« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
SAVJETI

Što žene moraju tražiti u muškarcima

Iako su ukusi različiti i o njima se ne raspravlja, donosimo vam četiri karakterne osobine koje bi trebalo tražiti u svakom muškarcu, a On će ih imati - sve

Što sve mora imati gospodin Pravi?
Što sve mora imati gospodin Pravi? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

pozitivne karakteristike

,

karakterne osobine

Potraga za muškarcem iz snova može biti stvarno uzaludan poduhvat, no većina žena odustaje jer putem naletava na gomilu muškaraca koji definitivno nisu ono što traže. 

Iako su ukusi različiti i o njima se ne raspravlja, donosimo vam četiri karakterne osobine koje bi trebalo tražiti u svakom muškarcu, a On će ih imati - sve:

Bez predrasuda - ljudi s predrasudama mogu biti prilično teški. Imati mišljenje odlična je stvar, ali muškarac koji je totalno zatvoren za nove ideje i tuđa mišljenja uopće nije "materijal" za izlaske. Biti u vezi s nekim tko nema predrasuda znači da ste s osobom koja prihvaća sve vrste ljudi, ideja i načina života. Biti s nekim takvim puno je zabavnije nego tolerirati nekoga tko misli da su samo njegove ideje i mišljenja vrijedni.

S ciljevima - muškarci koji nemaju nikakve ciljeve ili aspiracije u životu i koji, skoro pa svaki slobodni trenutak provode ispred televizora, u kafiću ili u kladionici, ne mogu se ni nazivati muškarcima već lijenčinama. Obzirom da smo ih "etiketirali", držite se podalje od istih. Zdrava doza ambicije je odlična kvaliteta koju treba posjedovati svaki muškarac. U protivnom, on samo "luta" kroz život i vjerovatno mu je najveći uspjeh to što je otišao baciti smeće.

S velikim srcem - ako muškarac nema duha, bez obzira koliko on bio zgodan ili uspješan, držite se podalje od njega.Čuli ste za izreku "Srce mu je k'o kuća"? Takav muškarac je vrlo pažljiv, blizak je s obitelji i prijateljima, voli priskočiti u pomoć dragim osobama te ima suosjećanja na pretek. Brižni muškarci se ne boje svojih osjećanja i, ako takvog nađete, ne odvajajte se od njega

Sa smislom za humor - ma koliko muškarac bio privlačan i zgodan, vaša veza neće biti dugotrajna ako on nema smisao za humor ili ako je preozbiljan. Pored toga, muškarac koji vas nasmijava pomoći će vam da i vi ne shvaćate sve stvari isuviše ozbiljno. A, ako se skupa smijete, bit će vam zabavnije bez obzira što radite.

05.03.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh