Horoskop

Ribe

ribe

Godišnji horoskop - 01.01.2016. do 31.12.2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu za Ribe poručuje da će se i ove godine osjećati odlično u svojoj koži zbog utjecaja svog vladara Neptuna koji će i dalje biti u njihovom znaku. Ipak, to nosi i određene opasnosti - glava vam može ostati u oblacima, izgubljena u mašti i strasti koju svakodnevno projicirate.

Dva su datuma ključna za sve projekte koje planirate pokrenuti ili završiti ove godine - pomrčina Sunca u vašem znaku u ožujku i pomrčina Mjeseca u rujnu. Ako pokrenete projekte oko pomrčine Sunca, plodove svog rada vidjet ćete za gotovo pola godine, oko pomrčine Mjeseca, što je zapravo prilično brzo i učinkovito.

Imat ćete velike snove i planove tijekom cijele godine pod utjecajem Plutona koji će vladati tim područjem života i transformirati vaše ideje u nešto praktično i ostvarivo, no uz to će zahtijevati velike promjene u životu. Najbolje vrijeme za njih je tijekom listopada i početka studenoga kad će tim područjem vladati snažni i probojni Mars.

No, nije to sve od Marsa ove godine - ući će u vaš znak u drugoj polovici prosinca i omogućiti vam da godinu završite u furioznom stilu, puni energije i spremni za otvaranje novih poglavlja u svom životu.

Sve u svemu, budite spremni za godinu koja će vam otvoriti mnoga vrata, a na vama je da im ne dozvolite da se zatvore - postavite nogu ako je potrebno, ali ove prilike stvarno ne biste trebali propustiti jer ćete moći položiti temelje uspjeha u godinama koje slijede.

nastavi čitati dolje

POSAO

Novcem će ove godine vladati Uran, što je s jedne strane dobro jer donosi novac, no njegova hirovitost na žalost pomaže i pri trošenju, pa bi se godina mogla opisati - kako došlo, tako otišlo. No, naravno da vi imate zadnju riječ i ako naučite biti odgovorniji s novcem, na kraju godine imate ćete ga i više nego dovoljno.

Godina je vrlo povoljno aspektirana za započinjanje vlastitog posla tijekom ožujka, oko pomrčine Sunca, a rezultate možete vidjeti već početkom rujna oko pomrčine Mjeseca. Najbolje su aspektirane poslovne ideje vezane za znanost, tehnologiju i internet.

Saturn će godinu provesti u vašem području karijere što znači da ćete moći napokon doživjeti profesionalno ostvarenje i satisfakciju za sav uložen trud. Sjajno je to što ćete doseći visoku profesionalnu razinu koju ćete moći održavati još godinama, a za one koji su bili prilično lijeni tijekom života, ova je godina poziv na buđenje i pokretanje.

Stoga, već od početka godine krenite s planiranjem kako biste najbolje iskoristili povoljne aspekte tijekom ožujka i krenuli u avanturu svog života.

LJUBAV

Prvih devet mjeseci godine bit će kao u bajci iz jednostavnog razloga - moćni Jupiter će to razdoblje provesti u području veza i obasjavati ga svojim blagotvornim utjecajem, što će Ribama donijeti toliko potrebni mir i sigurnost koju uvijek traže u vezama.

Slobodne Ribe mogu ovaj period iskoristiti za pronalazak osobe s kojom će započeti dugotrajnu i uspješnu vezu, jer će vam taj utjecaj Jupitera dati unutarnji sjaj koji će se osjećati nadaleko, pa potraga za novim partnerom zapravo neće biti nimalo teška ili komplicirana.

U slučaju da ste spremni za brak, najbolje je vrijeme za vjenčanje početak rujna, oko pomrčine Mjeseca koja će ove godine u svim aspektima života biti vrlo važna za sve Ribe. Naime, nakon nje u područje veza stiže retrogradni Merkur koji će uzrokovati manje nesuglasice, pa je važne stvari dobro obaviti prije toga.

ZDRAVLJE

Budite mirni nakon dugo vremena - ove ćete godine imati vrlo malo zdravstvenih problema, jedino tijekom ljeta trebate biti oprezniji zbog loših aspekata koji mogu uzrokovati ozljede, ali ipak samo površinske. Pazite posebno na noge i glavu, a kako i inače niste pretjerano fizički aktivni, energiju koje ćete biti puni ove godine trebali biste iskoristiti za započinjanje redovitog vježbanja.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2016. godinu Majmuna

skrolaj na vrh