Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 21.01.2018. do 27.01.2018.

LJUBAV: Određeni sukobi sa susjedom ili rodbinom rezultat su nesporazuma, ali nemojte biti pretjerano naivni - iz ovog morate čitati između redaka. Vi se ne morate dokazivati ni pred kime, ali ne možete biti niti zajedljivi. Voljena osoba i pravi partner razumjet će vas i kad niste u najboljem izdanju. Ipak, pretvaranje nitko ne voli, upamtite to!

POSAO: Mjesec u kombinaciji s Neptunom donosi vam snažne ideje i poticaje, ali morat ćete se odmaknuti od svega i brojati do deset prije nego što nekome ne stanete na žulj svojim ponašanjem. Financije su također istaknute, ali nećete još imati onoliko koliko ste si zamislili. Do tog iznosa morat ćete čekati sljedeći tjedan. Vjerujte u sebe  i svoju intuiciju!

ZDRAVLJE: Odlično.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA, novi hit autorice Colleen Hoover i još dva romantična ljubavna romana - Odvažni vojvoda Anne Campbell i Vojvotkinja po mjeri Tesse Dare na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za siječanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Pijetla

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh