Horoskop

Djevica

djevica

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Osjećate se prilično energično i strastveno pa će vaš partner imati divan tjedan s vama. Opustite se i dajte prostora svojoj mašti koja će biti najbolji vodič za duge strastvene večeri i odmor. Ovaj tjedan ćete imati priliku izgraditi puno mostova između vas i vaših prijatelja ili obitelji. Nemojte to propustiti zbog posla.

POSAO: Kao i uvijek, vama je posao na prvom mjestu. Ovaj tjedan biste mogli imati intenzivne pregovore s nekim iz inozemstva. Moguće je i putovanje koje će vam donijeti puno uspjeha i neka nova poslovna saznanja. Pripazite s financijama jer ćete ovaj tjedan teško odoliti svojoj potrebi za dokazivanjem.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro, ali mogli biste imati prolaznih problema s dišnim organima. Razmislite o prestanku pušenja - i to je novac kojeg možete uštedjeti.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh