Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 21.05.2017. do 27.05.2017.

LJUBAV: Prijatelji, obitelj i partner ovaj tjedan kao da će vam samo smetati. Trebali biste im na obziran način objasniti trenutne prioritete kako ih ne biste povrijedili. Nemojte zanemariti iskren razgovor s voljenima jer bi stres mogao iz vas izvući neke jako ružne riječi koje će pokvariti lijepe odnose koje trenutno imate.

POSAO: U ovom dijeljenju ste dobili jako dobre karte, ali na vama je kako ćete ih odigrati. Pred vama su velike mogućnosti, ali da biste ih ostvarili morat ćete se dodatno obvezati i podnijeti još višu razinu sresa nego inače. Možda bi vam pomoglo kad biste si bolje organizirali dnevni raspored.

ZDRAVLJE: Razina stresa raste iz dana u dan pa obvezno pronađite ispušni ventil kako se ne biste razboljeli.

GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Jarac - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za svibanj

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh