Biznis
DOĐITE

Na Danima komunikacija saznajte kako je Starbucks osvojio društvene mreže

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Web stranica s očaravajućom pričom i inspirativnim dizajnom predstavlja jezgru prisutnosti u digitalnom svijetu. Slijede je društvene mreže, čijom strateškom uporabom nadalje… više »

FINA

Svaki deseti radno sposoban Hrvat je - blokiran

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Kraj siječnja s blokiranim računom dočekalo je, naime, 15.980 stanovnika Sisačko-moslavačke županije te 11.372 stanovnika Koprivničko-križevačke županije, što znači da je u blokadi… više »

OPASNO?

Juncker upozorava na opasnost trgovinskog rata SAD - EU

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Jean-Claude Juncker rekao je ono što drugi šapuću - upitan bi li Europa mogla izdržati trgovinski rat sa SAD-om, Juncker je odgovorio kako trgovinski rat ne bi bio ni… više »

WTF?!

Porez na nekretnine uvodi se 1. siječnja 2018.

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Od 1. siječnja 2018. uvodi porez na nekretnina kao zamjena za komunalnu naknadu, barem je to tako prikazao aktualni ministar financija i bivši Agrokorov službenik Zdravko Marić "U… više »

IDEJA

Biciklistički registar za smanjenje krađa bicikala

objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana

Biciklistički registar je baza bicikala s pripadajućim brojevima okvira bicikla, a svrha joj je smanjenje krađa bicikala te olakšavanje pronalaska vlasnika ukradenog bicikla. Baza se… više »

PROPAST CARSTVA?

Državno kumstvo za slom hrvatskog trgovačkog carstva

objavljeno prije 4 mjeseca i 10 dana

Agrokor, najveća privatna tvrtka u Hrvatskoj, na rubu je poslovnog kraha uslijed naraslih dugovanja u visini od približno četiri i pol milijarde eura. Točan iznos duga i njegova struktura… više »

BRAVO!

Startup Bike2Lock na forumu investicija i inovacija u Dubaiju

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Hrvatski start-up projekt Bike2Lock izabran je da izlaže svoj inovativan proizvod „Bike2Lock" pred 15 000 vodećih svjetskih investitora i sudionika AIM-a - godišnjeg… više »

EH, DA ...

Skuplje cestarine od 1. travnja

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Na sjednici vlade u četvrtak 16. ožujka donesena je odluka o prihvaćanju Poslovnog i financijskog restrukturiranja cestovnog sektora. U sklopu te reforme je… više »

WOW!

UberBOAT kreće iz Hrvatske ovoga ljeta

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Uber će ovog ljeta na dalmatinskoj obali pokrenuti uslugu UberBOAT, koja će, kako ističu iz kompanije, prvi puta u svijetu biti pokrenuta upravo u Hrvatskoj i omogućiti bolju povezanost kopna… više »

SAVJETI

Kako povećati mogućnost dobivanja EU potpore?

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Zadnja objava rezultata iz podmjere 4.1. "Programa ruralnog razvoja" pokazala je svu važnost pravovremene prijave za EU nepovratne potpore. Zahvaljujući činjenici da su svoje projekte predali… više »

PRIZNANJA

Istra je najbolja maslinarska regija na svijetu

objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana

Istra je drugu godini za redom proglašena najboljom maslinarskom regijom na svijetu, a i individualni proizvođači ruše sve rekorde. Istarskom… više »

EH, DA ...

Hrvatska 2016. dobila 500 novih milijunaša

objavljeno prije 4 mjeseca i 16 dana

Prošle godine Hrvatska je dobila 500 novih milijunaša, ljudi čije bogatstvo prelazi vrijednost od milijun dolara, ili sedam milijuna kuna. Sada ima ukupno 11.900 'dolarskih'… više »

TURIZAM

Odmor u doba Trumpa i Erdogana

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

I ove godine su svi prostori turističkog sajma u Berlinu iznajmljeni i došlo je oko deset tisuća izlagača iz 184 zemlje. Ima dobrih razloga doći na ITB: Nijemci su prošle, 2016.… više »

BRAVO!

Hrvatski startupi lani prikupili gotovo 15 milijuna eura

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Treću godinu zaredom Zagrebački inkubator poduzetništva prikupio je informacije o javno objavljenim investicijama u hrvatske startupe i predstavio ih u obliku infografike. U 2016.… više »

EFFIE

Najveći broj prijava na Effie iz financijskog i osiguravajućeg sektora

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Službeno su zatvorene prijave na ovogodišnje izdanje natjecanja Effie, u sklopu kojega će se dodijeliti prestižna nagrada za izvanredno i učinkovito tržišno komuniciranje.… više »

skrolaj na vrh