Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 17.06.2018. do 23.06.2018.

LJUBAV: Merkur donosi miris ljubavi oko vas kao i društvena zbivanja koja će vam donijeti zadovoljstvo. Pripazite na ljude oko vas koji imaju skrivene namjere. Ostanite pozitivni i pozitivu ćete i dobiti. Moguća je jedna tajna afera početkom tjedna pa nemojte da vam se odbije o glavu. Zadržite hladnu glavu u teškim situacijama.

POSAO: Merkur vam donosi i dobru komunikaciju s kolegama te biste se mogli osjećati kao da ste na vrhu svijeta. Nemojte zaboraviti na detalje jer ovaj tjedan oni čine razliku između dobro i genijalno učinjenog posla. Nagrada ne dolazi odmah, ali dolazi sigurno.

ZDRAVLJE: Pripazite na stres.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skandalozni brak lady Isabelle, novi hit autorice Jennifer Ashley upravo je izašao iz tiska, nastavljajući serijal o moćnim lordovima Mackenzie sa škotskog Visočja. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za svibanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh