Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 23.10.2016. do 29.10.2016.

LJUBAV: Dinamični i impulzivni Mars daje vam snagu glavnog igrača. Bit ćete zahtjevni prema prijateljima i voljenima. Ljudi će primjećivati vašu energiju i bit će vam od pomoći u svim vašim namjerama. U ljubavnoj vezi doći će do velikog napretka. Osoba s kojom se u ovom razdoblju najviše zbližit, osoba je koja će činiti veliki dio vašeg života daleko u budućnost.

POSAO: Vaši ciljevi postavljeni su visoko, ali energija koja je iza vas dat će vam snagu da ih postignete. Budite odlučni i dalje i ništa vam se neće moći ispriječiti. Vjerojatno ćete biti skloniji samostalnom radu jer će vas biti teško pratiti. Nemojte samo činiti ništa naglo. Bit ćete uspješni, ali nemojte od drugih očekivati čuda.

ZDRAVLJE: Dobro će vam doći dodatnog kretanja.

OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2016. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2016.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za listopad

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh