« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Kako seks definira vašu vezu?

Kako muškarci baš nisu elokventni u većini slučajeva, seksom žele prenijeti neke poruke koje ne mogu artikulirati

Što muškarci poručuju seksom?
Što muškarci poručuju seksom? (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

seks

,

veza

Muškarcima seks, vjerovali ili ne - nije sve na svijetu. Naravno da je nevjerojatno važan, ali ipak muškarci pronađu vremena i za druge stvari, a kako im komunikacija nije baš jača strana, vrlo često ima seks služi za prenošenje poruka koje bi (da su žene) trebali jednostavno - reći.

Primjerice, muškarac će se sigurno potruditi ispuniti sve vaše seksualne fantazije, no trebate mu ih vrlo jasno izreći ili dati do znanja inicijativom u krevetu. Znate dobro da su muškarci jako loši u čitanju ženskih misli.

Jednako tako, više seksa možete protumačiti željom za bliskošću, a ne jednostavno neutaživim spolnim nagonom. Muškarac vam zapravo na taj način pokazuje da želi biti uz vas, no kako je nesiguran, ne zna kako biste reagirali da to kaže riječima. Ovako mu je puno lakše ...

Tek toliko da znate - ako nema seksa to ne znači da vas vara ili da mu više niste privlačni, nego da se osjeća zapostavljeno i da mu treba jasno davati do znanja koliko ga volite i trebate, pa će se sve vratiti u normalu.

Za kraj, najgori dio - prevare: znajte da uzrok prevarama nije nedostatak ljubavi u većini slučajeva, nego neke probleme u vezi ne zna riješiti sam pa traži izlaz.

Rješenje je jednostavno - razgovor.

04.04.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh