« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
NOVOSTI

Novi 27-inčni zakrivljeni Philips monitor

Novi 27-inčni zakrivljeni monitor savršen je za one korisnike koji traže monitor idealne veličine za svoj dom

Savršen monitor za svaki dom
Savršen monitor za svaki dom (MMD)
Više o

MMD

,

Philips monitori

,

zakrivljeni monitor

,

278E8QJAB

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitors-a predstavlja novi 27-inčni zakrivljeni monitor idealan za one korisnike koji traže monitor idealne veličine za svoj dom, a koji se može pohvaliti izvrsnim vizualima i zakrivljenom dijagonalom za još bolje iskustvo gledanja. Kako bi vizuali bili što prirodniji a reprodukcija boja što preciznija, najnoviji dodatak zakrivljenoj liniji Philips monitora ima i široki raspon boja zbog Ultra Wide-Color tehnologije.

Mali radijus, a potpuno uranjanje u sadržaj na ekranu

Uz iznimno mali radijus zakrivljenosti od samo 1800 mm, novi 278E8QJAB monitor omogućuje potpuno uranjanje u sadržaj na ekranu jer povečava percepciju dubine i smanjuje izobličenje slike. Uz Adaptive Sync tehnologiju, monitor omogućuje super glatko iskustvo gledanja bez zastajkivanja, preskakanja ili zamućenja slike (motion blur).

"Najnoviji 27-inčni dodatak našoj liniji zakrivljenih monitora odvodi zakrivljene monitore u prvi plan. Ovo je samo početak jer ćemom ove godine na tržištu predstaviti opsežnu seriju zakrivljenih monitora. To predstavlja predanost MMD-a razvoju inovativne tehnologije koja će omogućiti korisnicima još ugodniji rad na računalu.", rekao je Artem Khomenko, Product Manager za Philips monitors Europe u MMD-u

Prošireni raspon boja

Uz naprednu Full HD rezoluciju i najnoviju Ultra Wide-Color tehnologiju, novi Philips monitor donosi jedan od najširih raspona boja na tržištu. Ultra Wide-Color tehnologija podržava širi raspon boja od 130 posto sRGB i 104 posto NTSC u odnosu na uobičajenih 99 posto sRGB i 72 posto NTSC. Za razliku od prilagodbe ravnoteže boja kroz mijenjanje postavki softvera, ova tehnologija djeluje kroz stvarnu kemiju u panelu što omogućuje da boje na ekranu budu što sličnije prirodnim i stvarnim bojama.

Ova značajka je korisna za različite zadatke jer precizna reprodukcija Ultra Wide-Color tehnologije omogućuje npr. pri online kupovini, da se vide što vjernije boje proizvoda kojeg korisnik želi kupiti, bio to auto, nova kuhinja ili odjeća. Kod video sadržaja, Ultra Wide-Color tehnologija omogućuje da ono što je snimljeno prikazuje što prirodnije boje, što sasvim sigurno olakšava posao onima koji se bave montažom videa ili fotografima koji se tako mogu osloniti na točnu reprodukciju boja.

Uz dodatak ovoj naprednoj značajki prikazivanja boja i tankim zakrivljenim linijama, monitor ima i VA LED tehnologiju, naprednu Advance Multi-Domain Vertical alignment tehnologiju koja omogućuje bolji prikaz i širi kut gledanja uz veći kontrast za još živopisije i svijetlije slike.

Značajke dizajnirane za sve korisnike

Novi 27-inčni monitor može se pohvaliti s funkcijama koje su dizajnirane kako bi iskustvo gledanja bio pravi užitak za sve korisnike. Flicker-Free tehnologija automatski regulira svjetlinu za još ugodniju sliku, dok Philips SmartImage Lite tehnologija prilagođava postavke monitora kako bi odgovarale različitom sadržaju koji je prikazan na ekranu, poboljšavajući kontrast, zasićenje boja i oštrinu slike i videa i to sve u real time-u dodirom gumba na monitoru. Monitor je opremljen DisplayPort ulazom za najbrži prijenos podataka, kao i HDMI ulazom. Monitor ima integriran i par kvalitetnih stereo zvučnika kako bi nadopunio lijepe vizuale savršenim zvukom.

Novi Philips monitor bit će dostupan u ožujuku ove godine po maloprodajnoj cijeni od:

Philips 278E8QJAB - 2.099 kn (bez PDV-a)

28.02.2017. 15:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh