Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 24.06.2018. do 30.06.2018.

LJUBAV: Jupiter i Venera u harmoničnom odnosu donose vam jednu vrlo pozitivnu opciju u kojoj ćete dobiti sve što pitate. Problem je što prvo morate pitati, a vama je to oduvijek bio problem. Agresivni Mars donosi vam dosta poslovnih obveza te biste mogli imati problema s partnerom koji neće biti zadovoljan količinom vremena i emocija koje vam ostaju za njega. U svemu tome morate pronaći i vremena za sebe kako biste mogli razmisliti što točno želite u odnosima s drugima.

POSAO: Ovaj tjedan donosi vam povećanje poslovnih obveza, ali i nagrade koja slijedi iza toga. Početak tjedna bi vam mogao biti dodatno stresan jer ćete morati objašnjavati svoje dosadašnje postupke pred nadređenima. Budite iskreni jer biste u protivnom mogli iskopati poveliku rupu ispod sebe pa vam ni naklonost planeta neće moći pomoći izvući se iz toga.

ZDRAVLJE: Pripazite na stres, mogao bi vam uzrokovati probleme s probavom.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skandalozni brak lady Isabelle, novi hit autorice Jennifer Ashley upravo je izašao iz tiska, nastavljajući serijal o moćnim lordovima Mackenzie sa škotskog Visočja. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za lipanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh