Horoskop

Škorpion

škorpion

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Prisutnost Venere u vrućem i impulzivnom Ovnu donosi vam poslovni prostor ili teretanu kao mjesto gdje na vas čeka Kupidova strelica. Dok su flert i tajnoviti pogledi vrlo privlačni, kao i uvijek, vi ćete htjeti dosta brzo prijeći na fizički odnos, ali to bi vam moglo dosaditi istom brzinom kojom je i došlo. Razmislite što točno želite od svog privatnog života.

POSAO: Pred vama je tjedan u kojem imate neodgodive obveze koje ćete morati dovršiti ako želite napredovati. Ipak, Utjecaj Sunca u vatrenom Ovnu donijet će vam pozitivnu energiju promjena na poslovnom planu. Mogući su novi projekti ili čak promjena posla kojim se trenutno bavite.

ZDRAVLJE: Bit ćete pomalo nervozni. Nemojte konzumirati alkohol i sredstva za smirenje. Bolje bi vam došla šetnja kroz prirodu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh