« Glazba
objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana
COOL

Igor Geržina kreirao i remix singla "Olako"

Zajednički singl Igora Geržine i Ivane Kindl u novom glazbenom ruhu – ljetnom remix izdanju

Olako u remixu
Olako u remixu (Arhiva)
Više o

Igor Geržina

,

Ivana Kindl

,

Olako

Nagrađivani hrvatski saksofonist i autor - Igor Geržina te pjevačica predivnog vokala - Ivana Kindl, nedavno su objavili zajednički singl "Olako", svojevrsnu savršenu simbiozu vrhunskih talenata! Pjesmu trenutno prati odličan uspjeh, budući da se smjestila na niz radijskih top-lista, a tri tjedna zaredom provodi i na HR Top 40, službenoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe.

Na krilima njenog trenutnog glazbenog zamaha, "Olako" vam predstavljamo i u novom ruhu - remiksiranoj verziji, za koju se pobrinuo upravo njen autor, Igor Geržina:

Poslušajte remix

"Oduvijek me privlačila forma remiksa, još iz vremena mojih prvih suradnji s DJ dvojcem Eddy & Dus-om, na prvim Kontrapunkt večerima u Aquariusu prije puno godina. Ako je pjesma dobra, može se aranžirati na razne načine, a da se pritom ne izgubi ona osnovna energija. Remiks za pjesmu 'Olako' nastao je brzo, u jednom dahu. U jednom trenutku, čuo sam pjesmu na sasvim drugačiji način. Nadam se da će se slušateljima svidjeti i ova nova verzija pjesme." - Igor Geržina

Remix pjesme "Olako" od danas je dostupan putem YouTubea, na službenom Vevo kanalu, a na istom mjestu možete pronaći i ranije objavljeni videospot originalne verzije:

14.07.2017. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh