Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 25.09.2016. do 01.10.2016.

LJUBAV: Imat ćete bogati društveni život koji će vas vući beskrajnom bančenju i tulumarenju. Ako ste slobodni igrat ćete vrlo opasnu igru s tuđim osjećajima. Pazite se! Iako je zanimljivo vući konce, mogli biste i sami biti povučeni! Strijelcima u stalnoj vezi igra će biti još opasnija, stoga budite oprezni.

POSAO: Novac će vam ovaj tjedan biti posebno osjetljiva tema. Čini se kako ste svoje zalihe iscrpili, ali troškove niste smanjili. Nemojte paničariti, ali za sad morate hitno stisnuti remen na nepotrebne troškove na koje ste navikli. Situacija će se popraviti, ali sporije nego što mislite, strpljenje je ključna riječ.

ZDRAVLJE: Općenito se osjećate dobro, ali ako nastavite ovim ritmom brzo će vam se sve početi vraćati!

POGODBAprvi roman fantastične serije OFF CAMPUS poznate autorice new adult žanra Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska i može se naručiti izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2016. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2016.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh