« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
TLC

Jeste li čuli za Pooh-lozofiju?

Od petka, 7. travnja, u 21:00 na TLC kanalu pratite seriju "Pooh spašava" i njezinu zdravorazumsku misiju kojom širi Pooh-lozofiju

Pooh ima svoje metode
Pooh ima svoje metode (TLC)
Više o

Veronica "Pooh" Nash-Poleate

,

Pooh spašava

,

TLC

Veronica "Pooh" Nash-Poleate osigurala je svoje mjesto u povijesti interneta jedinstvenim, neprofinjenim i izravnim video-savjetima u kojima nema foliranja, a koji su joj osigurali više od 25 milijuna pregleda na YouTubeu.

Njezine tjedne objave na Facebooku prikazuju urnebesno smiješne stavove o svemu i svačemu, od ponašanja u kupaonici do neprimjerenog ponašanja mladih.

Pooh je diplomirala psihologiju i obrazovanje i neobična je, no kvalificirana stručnjakinja, s mnoštvom savjeta koje, nasreću, voli dijeliti. Iako uživa u virtualnoj interakciji sa svojom „zajednicom", smatra da je došlo vrijeme da svoje sljedbenike upozna i osobno.

Naoružana majčinskim iskustvom, bogatim stažem školske savjetnice i zdravim smislom za humor, odlazi u kućne posjete i dijeli savjete i ljubav na svakom koraku.

Od petka, 7. travnja, u 21:00 na TLC kanalu pratite seriju "Pooh spašava" i njezinu zdravorazumsku misiju kojom širi Pooh-lozofiju.

05.04.2017. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh