Biznis
OČEKIVANO

Vlada udara na mirovine

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Hrvatska za mirovine trenutno izdvaja oko 11 posto BDP-a, odnosno oko 38 milijardi kuna. Vlada predviđa da će do sredine ovog stoljeća javni izdaci biti spušteni na oko 7,2 posto… više »

PRPitch

Dođite na PR Pitch, prvu konferenciju o PR-u

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

PRglas - prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću - www.prglas.com - organizira prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike - PR… više »

VTOL

Uber i Pipistrel pokreću Elevate Network

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Uber i slovenski proizvođač ultralakih letjelica Pipistrel ulaze u dugoročno partnerstvo s ciljem proizvodnje električnih letjelica s okomitim polijetanjem i slijetanjem. Plan Ubera je da… više »

SAZNAJEMO

Tele2 postao sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

GRAWE poslovni centar u Gružu, na adresi Ante Starčevića 45, postao je novi dom drugoj Tele2 poslovnici u Dubrovniku. Ovog puta riječ je o experience centru koji na 80 m² nudi… više »

EU FONDOVI

Jesu li nestali natječaji za poduzetnike?

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Slijedom vaših mnogobrojnih upita i mailova, koje smo zaprimili kao reakciju na obavijesti što vam ih šaljemo o natječajima i mogućnostima korištenja EU sredstava… više »

GNJAVAŽA

Fiskalizacija ide dalje - obvezni i mali paušalci

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Izmjenama Zakona o fiskalizaciji brisan je pojam "mali obveznik fiskalizacije" zbog čega su obveznici ili paušalci od 1. srpnja 2017. obvezni izdavati račune putem… više »

PRIJAVITE SE!

Pokrenite posao na bolje uz PR Pitch

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Posao nije toliko teško pokrenuti koliko ga je zahtjevno postaviti na noge, razviti i napredovati, a uz predanost i kvalitetan rad potrebno je i da se - čuje za vas. Odnosi s… više »

TAKO TREBA

Preko 20 tisuća potpisa protiv uvođenja poreza na nekretnine

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Udruga poreznih obveznika Lipa izvijestila je u srijedu da je u manje od 24 sata prikupila 20 tisuća potpisa građana na peticiju protiv uvođenja poreza na nekretnine. Građani iz više… više »

SAZNAJEMO

Brže i jednostavnije do povrata sredstava za otkazan let

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Kao dio predanosti da pruži najbolju uslugu vlasnicima računa i putnicima, Visa je formirala partnerstvo s kompanijom AirRefund za povrat sredstava od aviokompanija. Djelujući u ime putnika,… više »

JAVLJAMO SE

Traži se nova domovina za "britanske" europske institucije

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Kako je javio britanski list Observer, Bruxelles navodno namjerava svoje "poniženje" zbog Brexita kompenzirati i tako da će veoma brzo, možda već za koji tjedan donijeti odluku o… više »

EH, DA ...

Australija ukida popularnu vizu 457

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Australija će ukinuti privremene vize popularne kod stranaca i zamijeniti ih vizama za koje je potrebno bolje vladanje engleskim jezikom i radne vještine, rekao je premijer Malcolm… više »

EU FONDOVI

Pravedniji kriteriji za snažniju poljoprivredu

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Detaljan, ali pravedniji sustav bodovanja U namjeri ostvarenja snažnijih ekonomskih i gospodarskih učinaka u poljoprivredi, Odbor za praćenje provedbe programa ruralnog razvoja usvojiio je… više »

SAZNAJEMO

BKS Bank nastavlja uspješan rast

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

2016. donijela je BKS Bank rekordni porast primarnih sredstava i uspješno povećanje kapitala. U Hrvatskoj je postignuta najbolja godišnja dobit od ulaska na lokalno bankovno… više »

EU

Kako protiv poreznih grješnika?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

28 ministara financija država članica raspravljalo je u nedjelju (9.4.) o tome kako otežati međunarodnim koncernima izbjegavanje plaćanja poreza. Sastanak je održan na Malti, državi koja… više »

HMM

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Ante Ramljak imenovan je povjerenikom za Agrokor na sjednici Vlade u ponedjeljka u skladu s odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja… više »

skrolaj na vrh