Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 17.09.2017. do 23.09.2017.

LJUBAV: Obitelj bi vam ovog tjedna mogla raditi probleme. Činit će vam se kako svi samo nešto traže od vas, a vi ne mate isto pravo. Budite strpljiviji prema voljenoj osobi jer bi se moglo dogoditi da baš na njoj/njemu puknete, a da nije ni kriva ni dužna. Ako ste sami na polu bi vas mogla zaintrigirati jedna osoba koju prije niste primjećivali. Moguća kratka avantura.

POSAO: Ovaj tjedan niste baš raspoloženi za rad i red. Misli vam lutaju s jednog na drugo egzotično mjesto i kao da u vašem umu ljeto još nije završilo. Poneki bi ipak mogli i svojojm snalažljivošću nadoknaditi odsutnost pa ćete se iskazati na nekom neočekivanom problemu i pobrati dovoljno slave za cijeli tjedan. Nemojte se pretjerano uspavljivati, netko uvijek gleda!

ZDRAVLJE: Sretnik ste iako ne pazite na svoje tijelo. Malo manje alkohola i brze hrane učinit će čuda s razinom energije u vama.

POGODAK, novi hit autorice Elle Kennedy i treći dio serijala Off-campus bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh