Biznis
EU

Kako protiv poreznih grješnika?

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

28 ministara financija država članica raspravljalo je u nedjelju (9.4.) o tome kako otežati međunarodnim koncernima izbjegavanje plaćanja poreza. Sastanak je održan na Malti, državi koja… više »

HMM

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Ante Ramljak imenovan je povjerenikom za Agrokor na sjednici Vlade u ponedjeljka u skladu s odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja… više »

LOVA

Broj turista stalno raste

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

U Hrvatskoj je u prva tri mjeseca ove godine boravilo 742 tisuće turista ili gotovo 6 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, dok je s nešto malo više od… više »

BRAVO

Island ponovno pokazuje primjerom kako spolovi trebaju biti ravnopravni

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Island će biti prva zemlja na svijetu koja će natjerati poslodavce da dokažu da su plaće jednake, bez obzira na spol, etničku, seksualnu ili nacionalnu pripadnost, objavila je islandska… više »

PRIJAVITE SE

Bespovratna sredstva za izvoznike

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Cilj je natječaja "Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća" ojačati međunarodnu konkurentnost hrvatskih tvrtki kroz predstavljanje njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj… više »

ANALIZA

Agrokor - ruska satisfakcija za aroganciju Zagreba?

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Prema podacima dostupnim javnosti, ukupni dugovi Agrokora, za koje je velikim dijelom zaslužno agresivno širenje tvrtke, iznose 3,4 milijardi eura. Čak 52 posto tog iznosa -… više »

NAPOKON

Zadnji korak pred ukidanje roaminga - napravljen

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Zastupnici Europskog parlamenta uklonili su u četvrtak i posljednju prepreku na putu do potpunog ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming, objavio je Europski parlament. Ukidanje… više »

SJAJNO!

Biti dostupan 24 sata dnevno

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Oni koji ne čitaju ovaj članak na radnom mjestu, vjerojatno upravo koriste svoje slobodno vrijeme. Svakodnevni stres se može zaboraviti kroz susrete s prijateljima, gledanje filmova,… više »

EU FONDOVI

Bespovratna sredstva za izlazak na međunarodna tržišta

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Cilj je natječaja "Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća" ojačati međunarodnu konkurentnost hrvatskih tvrtki kroz predstavljanje njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj… više »

IDEJA X

Dani komunikacija: Nagrađeni najkreativniji komunikacijski projekti

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Na Danima komunikacija u subotu su dodijeljene nagrade X, a proglašeni su i ovogodišnji pobjednici natjecanja za mlade kreativce Young Lions Croatia. Natjecanje za „mlade… više »

EH, DA ...

Poskupio plin, provjerite koliko

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Kućanstva koja koriste prirodni plin od subote, 1. travnja, plaćat će ga prosječno oko 0,9 posto više nego do sada, čime će račun građanima u najzastupljenijom tarifnom modelu… više »

LOVICA

Uskoro natječaj za velike poljoprivrednike i prerađivače

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Najveća je izmjena proces prijave koji će se sastojati od dvije faze. U prvoj će se fazi predavati dio dokumentacije vezan za provjeru prihvatljivosti prijavitelja i održivost… više »

GOSPODARSTVO

Njemačka strahuje od posljedica Brexita

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Postalo je ozbiljno: britanska vlada ove srijede u Bruxellesu podnosi službeni zahtjev za izlazak Velike Britanije iz Europske unije. Njemački savez industrijskih i trgovinskih komora (DIHK)… više »

EH, DA ...

Sve je manje radno sposobnog stanovništva

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Na tromjesečnoj razini broj aktivnog stanovništva je niži za 5 tisuća ili za 0,3 posto, dok je na godišnjoj razini broj aktivnih manji za 52 tisuće ili 2,8 posto. "Potonje je… više »

COOL

Sancta Domenica predstavila prvi VR shop

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Izuzetno nam je zadovoljstvo premijerno vam predstaviti jednu od, nadamo se - naših najvećih digitalnih inovacija do sada. Projekt je idejno i konceptualno u potpunosti razvijen unutar… više »

skrolaj na vrh