« Spektakli
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SJAJNO!

Mjuzikl CATS! - dodane nove ulaznice za svaku predstavu

Kako su se ulaznice za sve tri predstave prodavale munjevitom brzinom radi velike potražnje, organizatori ART BG su u dogooru s managementom dodali za svaku predstavu po 300 ulaznica

Fantastični mjuzikl u Zagrebu
Fantastični mjuzikl u Zagrebu (Outbox)
Više o

mjuzikl Cats

,

ulaznice

,

Arena Zagreb

Iako je veljača prošla, vrijeme Mačaka tek dolazi! Slavni mjuzikl, nagrađivan sa svim mogućim kazališnm nagradama u Zagrebu nastupa od 22. - 24. ožujka.

Kako su se ulaznice za sve tri predstave prodavale munjevitom brzinom radi velike potražnje, organizatori ART BG su u dogooru s managementom dodali za svaku predstavu po 300 ulaznica pa tako od jučer u prodaji imamo po 300 novih sjedala.

Ulaznice su i dalje dostupne preko sistema Eventim i to po sljedećim cijenama:

TRIBINA GORE B: 189 kn I 259 kn

TRIBINA DOLJE B: 329 kn i 399 kn

Za sve tri predstave PARTER je rasprodan.

Temeljen na zbirci Old Possum's Book of Practical Cats,T.s. Elliota, mjuzikl Cats se vratio na West End u prosincu 2014. godine ponovno ujedinivši stari kreativni tim: redatelja Trevora Nunna, pomoćnicu redatelja I koreografkinju Gillian Lynne, dizajnera Johna Napiera I skladatelja Andrew Lloyd Webbera. Nakon druge sezone u London Palladiumu, produkcija kreće na novu turneju 2017. godine.

Nakon Dubaia, gdje nastupaju 7 dana, u Zagreb dolaze u ARENU po prvi put, a prema interesu publike, ovo bi mogao biti THE događaj godine 2017.!

Cats u Zagreb dolaze već u ponedjeljak s dijelom opreme i ekipe, te će se zadržati sve do nedjelje. U samom timu ljudi koju sudjeluju na realizaciji ovog mjuzikla i koji dolaze u Zagreb iz Londona ima skoro stotinu ljudi, od glumaca, vizažista, orkestra, kostimografa, trenera do managera i scenskih radnika.

Arena će se za potrebe ovog mjuzikla pretvoriti u pravi teatar a Zagreb u svjetsku kazališnu metropolu. Ulaznice se za ovaj mjuzikl prodaju i van granica Hrvatske, regionalno ali i u Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj.

Turneja 2016/2017 je organizirana pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera, a u Zagreb ih dovodi bugarska tvrtka Art BG u suradnji s agencijom Outbox

14.03.2017. 17:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh