Biznis
BIZNIS

Franck d.d. jača kapitalnu strukturu uz Tommy d.o.o. kao strateškog partnera

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Franck d.d. postigao je dogovor o strateškom ulaganju s društvom Tommy d.o.o., koji je spreman u kontekstu financijskog restrukturiranja ojačati kapitalnu strukturu… više »

PRIJAVITE SE!

Malim i srednjim poduzećima novih 220 milijuna eura iz ESIF programa

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Svi poduzetnici kojima su bespovratne potpore iz raznih razloga (neprihvatljiva djelatnost, ulaganje i sl.) nedostižne, a ESIF mikro i mali zajmovi do 50.000 eura nedovoljno veliki, mogli bi… više »

PRIJAVITE SE!

Počele su prijave za Career Speed Dating

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Otvorene su prijave studenata za Career Speed Dating, spoj razgovora za posao i speed datea koji će se održati 14. prosinca 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva… više »

OPREZ

Hoće li nove kriptovalute postati bezvrijedne

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Kriptovalute ili digitalne valute, kako vam drago - sigurno ste naletjeli na oglas u kojem vas se poziva na besplatne seminare za ulaganje u njih, a ako još niste odlučili što… više »

REALNOST

EU se otvara arapskim ulagačima

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

„Most" je čarobna riječ na susretu u Ateni koji je samouvjeren nazvan „EU - arapski svjetski samit". Pritom se prije svega misli na jugoistočni dio Europske unije,… više »

PROBLEMI

Dvostruki udarac Sberbanku u vezi s Agrokorom

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Široki osmijesi Vladinog povjerenika Ante Ramljaka i njegovih suradnika pri ulasku u salu s novinarima u Agrokorovom tornju u četvrtak točno u podne bili su najbolji komentar nekoliko… više »

COOL!

Na Olimpijskim igrama će se plaćati rukavicama i značkama

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Visa, ekskluzivni partner za tehnologiju plaćanja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama predstavila je danas tri komercijalna oblika nosivih uređaja za plaćanje. U duhu Zimskih olimpijskih… više »

EU FONDOVI

Bespovratne potpore za poljoprivrednike / Novi natječaj 4.1. u prosincu

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Dobre vijesti stižu nam iz Ministarstva poljoprivrede. Ako je suditi po posljednjim natječajima iz Mjere 4, vrijeme kada se na odobrenje projekata  i raspisivanje novih natječaja čekalo… više »

KOMENTAR

Je li zbog "Rajskih dokumenata" odzvonilo poreznim oazama?

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Svatko od nas pokušava smanjiti porezni teret kolikogod je to moguće. U tomu nam pomažu porezni savjetnici i nebrojena literatura na temu: kako uštedjeti na porezu. To je… više »

TREND?

Milijunaš i na čelu Feda

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Već u procesu izbora nasljednika Janet Yellen ( „Novi šef Feda je..." ) se i na kladionicama Jerome Powell smatrao uvjerljivim favoritom. Konačna odluka predsjednika da… više »

SAZNAJEMO

Bonbon uveo paket od 20 GB

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Nova bonbon ponuda donosi pregršt novosti, kako za pretplatnike, tako i za korisnike bonova. Budući da je bonbon odavno poznat kao mreža za korisnike koji vole puno surfati, osvježenje… više »

STRAŠNO

Ravnopravnost spolova za - jedno stoljeće!

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Jaz u jednakosti između muškaraca i žena zatvorit će se za 100 godina, ako se nastavi sadašnjom brzinom, upozorio je Svjetski ekonomski forum u novom… više »

NOVOSTI

VISA Direkt stigla u Europu

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Visa je najavila pokretanje Visa Direkta u Europi - platne platforme koja u stvarnom vremenu omogućuje kompanijama da koriste globalni doseg i veličinu Vise da bi transformirali domaća i… više »

STVARNO?

Plan za Agrokor optimističan, ali stvarnost nije

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Agrokor je, kao čarobnim štapićem, kako je sam u šali rekao Vladin povjerenik Ante Ramljak, od kompanije pred sigurnim bankrotom postao izvrsna, profitabilna kompanija u kojoj… više »

PRAKTIČNO

Tele2 otvorio experience centar u Slavonskom Brodu

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Kako uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja, beskonačnim pozivima, porukama, BEZBROJ GB i odličnom mobitelu? Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja Brođani će moći dobiti u… više »

skrolaj na vrh