« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Superheroji po vašoj mjeri

Jednostavno napravite dobar plan čišćenja, popišite sve što je potrebno napraviti, istaknite prioritete te procijenite koliko će vam vremena trebati za svaki dio

Dozvolite superherojima da vam pomognu
Dozvolite superherojima da vam pomognu (P&G)
Više o

JAR

,

Lenor

,

Ariel

S prvim zrakama proljetnog sunca na redu je i veliko proljetno čišćenje. Sigurno želite mirisnu odjeću, sjajno posuđe, osvježen prostor, a želite i što prije uživati u jutarnjoj kavi na suncu.

Ako pronađete superheroje svojeg doma to neće biti tako veliki problem, a ako odaberete Ariel, Lenor, Ambi Pur ili Jar možete sudjelovati i u nagradnoj igri.

Kupnjom bilo koja dva proizvoda tvrtke P&G tih marki u Konzum prodavaonicama od 1. ožujka do 30. travnja možete sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti jednu od 20 nagrada po vlastitom izboru - perilicu rublja, perilicu posuđa ili hladnjak Whirlpool.

Dobar je plan pola posla

Nema razloga da proljetno čišćenje ne dočekate s osmijehom na licu. Jednostavno napravite dobar plan, popišite sve što je potrebno napraviti, istaknite prioritete te procijenite koliko će vam vremena trebati za svaki dio.

Zatim okupite tim superheroja po svojoj mjeri - proizvode koji će svojom učinkovitošću uštedjeti vaše vrijeme. Ako po P&G-ove superheroje krenete u Konzum, možete okušati i svoju sreću - kupnjom bilo koja dva Arielova, Jarova, Lenorova ili Ambi Purova proizvoda možete sudjelovati u nagradnoj igri „Superheroji po vašoj mjeri" i osvojiti nagradu po vlastitom izboru. Perilica rublja, perilica posuđa ili hladnjak Whirlpool sigurno će se dobro uklopiti u vaš blistavi dom.

I na kraju, ne zaboravite ostaviti nešto vremena za sebe i svoje najdraže s kojima ćete uživati u čistoći, sjaju i svježini doma.   

Superheroje možete dobiti i u našoj nagradnoj igri, pokušajte!

07.04.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh