Biznis
EU FONDOVI

Milijuni kuna bespovratnih sredstava za certifikacije proizvoda

objavljeno prije 4 mjeseca i 18 dana

Pružanjem potpore za certifikaciju proizvoda, odnosno postupak ocjene sukladnosti proizvoda s određenom normom ili specifikacijom, uključujući provođenje postupka ocjene sukladnosti, daje se… više »

PLJAČKA

Vlada uvodi obavezno dopunsko osiguranje?

objavljeno prije 4 mjeseca i 20 dana

Dopunsko zdravstveno osiguranje u cijelom svijetu služi za dobivanje bolje zdravstvene usluge, no ne i u Hrvatskoj - izgleda da ćemo uvesti novu kategoriju obaveznog dopunskog zdravstvenog… više »

SAVJETI

Obrt ili tvrtka? Pročitajte na Tilio.hr

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Zagrebačka agencija za digitalni marketing Virtualna Tvornica je nedavno pokrenula projekt Tilio.hr - savjetodavni sustav namijenjen budućim malim i srednjim poduzetnicima… više »

RASPLET?

Agrokor pozvao vjerovnike da prijave tražbine

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Agrokor i sve njegove kompanije danas su na svojim internetskim stranicama objavile poziv, proceduru kao i prateće službene dokumente za prijavu tražbina sukladno Zakonu o postupku izvanredne… više »

EU FONDOVI

Čak 600 milijuna kuna bespovratnih sredstava za poljoprivrednike

objavljeno prije 4 mjeseca i 22 dana

Dugoočekivani natječaji za provedbu podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" iz Programa ruralnog razvoja RH za 2014.-2020. napokon su ugledali svjetlo… više »

STVARNO?

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Prema mišljenju većine ispitanika, najbolji poslodavci za ovu godinu su tvrtke dm-drogerie markt, Lidl Hrvatska i HEP, a prvi put među dvadeset najatraktivnijih… više »

INFORMIRANJE

Domaći potrošači slabo poznaju oznake izvornosti i podrijetla

objavljeno prije 4 mjeseca i 24 dana

Domaći potrošači nisu dovoljno educirani u prepoznavanju oznaka izvornosti ili zemljopisnog podrijetla, ocijenjeno je na Forumu "Sheme kvalitete hrane, zaštićena oznaka… više »

SITUACIJA

Hrvatski radnici u raljama "slobodnog" rada

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Prema procjenama sindikata čak 17 do 20% zaposlenih u Hrvatskoj zaposleno je kroz takozvane nestandardne načine zapošljavanja, što Hrvatsku smješta u sam vrh Europske… više »

OČEKIVANO

Vlada udara na mirovine

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

Hrvatska za mirovine trenutno izdvaja oko 11 posto BDP-a, odnosno oko 38 milijardi kuna. Vlada predviđa da će do sredine ovog stoljeća javni izdaci biti spušteni na oko 7,2 posto… više »

PRPitch

Dođite na PR Pitch, prvu konferenciju o PR-u

objavljeno prije 4 mjeseca i 25 dana

PRglas - prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću - www.prglas.com - organizira prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike - PR… više »

VTOL

Uber i Pipistrel pokreću Elevate Network

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Uber i slovenski proizvođač ultralakih letjelica Pipistrel ulaze u dugoročno partnerstvo s ciljem proizvodnje električnih letjelica s okomitim polijetanjem i slijetanjem. Plan Ubera je da… više »

SAZNAJEMO

Tele2 postao sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

objavljeno prije 5 mjeseci

GRAWE poslovni centar u Gružu, na adresi Ante Starčevića 45, postao je novi dom drugoj Tele2 poslovnici u Dubrovniku. Ovog puta riječ je o experience centru koji na 80 m² nudi… više »

EU FONDOVI

Jesu li nestali natječaji za poduzetnike?

objavljeno prije 5 mjeseci i 2 dana

Slijedom vaših mnogobrojnih upita i mailova, koje smo zaprimili kao reakciju na obavijesti što vam ih šaljemo o natječajima i mogućnostima korištenja EU sredstava… više »

GNJAVAŽA

Fiskalizacija ide dalje - obvezni i mali paušalci

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Izmjenama Zakona o fiskalizaciji brisan je pojam "mali obveznik fiskalizacije" zbog čega su obveznici ili paušalci od 1. srpnja 2017. obvezni izdavati račune putem… više »

PRIJAVITE SE!

Pokrenite posao na bolje uz PR Pitch

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Posao nije toliko teško pokrenuti koliko ga je zahtjevno postaviti na noge, razviti i napredovati, a uz predanost i kvalitetan rad potrebno je i da se - čuje za vas. Odnosi s… više »

skrolaj na vrh