Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 22.01.2017. do 28.01.2017.

LJUBAV: Određeni sukobi sa susjedom ili rodbinom rezultat su nesporazuma, ali nemojte biti pretjerano naivni - iz ovog morate čitati između redaka. Vi se ne morate dokazivati ni pred kime, ali ne možete biti niti zajedljivi. Voljena osoba i pravi partner razumjet će vas i kad niste u najboljem izdanju. Ipak, pretvaranje nitko ne voli, upamtite to!

POSAO: Mjesec u kombinaciji s Marsom donosi vam snažne ideje i poticaje, ali morat ćete se odmaknuti od svega i brojati do deset prije nego što nekome ne stanete na žulj svojim ponašanjem. Financije su također istaknute, ali nećete još imati onoliko koliko ste si zamislili. Do tog iznosa morat ćete čekati sljedeći tjedan. Vjerujte u sebe  i svoju intuiciju!

ZDRAVLJE: Odlično.

OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Strijelac- godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za siječanj

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh