Film
VIJESTI

Clint Eastwood nada se novom vesternu

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Clint Eastwood ne odbacuje mogućnost da snimi još jedan vestern, otkrio je u subotu dok je povodom 25. godišnjice filma "Nepomirljivi" predstavljao njegovu preuređenu kopiju na… više »

MLJAC

Fino Film Festival u Kaptol Boutique Cinema

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Zagrebačko 'arthouse' kino Kaptol Boutique Cinema ugostit će od 25.svibnja "Fino Film Festival", prvu gurmansku reviju filmova najavljenu kao "višeosjetilnu poslasticu za sve… više »

70. CFF

Otvara se 70. Cannes Film Festival

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Francuski film 'Ismaelovi duhovi' s Marion Cotillard otvorit će danas Cannes film festival, jubilarni 70., a News18 kaže da se spremaju velike promjene, čemu Francuzi nisu… više »

WOW!

Pirati maznuli Pirate s Kariba?

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Desetak dana prije dolaska novih eskapada kapetana Jacka Sparrowa u kina hakeri tvrde da su ukrali kopiju filma Pirati s Kariba: Salazarova osveta.  Naravno, u igri je ucjena -… više »

ANIMAFEST

Animafest Zagreb 2017. - program i događanja

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Od 5. do 10. lipnja, s brojnim uvodnim događanjima od kraja svibnja, 27. Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb hrvatsku metropolu ponovno pretvara u svjetsko središte… više »

DOĐITE

Prvi Twin Peaks kviz by HBO & KOZa

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

27 godina nakon što je svijet prvi put čuo za Lauru Palmer, na veliku se scenu vraća Twin Peaks, kultna serija autora Davida Lyncha i Marka Frosta. Ovaj veliki događaj za sve… više »

NAJAVE

Stiže posljednji nastavak franšize Pirati s Kariba

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

​​Pirati s Kariba: Salazarova osveta​ bit će peti po redu ​nastavak ​u dugogodišnjoj franšizi Pirati s Kariba, a glumačkoj ekipi ponovo se pridružuje Orlando Bloom kao… više »

WOW!

Stigao prvi foršpan za Blade Runner 2049

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Blade Runner 2049, nastavak kultnog Blade Runnera čeka se desetljećima, a Warner Bros objavio je u ponedjeljak navečer prvi foršpan. Radnja filma smještena je u Los Angeles… više »

POZIV

Deseti Subversive Festival počinje u Zagrebu

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Subversive Festival će tijekom tri tjedna ugostiti više od 100 intelektualaca, umjetnika, filmaša i aktivista iz cijeloga svijeta na nekoliko lokacija, u Kinu Europa i Kulturno… više »

POGLEDAJTE

Novi trailer za Aute 3

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Najnoviji trailer za Aute 3 prikazuje posljedice dramatičnog sudara Munjevitog Jurića. U cjelini, treći se film Pixarove franšize bavi mračnijim temama gdje… više »

JEDVA ČEKAMO

Disney najavio 9. nastavak Ratova zvijezda za 2019.

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Disney je objavio da će deveta epizoda Zvjezdanih ratova biti premijerno prikazana 24. svibnja 2019., a premijeru nove epizode u sagi filmova "Indiana Jones" odgodili su za godinu dana.… više »

NAJAVE

Kako sam se zaljubio u Evu Ras, film posvećen kinematografiji u MM centru

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Film Kako sam se zaljubio u Evu Ras (Como Me Apaixonei por Eva Ras) portugalskog redatelja Andréa Gila Mate topla je i intimna priča o iščezlim snovima… više »

WOW!

Netflix kupio prava za The Irishman s plejadom legendi

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Netflix je za 105 milijuna dolara kupio prava na film "The Irishman" kojeg će režirati čuveni Oskarovac Martin Scorsese i čija se premijera najavljuje za 2019. godinu. Film priča istinitu… više »

PROGRAM

Dokukino KIC istražuje: Tko je zapravo Nenad Puhovski?

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Na ova, ali i druga zanimljiva pitanja odgovaramo 27. travnja, s početkom u 19 sati, u Dokukinu KIC u kojem započinjemo autorski program "Upoznaj autora" s ciljem predstavljanja istaknutih… više »

IGRE I IGRICE

Prevara zvana Kinoteka

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Jedna od vijesti o kojima se najviše priča u Zagrebu ovih dana je otvaranje Kinoteke. No iza naoko dobre vijesti skriva se politički interes. Naime, Kinoteka je prestala biti kino… više »

skrolaj na vrh