« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
ČISTOĆA

Sandra Bagarić pronašla superheroje svog doma

kupnjom dva odabrana proizvoda tvrtke P&G u Konzum prodavaonicama, od 1. ožujka do 30. travnja, možete sudjelovati u nagradnoj igri „Superheroji po vašoj mjeri” i osvojiti nagradu koju birate sami

Sandra i superheroji čistoće
Sandra i superheroji čistoće (P&G)
Više o

Ariel

,

Lenor

,

Ambi Pur

,

JAR

,

čistoća

S prvim zrakama proljetnog sunca na redu je i veliko proljetno čišćenje. Sigurno želite mirisnu odjeću, sjajno posuđe, osvježen prostor, a želite i što prije uživati u jutarnjoj kavi na suncu.

Da to nije tako veliki problem, zna i Sandra Bagarić koja je pronašla superheroje svojeg doma - riječ je o Arielu, Lenoru, Ambi Puru i Jaru.

Kupnjom bilo koja dva proizvoda tih marki u Konzum prodavaonicama od 1. ožujka do 30. travnja možete sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti jednu od 20 nagrada po vlastitom izboru - perilicu rublja, perilicu posuđa ili hladnjak Whirlpool.

Sandra Bagarić uživa u ulozi majke, supruge i domaćice, a uz poslovne obveze, izazovno je i važno pronaći i vrijeme za sebe. Kako bi to sve uspjela uskladiti, za čišćenje ne ostaje previše vremena što nije problem ni kada je riječ o velikim čišćenjima poput proljetnog:

„S pravim pomagačima ništa nije problem, a kada je riječ o čišćenju, tu su moji Ariel, Lenor, Ambi Pur i Jar koji mi pružaju učinkovita rješenja - od čiste i mirisne odjeće, preko pranja zamašćenog posuđa, do osvježavanja prostora. S njima se i sama ponekad osjećam poput superheroine", istaknula je Sandra.

Dobar je plan pola posla

Nema razloga da proljetno čišćenje ne dočekate s osmijehom na licu. Jednostavno napravite dobar plan, popišite sve što je potrebno napraviti, istaknite prioritete te procijenite koliko će vam vremena trebati za svaki dio.

Zatim okupite tim superheroja po svojoj mjeri - proizvode koji će svojom učinkovitošću uštedjeti vaše vrijeme. Ako po P&G-ove superheroje krenete u Konzum, možete okušati i svoju sreću - kupnjom bilo koja dva Arielova, Jarova, Lenorova ili Ambi Purova proizvoda možete sudjelovati u nagradnoj igri „Superheroji po vašoj mjeri" i osvojiti nagradu po vlastitom izboru. Perilica rublja, perilica posuđa ili hladnjak Whirlpool sigurno će se dobro uklopiti u vaš blistavi dom.

I na kraju, ne zaboravite ostaviti nešto vremena za sebe i svoje najdraže s kojima ćete uživati u čistoći, sjaju i svježini doma.  

02.03.2017. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh