Biznis
EU FONDOVI

Pravedniji kriteriji za snažniju poljoprivredu

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Detaljan, ali pravedniji sustav bodovanja U namjeri ostvarenja snažnijih ekonomskih i gospodarskih učinaka u poljoprivredi, Odbor za praćenje provedbe programa ruralnog razvoja usvojiio je… više »

SAZNAJEMO

BKS Bank nastavlja uspješan rast

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

2016. donijela je BKS Bank rekordni porast primarnih sredstava i uspješno povećanje kapitala. U Hrvatskoj je postignuta najbolja godišnja dobit od ulaska na lokalno bankovno… više »

EU

Kako protiv poreznih grješnika?

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

28 ministara financija država članica raspravljalo je u nedjelju (9.4.) o tome kako otežati međunarodnim koncernima izbjegavanje plaćanja poreza. Sastanak je održan na Malti, državi koja… više »

HMM

Ante Ramljak Vladin povjerenik za Agrokor

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Ante Ramljak imenovan je povjerenikom za Agrokor na sjednici Vlade u ponedjeljka u skladu s odredbama Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja… više »

LOVA

Broj turista stalno raste

objavljeno prije 2 mjeseca i 18 dana

U Hrvatskoj je u prva tri mjeseca ove godine boravilo 742 tisuće turista ili gotovo 6 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, dok je s nešto malo više od… više »

BRAVO

Island ponovno pokazuje primjerom kako spolovi trebaju biti ravnopravni

objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana

Island će biti prva zemlja na svijetu koja će natjerati poslodavce da dokažu da su plaće jednake, bez obzira na spol, etničku, seksualnu ili nacionalnu pripadnost, objavila je islandska… više »

PRIJAVITE SE

Bespovratna sredstva za izvoznike

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Cilj je natječaja "Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća" ojačati međunarodnu konkurentnost hrvatskih tvrtki kroz predstavljanje njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj… više »

ANALIZA

Agrokor - ruska satisfakcija za aroganciju Zagreba?

objavljeno prije 2 mjeseca i 20 dana

Prema podacima dostupnim javnosti, ukupni dugovi Agrokora, za koje je velikim dijelom zaslužno agresivno širenje tvrtke, iznose 3,4 milijardi eura. Čak 52 posto tog iznosa -… više »

NAPOKON

Zadnji korak pred ukidanje roaminga - napravljen

objavljeno prije 2 mjeseca i 21 dan

Zastupnici Europskog parlamenta uklonili su u četvrtak i posljednju prepreku na putu do potpunog ukidanja maloprodajnih dodatnih naknada za roaming, objavio je Europski parlament. Ukidanje… više »

SJAJNO!

Biti dostupan 24 sata dnevno

objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana

Oni koji ne čitaju ovaj članak na radnom mjestu, vjerojatno upravo koriste svoje slobodno vrijeme. Svakodnevni stres se može zaboraviti kroz susrete s prijateljima, gledanje filmova,… više »

EU FONDOVI

Bespovratna sredstva za izlazak na međunarodna tržišta

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Cilj je natječaja "Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća" ojačati međunarodnu konkurentnost hrvatskih tvrtki kroz predstavljanje njihovih proizvoda/usluga međunarodnoj… više »

IDEJA X

Dani komunikacija: Nagrađeni najkreativniji komunikacijski projekti

objavljeno prije 2 mjeseca i 25 dana

Na Danima komunikacija u subotu su dodijeljene nagrade X, a proglašeni su i ovogodišnji pobjednici natjecanja za mlade kreativce Young Lions Croatia. Natjecanje za „mlade… više »

EH, DA ...

Poskupio plin, provjerite koliko

objavljeno prije 2 mjeseca i 26 dana

Kućanstva koja koriste prirodni plin od subote, 1. travnja, plaćat će ga prosječno oko 0,9 posto više nego do sada, čime će račun građanima u najzastupljenijom tarifnom modelu… više »

LOVICA

Uskoro natječaj za velike poljoprivrednike i prerađivače

objavljeno prije 2 mjeseca i 27 dana

Najveća je izmjena proces prijave koji će se sastojati od dvije faze. U prvoj će se fazi predavati dio dokumentacije vezan za provjeru prihvatljivosti prijavitelja i održivost… više »

GOSPODARSTVO

Njemačka strahuje od posljedica Brexita

objavljeno prije 2 mjeseca i 28 dana

Postalo je ozbiljno: britanska vlada ove srijede u Bruxellesu podnosi službeni zahtjev za izlazak Velike Britanije iz Europske unije. Njemački savez industrijskih i trgovinskih komora (DIHK)… više »

skrolaj na vrh