Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Ovaj tjedan naglasak je na obiteljskom životu i imanju kojem ćete biti posvećeni i slijedećih nekoliko tjedana. Morat ćete uložii dosta truda kako biste dobro izbalansirali poslovne i obiteljske obveze kao i obveze prema partneru. Iskoristite obiteljsko ozračje kako biste ojačali i produbili odnos s voljenom osobom.

POSAO: Naglašen vam je kreativan i umjetnički rad. Sunce koje ulazi u znak Ovna vama više naglašava privatni nego poslovni život, ali ostatak planeta u čudnom rasporedu vas upozoravaju da pripazite na svoj oštri jezik koji bi vas mogao uvaliti u nevolje. Budite diplomati, iako vam to i nije pretjerano drago.

ZDRAVLJE: Moguće nervoze i pojačan stres pa pronđite ispušni ventil.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh