Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 18.03.2018. do 24.03.2018.

LJUBAV: Razmišljanje o prošlosti moglo bi vas baciti u romantično raspoloženje koje će vas držati gotovo cijeli tjedan. Mars koji se konačno malo oslobodio olakšava vam neke napetosti koje se vam kvarili osjećaj zajedništva proteklih par mjeseci. Sve u svemu, jedan lijep i miran ljubavni tjedan je pred vama.

POSAO: Kretanje Marsa prema naprijed donosi vam poboljšanje komunikacije i na poslovnom planu pa biste konačno mogli riješiti neke probleme u odnosima s kolegama koje ste imali proteklih mjeseci.  Ipak, nađete li se u situaciji u kojoj imate suprotno mišljenje od svojih kolega, bolje se ugrizite za jezik nego da tjerate mak na konac. Doći će vrijeme i za to.

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično i raspoloženo. Mogući prolazni problemi s probavom pa pripazite na prehranu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POBJEDA, novi hit autorice Elle Kennedy upravo je izašao iz tiska, zatvarajući na taj način serijal Off-Campus još jednom modernom vezom koja će, na iznenađenje čitateljica, biti drugačija od svih ostalih. Knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2018 i

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2018. godini 

skrolaj na vrh