru želite da vaša karijera krene. Sunce vam se polako približava, a time i vaše poslovne prilike rastu. Za sad se malo povucite iz žiže kako biste skupili dojmove i posvetili vrijeme sebi i svojim ciljevima.

ZDRAVLJE: Umorni ste i iscrpljeni. Trebali biste provjeriti svoje opće stanje jednim sistematskim pregledom. Pojačajte vitamine!

POGODAK, novi hit autorice Elle Kennedy i treći dio serijala Off-campus bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh