Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 26.03.2017. do 01.04.2017.

LJUBAV: Sunce u Ovnu, vašem području užitka donosi vam nove ljubavne opcije. Ako ste se do sad pitali kako to da uvijek birate one krive, ovo je idealan tjedan za novi izbor u kojem će potencijalni partner biti vrlo prilagodljiv vašoj divljoj naravi. Strijelci u vezi mogli bi ovj tjedan prekinuti odnose koji ne vode ničemu ozbiljnijem. Samo polako i sve će biti u redu.

POSAO: Vrlo ste loše volje, spremni na svađu na najmanji znak pa se pokušajte kontrolirati koliko god možete. Niste spremni prihvatiti podcijenjivanje vlastite vrijednosti, ali to ne znači kako morate skakati svakome u usta. Budete li pripazili na svoje ponašanje mogli biste napraviti priličan napredak u karijeri.

ZDRAVLJE: Stres je svakim danom sve jači, a vaš imunološki sustav slabiji. Ako ne želite navući ozbiljiju bolest na svoja leđa, posvetite se sami sebi.

GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Strijelac- godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za ožujak

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh