Horoskop

Ovan

ovan

Tjedni horoskop - 17.09.2017. do 23.09.2017.

LJUBAV: Ovaj tjedan malo poradite na komunikaciji kako bi harmonija u obiteljskim odnosima i dalje bila na razini proteklih tjedana.Što se tiče odnosa s voljenom osobom, bit će jako dobri, ali morat ćete pripaziti na neke svoje mušice kako ne biste nepotrebno maltretirali svog partnera. Zauzvrat možete očekivati vruće trenutke u krevetu.

POSAO: Vaša društvenost otvorit će vam neke nove putove ostvarenja vlastitih ideja kao i veze. Na poslu ćete se osjećati prilično ugodno pa vam ništa neće biti teško, a s takvim stavom napravit ćete i više od očekivanog. Trebali biste samo malo bolje pripaziti na troškove. Uživajte u dobrim plodovima svog rada!

ZDRAVLJE: Općenito ste puni pozitivne energije, ali nemojte zanemariti odmor i opuštanje!

POGODAK, novi hit autorice Elle Kennedy i treći dio serijala Off-campus bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017. i

Ovan - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

skrolaj na vrh