« Knjiga
objavljeno prije 5 godina
HIT

Pedeset nijansi piletine je erotska kuharica

Eksplicitna kuharica na kojoj bi trebalo pisati da je zabranjena za čitanje mlađima od 18 godina

Jeste li za nauljenu koku? :)
Jeste li za nauljenu koku? :) (Screenshot YouTube)
Više o

Pedeset nijansi sive

,

Pedeset nijansi piletine

,

trailer

,

YouTube

Pedeset nijansi piletine novi je kulinarski hit koji je konceptom erotiziranih recepata stekao desetine tisuća poklonika u vrlo kratkom vremenu.

Štoviše, knjiga ima i vrlo gledani trailer na YouTube gdje glas u offu objašnjava kokoši da će je vezati da joj bude jasno tko je gazda i raširiti joj noge kako ih nitko nije raširio.

Naravno, inspiracija je Pedeset nijansi sive E. L. James, a autor/ica prigodno je uzeo/la pseudonim FL Flowers.

Recepti imaju imena koja su više nego jasna - BDSM prsa, vlažni bataci, brončana ekstaza, nauljena koka i slično, a svi su puni detaljnih, vrlo erotskih opisa pripremanja piletine na razne načine.

Projekt možete vidjeti OVDJE, a evo i trailera da vas zapali za nedjeljnog piceka:

"Raširit ću ti noge na način na koji ih nitko nije raširio", "vezat ću te da bude jasno tko je gazda" neki su od uvodnih ulomaka i dijelovi video trailera sve popularnije kuharice 50 nijansi piletine koja je svojim neobičnim konceptom stekla brojne obožavatelje, pišeHuffington Post.

Inspiracija autoru pod pseudonimom FL Fowlers bila je erotski besteller 50 nijansi siveautorice E. L. James, pa je u obične recepte za kuhanje ugradio pornografske detalje - od samog naziva recepata poput "XXX piletina", "Brončana ekstaza", "Vlažni bataci", "Zločesta krilca","BDSM prsa", "Nauljena koka", do detaljnog i erotskog opisa pripreme piletine i video trailera u kojem polugoli kuhar demonstrira kako tretirati pile. Ništa nevinije nisu niti fotografije piletine izbliza s krupnim planom umaka koji se cijedi s prsa, kao i punjenja kokoši. 

Publicisti drže da bi na ovoj kuharici trebalo stajati upozorenje "Nije primjereno za mlađe od 18".

07.03.2013. 20:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh