Horoskop

Vodenjak

vodenjak

Tjedni horoskop - 21.05.2017. do 27.05.2017.

LJUBAV: Pred vama je ponovno razdoblje u kojem možete raspustiti kosu i uživati život. Ulazak Sunca u Blizance donio vam je nove simpatije pa ako ste sami slobodno se prepustite. Ipak prije nego se vežete previše za tu osobu razmislite koliko vam stvarno paše kako se ne biste kasnije razočarali. Možda onima strpljivijima budućnost donosi pravog partnera.

POSAO: Ovo je iznimno kreativno razdoblje za vas pa biste mogli razmisliti o unovčavanju vašeg hobija ili barem unošenju istog u svakodnevni posao. U svakom slučaju osobno zadovoljstvo rast će iz dana u dan, a time i vaša poslovna učinkovitost.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro, ali propazite na probleme s alergijama.

GROFIČINA ZAVJERA, novi hit autorice Courtney Milan i zadnji dio trilogije Naopako bratstvo upravo je izašao u izdanju Naklade Neptun! Naručite ga izravno od nakladnika po najpovoljnijoj cijeni uz BESPLATNU dostavu OVDJE!! 

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2017 i

Vodenjak - godišnji horoskop za 2017

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Pročitajte Mjesečni horoskop za svibanj

Pročitajte i Veliki godišnji kineski horoskop za 2017. godinu Pijetla

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru. 

Ako vam se sviđa tjedni horoskop, podijelite ga s prijateljima

skrolaj na vrh