Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 21.05.2017. do 27.05.2017.

LJUBAV: Sunce u Blizancima donosi razdoblje u kojem se morate čvrsto postaviti iza svojih djela te jednom zauvijek riješiti stvari s prošlošću. Partner bi mogao imati problema s vašim novim ja jer ne vidi vašu perspektivu, ali u pitanju je vaš život i vi imate puno pravo odlučivati o njemu. Ako se ne slaže, slobodno nastavite dalje sami.

POSAO: Proširenje vašeg horizonta donosi vam nove poslovne mogućnosti koje ipak neće biti toliko očite na pravi pogled. Trebali biste dobro čitati između redaka kako biste uvidjeli prave stvari koje su pred vama. Nemojte se bojati držati stavova za koje ste sigurni da su oni pravi.

ZDRAVLJE: U milosti ste planeta, ali zbog situacije u kojoj se nalazite očekujte pokoju neprospavanu noć!

GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Vaga - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za svibanj

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh