Horoskop

Strijelac

strijelac

Tjedni horoskop - 17.09.2017. do 23.09.2017.

LJUBAV: Bit ćete prilično zahtjevni prema svom partneru ili partnerici što bi moglo dovesti do određenih sukoba i nemira. Čujete li nešto loše o partneru nemojte zaključivati na prečac. Moguće je da je sve samo trač ili iskrivljena istina. Prije svega provjerite što se događa na samom izboru.

POSAO: Ovaj tjedan biste trebali biti malo pažljiviji kad su financije u pitanju. Skloni ste uključivanju u sve i sva za što mislite da će vam donijeti brzu zaradu. Osobe koje vam nude takvo što nisu prijatelji nego netko tko vjerojatno od vaše naivnosti ima vlastitu zaradu. Bit ćete cilj raznih prevaranata i sličnih ljudi. Budite oprezni!

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

POGODAK, novi hit autorice Elle Kennedy i treći dio serijala Off-campus bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Strijelac- godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh