« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
AJOJ

Nemate prijatelja za fotke na Fejsu? Iznajmite ih!

Rentate ekipu i eto fotki kao u priči
Rentate ekipu i eto fotki kao u priči (Arhiva)
Više o

Facebook

,

prijatelji

,

iznajmljivanje prijatelja

,

Real Appeal

Facebook je postao toliko važan u našim životima da se mirno može reći - ako se nije pokazalo tamo, kao da se nije niti dogodilo. No, što ako nemate frendova s kojima biste naslikavali i postali fotke?

Jedna je japanska tvrtka nedavno tržištu ponudila uslugu koja korisnicima omogućuje najam lažnih prijatelja koji će se s vama fotografirati u svrhu objave na društvenim mrežama.

Uslugu Real Appeal je kreirala tvrtka Family Romance kako bi korisnike usluge pokazala u boljem svjetlu na Instagramu ili Facebooku, piše Independent. Može se izabrati između brojnih lažnih prijatelja koji su skupljeni u katalogu i sortirani prema dobi, spolu ili modnom izričaju. Sve s ciljem da svijetu pokažete kako imate puno prijatelja i bogat društveni život.

Lažni prijatelji mogu također za fotografiju odglumiti i vašu novu ljubav ili simpatiju, što god treba. Osobu možete iznajmiti na najmanje dva sata uz cijenu od otprilike 57 funti.

Iako stručnjaci upozoravaju da nas vrijeme provedeno na društvenim mrežama čini usamljenima mnogima je Facebook i dalje izvrstan izvor zabave i druženja.

19.03.2017. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh