Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Ovog tjedna Sunce se pridružuje Veneri, Merkuru i Uranu u Ovnu koji je vaše najosjetljivije područje na solarnoj karti. Otvarat ćete mnoga vrata samo lijepim smiješkom, ali pripazite kako ne biste obećali više nego što možete ispuniti kako ne biste za sobom ostavili razočarana srca. Ako se ne znate ponašati, onda barem budite diskretnii.

POSAO: Dok se Sunce nalazi u znaku Ovna bilo bi vam najbolje držati se poslovno po strani, smanjiti svoj raspored koliko možete i povremeno se povlačiti u osamu kako biste napunili baterije koje ste prilično ispraznili ove godine. Sljedeći mjesec Sunce ulazi u vaš znak pa ćete dobiti svu potrebnu energiju i ako je potrebno, nadoknaditi zaostatke koje sada napravite.

ZDRAVLJE: Slabija energija uzrokovat će više umora i povremene glavobolje.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh