Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Sunce koje se pridružuje Uranu, Merkuru i Veneri, vašem vladaru u Ovnu, pred vas donosi iskušenje kojem ćete teško odoljeti. Možda neka slatka avanturica ili komentar koji bi vaš partner teško mogao preboljeti. Netko od vaših bližnjih mogao bi se više brinuti oko vašeg novčanika nego o vama, ali nemojte mu/joj to uzimati za zlo. Nije stvar u sponzorstvu nego u pravoj brizi jer ste pretjerali s trošenjem u zadnje vrijeme.

POSAO: Osjećate se iznimno optimistični što će vrlo pozitivno utjecati na ishod jedne poslovne situacije. Vjerujte sami sebi i nemojte trošiti vrijeme na detalje koji se mogu riješiti sami od sebe. Uspjeh će vam goditi, a pohvale nadređenih mogle bi imati i više u sebi od običnog tapšanja ramena.

ZDRAVLJE: Odlične energjie oko vas donose vam jako dobro zdravlje. Nemate se oko čega brinuti ovaj tjedan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh