Biznis
NAPOKON

Zadnji korak pred ukidanje roaminga - napravljen

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Zastupnici Europskog parlamenta uklonili su u četvrtak i posljednju prepreku na putu do potpunog ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming, objavio je Europski parlament. Ukidanje… više »

SJAJNO!

Biti dostupan 24 sata dnevno

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Oni koji ne čitaju ovaj članak na radnom mjestu, vjerojatno upravo koriste svoje slobodno vrijeme. Svakodnevni stres se može zaboraviti kroz susrete s prijateljima, gledanje filmova,… više »

EU FONDOVI

Bespovratna sredstva za izlazak na međunarodna tržišta

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Cilj je natječaja "Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća" ojačati međunarodnu konkurentnost hrvatskih tvrtki kroz predstavljanje njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj… više »

IDEJA X

Dani komunikacija: Nagrađeni najkreativniji komunikacijski projekti

objavljeno prije 24 dana i 3 sata

Na Danima komunikacija u subotu su dodijeljene nagrade X, a proglašeni su i ovogodišnji pobjednici natjecanja za mlade kreativce Young Lions Croatia. Natjecanje za „mlade… više »

EH, DA ...

Poskupio plin, provjerite koliko

objavljeno prije 25 dana i 3 sata

Kućanstva koja koriste prirodni plin od subote, 1. travnja, plaćat će ga prosječno oko 0,9 posto više nego do sada, čime će račun građanima u najzastupljenijom tarifnom modelu… više »

LOVICA

Uskoro natječaj za velike poljoprivrednike i prerađivače

objavljeno prije 26 dana i 3 sata

Najveća je izmjena proces prijave koji će se sastojati od dvije faze. U prvoj će se fazi predavati dio dokumentacije vezan za provjeru prihvatljivosti prijavitelja i održivost… više »

GOSPODARSTVO

Njemačka strahuje od posljedica Brexita

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Postalo je ozbiljno: britanska vlada ove srijede u Bruxellesu podnosi službeni zahtjev za izlazak Velike Britanije iz Europske unije. Njemački savez industrijskih i trgovinskih komora (DIHK)… više »

EH, DA ...

Sve je manje radno sposobnog stanovništva

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Na tromjesečnoj razini broj aktivnog stanovništva je niži za 5 tisuća ili za 0,3 posto, dok je na godišnjoj razini broj aktivnih manji za 52 tisuće ili 2,8 posto. "Potonje je… više »

COOL

Sancta Domenica predstavila prvi VR shop

objavljeno prije 1 mjesec

Izuzetno nam je zadovoljstvo premijerno vam predstaviti jednu od, nadamo se - naših najvećih digitalnih inovacija do sada. Projekt je idejno i konceptualno u potpunosti razvijen unutar… više »

WOW!

Roboti će za 15 godina ugroziti trećinu radnih mjesta

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Robotika i umjetna inteligencija mogle bi do 2030-ih utjecati na 30% radnih mjesta u Velikoj Britaniji, 38% u SAD-u, 35% u Njemačkoj i 21% u Japanu, procjenjuje PricewaterhouseCoopers… više »

HMM

Možemo li (opet) vjerovati bankama?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Od stupanja na dužnost predsjednika Trumpa u američkim novčarskim institucijama vlada dobro raspoloženje. Ne samo zbog njegove i izjava njegovih bliskih suradnika kako bi "trebalo… više »

DOBRO?

Kreditni rejting se stabilizirao

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Agencija Standard & Poor's (S&P) zadržala je u petak dosadašnji dugoročni kreditni rejting Hrvatske na 'BB' i kratkoročni na 'B', kao i stabilne izglede, te procjenjuje da će… više »

DOĐITE

Na Danima komunikacija saznajte kako je Starbucks osvojio društvene mreže

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Web stranica s očaravajućom pričom i inspirativnim dizajnom predstavlja jezgru prisutnosti u digitalnom svijetu. Slijede je društvene mreže, čijom strateškom uporabom nadalje… više »

FINA

Svaki deseti radno sposoban Hrvat je - blokiran

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Kraj siječnja s blokiranim računom dočekalo je, naime, 15.980 stanovnika Sisačko-moslavačke županije te 11.372 stanovnika Koprivničko-križevačke županije, što znači da je u blokadi… više »

OPASNO?

Juncker upozorava na opasnost trgovinskog rata SAD - EU

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Jean-Claude Juncker rekao je ono što drugi šapuću - upitan bi li Europa mogla izdržati trgovinski rat sa SAD-om, Juncker je odgovorio kako trgovinski rat ne bi bio ni… više »

skrolaj na vrh