« Zdravlje
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
SAZNAJEMO

U Zagrebu otvoren NutriLife Centar

NutriLife Centar predstavlja novi iskorak na području primijenjenog nutricionizma jer primjenjuje najnovija dostignuća iz područja genetike i intolerancije hrane

Svratite u NutriLife
Svratite u NutriLife (NutriLife)
Više o

NutriLife Centar

,

nutricionizam

,

zdravlje

,

intolerancija na hranu

U zagrebačkoj Petrovoj ulici 133, 1. travnja otvoren je NutriLife Centar, nutricionističko - dijagnostički centar koji na jednom mjestu svojim klijentima pruža kompletnu uslugu, od pretraga i mjerenja pa sve do tumačenja nalaza i pripreme personaliziranog programa koji odgovara potrebama pojedinog organizma. Svi smo mi individualci pa naši organizmi imaju različite zahtjeve i potrebe.

NutriLife djeluje pod sloganom „Hrana je lijek" i okuplja tim vodećih stručnjaka na području nutricionizma i dijetetike. Na temelju dugogodišnjeg iskustva i prakse, NutriLife stručnjaci kreirali su poseban program koji adresira globalno rastuće zdravstvene probleme kao što su intolerancija na hranu i pretilost. Voditelj centra je Branimir Dolibašić, diplomirani nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

Promotivna cijena analize sastava tijela

Povodom otvorenja i Europskog dana debljine koji se globalno obilježava 21. svibnja, u ponudi je tijekom cijelog mjeseca analiza sastava tijela po cijeni od 100 kn. Analiza sastava tijela omogućava važan uvid u vaše tjelesno stanje, i znači preduvjet za postavljanje cilja koji za svoje zdravlje i izgled želite postaviti. Saznajte građu svog tijela, i na temelju spoznaje o sastavu vode, mišića i masnog tkiva, uz savjete nutricionista postavite sebi stvarni cilj kako želite izgledati!

Danas živimo u sve bržem ritmu pa nam zdravlje više no ikada mora biti na prvom mjestu. Način prehrane svakako je jedan od osnovnih mehanizama održavanja zdravlja. Dob, tjelesna građa, stil života, genetske predispozicije i okoliš u kojem živimo glavne su odrednice koje utječu na to što trebamo jesti i kakva prehrana je idealna za naš organizam. Nutricionizam posreduje između čovjeka i njegove prehrane, s ciljem određivanja najbolje individualne prehrane za svakog pojedinca. U NutriLife Centru na temelju intervjua o prehrambenim navikama te podacima dobivenim mjernim uređajima, stručnjaci planiraju individualni program prehrane prilagođen svakom klijentu.

O NutriLife Centru

Centar na jednom mjestu objedinjava multidisciplinarnost i individualan pristup s ciljanim smjernicama i preporukama te s vrhunskom dijagnostičkom opremom i dugogodišnjom praksom nutricionističkog iskustva. Na taj način korisnici dobivaju povezana prehrambena rješenja s ciljem cjelovitog i zaokruženog pristupa zdravlju. Usluga vađenja krvi i analize krvnih pretraga u suradnji sa Poliklinikom Analiza, medicinska analiza sastava tijela, nutrigenetski testovi na bazi DNA iz sline, test intolerancije na hranu određivanjem IgG antitijela iz krvi te individualni program suplementacije, samo su neke od usluga centra. Više detalja pogledajte na www.nutrilifecentar.hr i na Facebook stranici centra.

14.05.2016. 11:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh