« Seks
objavljeno prije 16 dana i 20 sati
EH, DA...

Seksualni narcisi su, očekivano, nevjerni partneri...

Onog časa kada pronađu novog uzbudljivog partnera, bez razmišljanja će se posvetiti svom predmetu želja...

Oni ne odgađaju...
Oni ne odgađaju... (Arhiva)
Više o

narcisoidnost

,

seks

,

nevjera

Pretjerani fokus na sebe te općenito "uzimanje sebi za pravo" povezani su s narcisoidnošću, što znači da takva osoba u vezi misli isključivo na ostvarivanje svojih želja i zadovoljenje isključivo vlastitih potreba.

Onog časa kada pronađu novog uzbudljivog partnera, bez razmišljanja će se posvetiti svom predmetu želja. Ako ste bili u vezi s narcisoidnom osobom vjerojatno su vam poznate karakteristike ponašanja takvih osoba. To su oni koji su dugo pred zrcalom, stalno traže usluge, jako su potrebiti i čini se da baš ne mare za potrebe i osjećaje onog drugog ili vas.

Kad smo kod seksualnosti, narcisi očekuju da vi zadovoljavate dok strpljivo čekate da se i vas zadovolji. Moguće je i vjerojatno da će narcisoidni partner varati što vas čini nervoznim i uplašenim te nerijetko tražite dokaze za prevaru, analizirate vremenske sljedove i njegove/njene odgovore.

Pitate se događa li se što s novom osobom na njegovom poslu ili susjedom u zgradi ili je to netko s roditeljskog sastanka. Narcisi moraju uvijek dobro izgledati te biti obasipani pažnjom pa je logično da bi se rado upustili u svakakve avanture.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

06.06.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh