« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 1 godinu
HIBRIDI

MINI Cooper S E Countryman ALL4

MINI Cooper S E Countryman ALL4 prvi je model britanske premium marke u kojem hibridni plug-in pogon nudi mogućnost mobilnosti koja je isključivo električna

MINI Cooper S E Countryman ALL4
MINI Cooper S E Countryman ALL4 (Automania)
Više o

MINI Cooper S E Countryman ALL4

MINI Cooper S E Countryman ALL4 prvi je model britanske premium marke u kojem hibridni plug-in pogon nudi mogućnost mobilnosti koja je isključivo električna, a time i bez emisija, uz to što nudi uzbuđenje sportske agilnosti i vrhunske svestranosti.

Karakteristična MINI zabava u vožnji sada je dostupna u fascinantnom, održivom obliku. MINI Cooper S E Countryman ALL4 prvi je model britanske premium marke u kojem hibridni plug-in pogon nudi mogućnost mobilnosti koja je isključivo električna, a time i bez emisija, uz to što nudi uzbuđenje sportske agilnosti i vrhunske svestranosti.

MINI Cooper S E Countryman ALL4 je stoga savršeno vozilo za urbane ciljne skupine koje žele uživati u prednostima isključivo električne mobilnosti pri svakodnevnom putovanju između kuće i posla, a istodobno imaju koristi od neograničene svestranosti dugačkih putovanja vikendom.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

30.05.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh