« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Ribafish i Morana Zibar u Tele 2 odabrali 2 uređaja, a platili samo jedan

Domagoj Jakopović Ribafish očito zna dobro odabrati, kada je u shopping poveo svoju dugogodišnju prijateljicu Moranu Zibar

Ribafish i Morana osladili se novim telefonima
Ribafish i Morana osladili se novim telefonima (Tele2)
Više o

Domagoj Jakopović Ribafish

,

Moranu Zibar

,

Tele2

,

tarifa Ekipna

Poznati novinar, bloger, ljubitelj hrane i piva Domagoj Jakopović Ribafish očito zna dobro odabrati, kada je u shopping poveo svoju dugogodišnju prijateljicu Moranu Zibar. Naime, odabrali su Tele2 tarifu EKIPNA i za cijenu jednog dobili dva uređaja.

Zatekli smo ih kako izlaze iz Tele2 trgovine, a Morana nam je rekla da je odabir uređaja zajedno s Ribafishem pretvorila u pravi test znanja. Poznatoj lovkinji Morani nije bilo dovoljno da je uređaj lijep, ergonomičan i odgovarajuće boje, već je dobro proučila sve mogućnosti, a potom je provjerila znanje o ovoj temi i kod svog prijatelja. Nakon položenog testa zadovoljni su odabrali uređaje i ugovorili tarifu u poslovnici Tele2.

Jedan od razloga za ovu odluku svakako je i jedinstvena funkcionalnost na hrvatskom tržištu kojom je omogućena jednostavnija i sigurnija kupovinu bez korištenja kreditne kartice u Google Play Trgovini, a drugi je, surfanje na Tele2 4G mreži koja je dobila najbolji rezultat na testu kvalitete podatkovnih usluga.

14.03.2017. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh