Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 17.09.2017. do 23.09.2017.

LJUBAV: Planetarna energija ohrabruje vas da preuzmete situaciju u svoje ruke i iskoristite sve što vam se nudi. Društveni odnosi neće biti toliko stabilni kao inače pa nećet eni imati potporu među uobičajenim „obožavateljima". Komunikacija će vam ipak biti na višoj razini pa iskoristite svoje sposobnosti kako biste našli sve što vam treba.

POSAO: Saturn u Strijelcu donosi vam smanjenu potporu i na poslovnom planu. Ipak nemojte ovo shvatiti tragično. Riječ je samo o tome da su neke stvari potrošene i treba ih mijenjati. Nemojte sve podrediti novcu. Vaše emocionalno i psihičko stanje ponekad je bitnije od financijskog stanja.

ZDRAVLJE: Pomalo ste umorni od svega iako energetski dobro stojite pa vam niti zdravlje nije loše. Opustite se šetnjama.

POGODAK, novi hit autorice Elle Kennedy i treći dio serijala Off-campus bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Jarac - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh