Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 19.11.2017. do 25.11.2017.

LJUBAV: S moćnim Suncem u vašem znaku bit ćete u svom elementu sljedećih nekoliko tjedana. Ovo je iznimno važno razdoblje za vaše privatne probleme i brige. Morat ćete sastaviti listu prioriteta kako biste sustavno riješili što više stvari dok imate naklonost problema. Mogućnosti su pred vama, a na vama je što ćete dalje s njima.

POSAO: Vaše aktivnosti bit će pojačane. Imat ćete i neke prepreke pred sobom, ali to najviše radi nemara kojeg ste prije pokazivali kad je posao u pitanju. Kako ste sijali, sada žanjete pa se nemojte žaliti ako vam ne ide sve kako treba, a Sunce je na vašoj strani! I na poslovnom planu lista prioriteta bit će vam od velike koristi.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se izvrsno.

PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA, novi hit autorice Colleen Hoover i još dva romantična ljubavna romana - Odvažni vojvoda Anne Campbell i Vojvotkinja po mjeri Tesse Dare na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Strijelac- godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za studeni

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh