« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana
INICIJATIVA

Predstavljena Biznis akademija

Uz pomoć Biznis akademije obrtnici će upoznati inovaciju koja pomaže uključivanju svih gospodarskih subjekata u proces digitalizacije

Sjajna inicijativa za obrtnike
Sjajna inicijativa za obrtnike (Tele2)
Više o

Tele2

,

Biznis akademija

Danas je u Velikoj dvorani Obrtničke komore u Zagrebu predstavljen projekt Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja čiji je idejni začetnik i inicijator Tele2, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb uz medijsko pokroviteljstvo 24 sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

Projekt su predstavili Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2, dr. sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, Boris Trupčević, direktor Styria Media International za Hrvatsku , doc. dr.sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba gđa. Nera Pavić.

Biznis akademijom Tele2 želi hrvatskim obrtnicima i malim poduzetnicima dati na važnosti jer su svjesni da su upravo oni važni stupovi hrvatskoga gospodarstva. Namjera je pomoći im da što lakše prebrode eventualne edukacijske nedostatke te usvajanjem novih znanja i vještina dati dodatni vjetar u leđa njihovom poslovanju. Želja Tele2 je stoga, a ujedno i cilj, zajedničkim snagama, kroz Biznis akademiju, stvoriti nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju - izjavio je na predstavljanju projekta predsjednik Uprave Tele2 gosp. Viktor Pavlinić.

Digitalne tehnologije su omogućile primjenu marketinga u obrtima i malim biznisima kao nikada prije, no zahtjevaju specifična znanja i vještine. Ovaj će projekt osnažiti upravo vlasnike obrta i malih biznisa da počnu iskorištavati potencijal digitalnih tehnologija te će im pokazati primjere najbolje prakse i dati praktične savjete - istaknuo je dr.sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Digitalizacija poslovanja doprinosi učinkovitosti, pojednostavljuje korištenje mnogih sustava, mijenja dnevnu rutinu poslovanja te kreira prilike za poslovnu inovaciju. Unatoč tome, mnoge tvrtke i to u različitim industrijama, ne mogu lako odrediti smjer u kojem trebaju krenuti s digitalizacijom.

Uz pomoć Biznis akademije upoznat će inovaciju koja pomaže uključivanju svih gospodarskih subjekata u proces digitalizacije te donosi kvalitetan sadržaj posebno prilagođen potrebama obrtnika i malih poduzetnika, s naglaskom na prodaju i marketing.

Naša misija je podržati razvoj i konkurentnost obrtništva. U vremenu digitalizacije benefiti moderne tehnologije nužni su i za naše obrtnike. U Obrtničkoj komori Zagreb trudimo se olakšati zahtjevnu situaciju u kojoj se današnji obrtnici nalaze i pružiti im podršku u svakom smislu - zaključio je dr.sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb. 

14.12.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh