Film nema prethodne stranice
NAJAVE

Ekskluzivna projekcija filma: Records Collecting Dust u subotu u Vintage Industrialu

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden - Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno prikazujemo jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust",… više »

KINO PROGRAM

Ljetna Kinolektira vodi nas u hipijevske šezdesete

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Ljeto je pred vratima, a lipanjska Kinolektira vodi nas u hipijevske šezdesete! U srijedu, 27. lipnja u 20 sati u sklopu programa Kinolektira koji na… više »

KINO PROGRAM

Dani hrvatskog filma i Fantastic Zagreb Film Festival na Ljetnoj pozornici Tuškanac

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Počela je sezona filmskih festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Nakon 27. Dana hrvatskog filma, koji će se održavati sve do 20. lipnja uslijedit će četverodnevni program… više »

27. DHF

5 najatraktivnijih filmova 27. DHF-a

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Dani hrvatskog filma objavili supreporuku za 5 najatraktivnijih filmskih događaja na toj tradicionalnoj smotri ponajboljih hrvatskih filmova. Igrani segment natjecateljskog programa 27. Dana… više »

NAJAVE

Pssst! Motovun Film Festival i ove godine skriva klasike po Zagrebu!

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Motovun Film Festival petu godinu zaredom podiže platna na super tajnim zagrebačkim lokacijama. U igri skrivača sudjeluju četiri filmska klasika, sve u cilju dovođenja zagrebačke publike u… više »

ANIMAFEST

Pad i Kakav veličanstveni kolač nagrađeni na Animafestu

objavljeno prije 15 dana i 1 sat

Dodjelom nagrada sinoć je u Zagrebu završio 28. Animafest. Najboljim kratkometražnim filmom proglašen je "Pad" francuskog autora Borisa Labea, a grand-prix u dugometražnoj… više »

ČESTITAMO

Nadarević i Šerbedžija nagrađeni u Motovunu

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Najstarija motovunska nagrada, ove godine odlazi u ruke dvojice bardova hrvatskog glumišta i kinematografije ‒ Mustafe Nadarevića i Rade Šerbedžije za pola stoljeća… više »

27. DHF

Kratki i srednjometražni filmovi na DHF-u

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

U ovoj prestižnoj i publici omiljenoj kategoriji natjecateljskog programa DHF-a možemo svjedočiti eksploziji filmske forme koja je u posljednjih nekoliko godina hrvatsku umjetnost proslavila… više »

KINO PROGRAM

Počinje nova filmska sezona u najljepšem kinu na otvorenom

objavljeno prije 18 dana i 3 sata

Ljetne zagrebačke večeri ponovno su rezervirane za izlazak u najljepše gradsko kino pod vedrim nebom. Ljetna pozornica Tuškanac, u subotu 9. lipnja u 22 sata započinje… više »

KINO PROGRAM

Animafest u Kinoteci

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Od utorka, 5. lipnja do subote, 9. lipnja kino Kinoteka ugostit će aktualno izdanje Animafesta. Svakodnevno u jutarnjim satima publika će moći uživati u odabranim naslovima iz Natjecanja… više »

27. DHF

Animirani filmovi na 27. Danima hrvatskog filma

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

U konkurenciji animiranog filma 27. DHF-a, koja broji deset vrhunskih djela, ističu se novi radovi Veljka Popovića (Biciklisti), Igora Grubića (Kako se kalio čelik), Darka Vidačkovića (Samo… više »

KINO PROGRAM

Od glazbenih filmova do najnovijih naslova iz aktualne kinodistribucije

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Zadnji dani svibnja donose nastavak Opusa glazbenih filmova i filmova na temu glazbe. Utorak, 29. svibnja, rezerviran je za reprizu Potrage za Sugarmanom, dok u srijedu, 30.… više »

NAJAVE

Zadrži dah - novi blockbuster od četvrtka u kinima

objavljeno prije 27 dana i 23 sata

Snažni potres iznenada pogađa Pariz. Ulice francuske prijestolnice naglo preplavljuje gusta magla, a s njome se širi se i opća panika. Nekolicina preživjelih pronalazi utočište… više »

25 GODINA

Premijerno prikazan Jurski svijet: pad kraljevstva

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Ovog je tjedna, u ponedjeljak 21. Svibnja, u Madridu održana međunarodna premijera filma JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA.  U čast cijenjenom redatelju Juanu Antoniu Bayonau,… više »

KINO PROGRAM

Tjedan suvremenog brazilskog filma + FonoKinoteka posvećena Miri Mance

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Od 22. do 26. svibnja kino Kinoteka će ugostiti 9. izdanje Tjedna suvremenog brazilskog filma u organizaciji Veleposlanstva Brazila u Zagrebu.  U utorak 22. svibnja Tjedan otvara… više »

skrolaj na vrh