Biznis nema prethodne stranice
VTOL

Uber i Pipistrel pokreću Elevate Network

objavljeno prije 17 sati i 37 minuta

Uber i slovenski proizvođač ultralakih letjelica Pipistrel ulaze u dugoročno partnerstvo s ciljem proizvodnje električnih letjelica s okomitim polijetanjem i slijetanjem. Plan Ubera je da… više »

SAZNAJEMO

Tele2 postao sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

GRAWE poslovni centar u Gružu, na adresi Ante Starčevića 45, postao je novi dom drugoj Tele2 poslovnici u Dubrovniku. Ovog puta riječ je o experience centru koji na 80 m² nudi… više »

EU FONDOVI

Jesu li nestali natječaji za poduzetnike?

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Slijedom vaših mnogobrojnih upita i mailova, koje smo zaprimili kao reakciju na obavijesti što vam ih šaljemo o natječajima i mogućnostima korištenja EU sredstava… više »

GNJAVAŽA

Fiskalizacija ide dalje - obvezni i mali paušalci

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Izmjenama Zakona o fiskalizaciji brisan je pojam "mali obveznik fiskalizacije" zbog čega su obveznici ili paušalci od 1. srpnja 2017. obvezni izdavati račune putem… više »

PRIJAVITE SE!

Pokrenite posao na bolje uz PR Pitch

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Posao nije toliko teško pokrenuti koliko ga je zahtjevno postaviti na noge, razviti i napredovati, a uz predanost i kvalitetan rad potrebno je i da se - čuje za vas. Odnosi s… više »

TAKO TREBA

Preko 20 tisuća potpisa protiv uvođenja poreza na nekretnine

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Udruga poreznih obveznika Lipa izvijestila je u srijedu da je u manje od 24 sata prikupila 20 tisuća potpisa građana na peticiju protiv uvođenja poreza na nekretnine. Građani iz više… više »

SAZNAJEMO

Brže i jednostavnije do povrata sredstava za otkazan let

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Kao dio predanosti da pruži najbolju uslugu vlasnicima računa i putnicima, Visa je formirala partnerstvo s kompanijom AirRefund za povrat sredstava od aviokompanija. Djelujući u ime putnika,… više »

JAVLJAMO SE

Traži se nova domovina za "britanske" europske institucije

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Kako je javio britanski list Observer, Bruxelles navodno namjerava svoje "poniženje" zbog Brexita kompenzirati i tako da će veoma brzo, možda već za koji tjedan donijeti odluku o… više »

EH, DA ...

Australija ukida popularnu vizu 457

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Australija će ukinuti privremene vize popularne kod stranaca i zamijeniti ih vizama za koje je potrebno bolje vladanje engleskim jezikom i radne vještine, rekao je premijer Malcolm… više »

EU FONDOVI

Pravedniji kriteriji za snažniju poljoprivredu

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Detaljan, ali pravedniji sustav bodovanja U namjeri ostvarenja snažnijih ekonomskih i gospodarskih učinaka u poljoprivredi, Odbor za praćenje provedbe programa ruralnog razvoja usvojiio je… više »

SAZNAJEMO

BKS Bank nastavlja uspješan rast

objavljeno prije 16 dana i 15 sati

2016. donijela je BKS Bank rekordni porast primarnih sredstava i uspješno povećanje kapitala. U Hrvatskoj je postignuta najbolja godišnja dobit od ulaska na lokalno bankovno… više »

EU

Kako protiv poreznih grješnika?

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

28 ministara financija država članica raspravljalo je u nedjelju (9.4.) o tome kako otežati međunarodnim koncernima izbjegavanje plaćanja poreza. Sastanak je održan na Malti, državi koja… više »

HMM

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Ante Ramljak imenovan je povjerenikom za Agrokor na sjednici Vlade u ponedjeljka u skladu s odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja… više »

LOVA

Broj turista stalno raste

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

U Hrvatskoj je u prva tri mjeseca ove godine boravilo 742 tisuće turista ili gotovo 6 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, dok je s nešto malo više od… više »

BRAVO

Island ponovno pokazuje primjerom kako spolovi trebaju biti ravnopravni

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Island će biti prva zemlja na svijetu koja će natjerati poslodavce da dokažu da su plaće jednake, bez obzira na spol, etničku, seksualnu ili nacionalnu pripadnost, objavila je islandska… više »

skrolaj na vrh