« Žene
objavljeno prije 1 godinu
AHA!

Kako muškarci pokazuju zaljubljenost

Ženama su zapravo puno draži sitni znakovi pažnje kojima njihov muškarac daje do znanja da je zaljubljen preko ušiju

Kako prepoznati da je zaljubljen u vas
Kako prepoznati da je zaljubljen u vas (Arhiva)
Više o

znakovi pažnje

,

znakovi zaljubljenosti

,

muškarci

Žene vole pažnju muškaraca, ponajviše kad su zaljubljeni u njih, a darovi su ono o čemu se najčešće govori. No, ženama su zapravo puno draži sitni znakovi pažnje kojima njihov muškarac daje do znanja da je zaljubljen preko ušiju.

Evo koje sitne geste otkrivaju muškarca koji obožava svoju partnericu:

Držanje za ruku - bez obzira prolazite li kroz gustu gužvu ili uživate u šetnji, on obožava dijeliti s vama fizičku bliskost u javnosti.

Iznenađenja - voli vas iznenaditi, a posebno večerom pod romantičnom svjetlošću. Čak i ako jedete hranu iz dostave, on zna da će obična svijeća uljepšati zajednički obrok.

Kratak poljubac - prije nego što izleti van iz kuće ili ode na posao. Divno je znati da usred dnevne žurbe, on ne može zamisliti da ode prije nego što vam daruje poljubac.

Nadimci - ne srami se koristiti vaš poseban nadimak u javnosti. Obožava vaše ime, ali još više mu se sviđa sladak nadimak koji vam je sam dao, jer vas on čini - njegovima.

Pamćenje - pamti važne detalje. Nitko nema savršeno pamćenje i baš zato ima zapisane važne datume u vašoj vezi: kada ste se prvi put upoznali, počeli hodati, vjenčali...

Pokrivanje - ako vas vidi otkrivenu, nježno će položiti deku preko vaših ramena.

Poruke - javlja vam se porukama usred radnog dana. Čak i kada vas obavještava o promjeni rasporeda, zapravo vam daje do znanja da razmišlja o vama.

Sjećanja - voli započeti rečenicu s 'Sjećaš li se kada smo...?' Na ovaj način pokazuje ne samo da pamti neke zgodne situacije iz vaše veze, već i da ih se rado prisjeća.

Slavlja - želi proslaviti mala, ali važna postignuća u vašem životu. Možda niste otrčali maraton, ali upis na trening trčanja ili neki tečaj za njega je događaj koji svakako zaslužuje malu proslavu.

Urednost - slaže svoju nošenu odjeću. Spušta wc dasku. Ostavlja "situaciju" u wc-u čistom.

21.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh