Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 04.12.2016. do 10.12.2016.

LJUBAV: Mnogi Strijelci se pitaju dali je njihova odluka vezana uz odabir partnera dobra. Merkur ponekad otežava komunikaciju toliko da ni moćno Sunce u vašem znaku ne može sve popraviti. Čini se kako će neki Strijelci raskinuti neke veze u kojima se nalaze jer osoba koja je pored njih ne odgovara njihovim kriterijima. Ako ste sami ne očekujte previše u ovom trenu.

POSAO: Niti jedan Strijelac ne voli čekati posebno ako je pod pritiskom. No ako uzmete u obzir sve promjene koje su vam se dogodile u zadnje vrijeme malo dodatnog vremena neće vam škoditi. Merkur upozorava vas da ovog puta stvari odradite temeljito i kako spada. Nemojte ulaziti u poslove samo zato jer su novi i drugačiji. Držite se onog što vam dobro ide.

ZDRAVLJE: Zdravlje odlično.

OPASNA LJUBAV, hit godine autorice Colleen Hoover poznate po svom bestselleru Bez Nade upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2016. i

Strijelac – godišnji horoskop za 2016.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za prosinac

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh