Horoskop

Vaga

vaga

Tjedni horoskop - 17.09.2017. do 23.09.2017.

LJUBAV: Venera vam donosi emocionalni nemir koji će se pojaviti ako se ne možete izraziti na način na koji biste voljeli. Takva situacija neće potrajati pa si nemojte oduzimati pozitivnu energiju razmišljajući o preprekama. Merkur vas pomalo onemogućava ostvariti sve što želite, ali dokle god je Sunce u vašem znaku nemate mjesta pravoj brizi.

POSAO: Sunce u vašem znaku u drugoj polovini tjedna donosi vam aktivnost, avanturu i sve ono što volite u poslovnom smislu. Iskoristite svoj šarm kojim vas Sunce nagrađuje kako biste osvojili sve oko sebe. Točno ćete moći procijeniti što i koliko možete pa vam neće biti teško pregovarati niti u jednoj situaciji. Osvajate!

ZDRAVLJE: Sa Suncem u svom znaku može vam biti samo savršeno!

POGODAK, novi hit autorice Elle Kennedy i treći dio serijala Off-campus bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Vaga - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za rujan

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh