« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
DISCOVERY

Nova generacija serija o preživljavanju - Kolo: Borba za opstanak

KOLO: BORBA ZA OPSTANAK je najveći izazov za preživljavanje: sudionici moraju preživjeti ne jednu, nego šest ekstremnih klimatskih zona tijekom 60 dana

Zahtjevno i opasno Kolo: Borba za opstanak
Zahtjevno i opasno Kolo: Borba za opstanak (Discovery Channel)
Više o

Kolo: borba za opstanak

,

preživljavanje

,

Discovery Channel

Duboko u Južnoj Americi, na području od 3000 km koje se proteže između Čilea i Argentine, nalazi se najveći izazov za svakog stručnjaka za preživljavanje u divljini. Rasprostire se na šest predjela s jedinstvenim klimatskim obilježjima koja uključuju ledene tundre, vruće pustinje, vlažne prašume i nepristupačne planine, a svaki od tih ekstremnih okoliša zahtijeva različite vještine da bi se u njemu moglo preživjeti.

U novoj seriji o preživljavanju: KOLO: BORBA ZA OPSTANAK, koja s prikazivanjem kreće u nedjelju, 19. ožujka u 22:00, Discovery izaziva šest sudionika da pokušaju preživjeti u šest različitih klimatskih zona diljem Južne Amerike. Svaki puta kad se kolo zavrti, sudionici se rotiraju i odlaze na novu izoliranu i potencijalno smrtonosnu lokaciju. Sudionici ne znaju što će i kada pokrenuti kolo.

Opremljeni su samo s najosnovnijom opremom za preživljavanje i SOS uređajima koje mogu koristiti u bilo koje vrijeme kako bi prekinuli izazov i pozvali pomoć. Njihov je glavni zadatak pronaći hranu, vodu i sklonište. A kada se kolo ponovno okrene, sudionici se premještaju na novu lokaciju gdje su prisiljeni koristiti potpuno drugačiji sustav vještina za preživljavanje.

KOLO: BORBA ZA OPSTANAK je najveći izazov za preživljavanje: sudionici moraju preživjeti ne jednu, nego šest ekstremnih klimatskih zona tijekom 60 dana. Sudionici nisu tipični stručnjaci za preživljavanje, već obični ljudi koji imaju želju dokazati se. Ono što sudionici ne znaju je da mehanizam kola odražava lunarni kalendar.

Sa svakom promjenom faze Mjeseca, kolo će se okrenuti i poslati svakog sudionika u novu klimatsku zonu. Vrijeme koje će provesti na svakoj lokaciji je poznato samo gledateljima, ostavljajući sudionike da se muče i propitkuju kada će se kolo ponovno okrenuti. I dok ih svaka rotacija - bez upozorenja - smješta na novu opasnu lokaciju, sudionici su u potpunosti prepušteni na milost i nemilost kola.

Hoće li sudionici imati ono što je potrebno da prežive na teškim terenima? Ili će se izazovi pokazati nepremostivima? Pratite sudionike dok se bore s prirodom i vlastitom mentalnom izdržljivošću kako bi otkrili tko će preživjeti.

17.03.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh