Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Sunce koje se pridružuje Veneri, Merkuru i Uranu u znaku Ovna početkom tjedna poboljšat će vaš društveni status pa ćete imati brojne prilike upoznati nove i zanimljive osobe od kojih ćete dobiti mnogo dobra. Jedna od njih mogla bi biti i ona posebna pa držite oči širom otvorene. Ako ste u vezi, partner će vam dati svu podršku koju trebate.

POSAO: Dobri socijalni kontakti koje ćete uspostaviti privatnim putem mogli bi se pretvoriti i u jako dobre poslovne veze. Ovaj tjedan se pozabavite podrškom te što više komunicirajte s potencijalnim klijentima, partnerima ili kolegama. Pažnja nadređenih bit će na vama pa se pokažite u što boljem svijetlu.

ZDRAVLJE: Provjerite si malo tlak. Energija koja je oko vas iznimno je jaka pa biste mogli osjetiti poteškoće s očima.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh