Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 15.04.2018. do 21.04.2018.

LJUBAV: Pritisci na ljubavnom planu rastu pa biste mogli u potpunosti zanemariti vlastite potrebe pokušavajući dokazati partneru koliko vam je stalo. To i nije najbolji put k uspješnoj vezi. Bolje je ponekad i biti sam nego u lošem društvu ili gore, u iscrpljujućoj vezi. Neki prijatelji bi vas mogli razočarati reakcijom na vaše postupke.

POSAO: Oduprite se ljenjčarenju! Osjećate kako ste jako puno dali, a niste dobili ništa zauzvrat pa vam je volja za radom otišla skupa s vašim nadama u svijetlu budućnost. Budite strpljivi jer se vaš trud vidi samo je potrebno još malo vremena da se i realizira, pogotovo financijski. Samo strpljivo!

ZDRAVLJE: Organizam vam je na rubu totalnog kraha pa biste se trebali posvetiti sebi i svom zdravlju bez daljnjeg odgađanja. Prije svega prestanite jesti brzu i masnu hranu!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za travanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh