Film
NAJAVE

Bliži se drugo izdanje KinoKino Festivala

objavljeno prije 7 mjeseci

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog debija, međunarodni filmski festival za djecu KinoKino ulazi u svoju drugu godinu! U zagrebačkom kinu Europa mališani će dobiti… više »

SUNDANCE 2017.

Dokumentarci su postali dugometražno novinarstvo, kaže Robert Redford

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Ovogodišnji Sundance Festival otvorio je glumac i redatelj Robert Redford koji ga je i osnovao 1981. godine. Redford je poručio kako će festival ostati podalje od politike, ali je… više »

NAJAVE

Bliži se 13. ZagrebDox

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Ovogodišnje 13. izdanje ZagrebDoxa održat će se od 26. veljače do 5. ožujka u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, koji nakon temeljitog preuređenja otvara svoja vrata… više »

DOĐITE

Film svima, ciklus filmova prilagođenih gluhim i nagluhim osobama

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Film svima, projekt kojeg udruga Filmaktiv provodi u suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih Rijeka, ima za cilj prilagodbu audiovizualne kulture osobama s oštećenjem… više »

FILMOVI

Tko je tko na Zelenom Vrhu

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

U filmu doznajte kako je Koko postao detektiv i koji su bili prvi slučajevi misterioznih razbojstava koje je riješio sa svojom detektivskom družinom, a prije nego li ih upoznate na… više »

RESTART

The Yes Men: Pobuna! - urnebesno zabavna strana aktivizma

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Novu dokumentarnu godinu Restart label započinje zagrebačkom kino-premijerom filma The Yes Men: Pobuna! (The Yes men are Revolting) Laure Nix, film o gerilskim akcijama jedne od… više »

KRATKE SLIKE

Ogoljivanje Emmanuelle na Kratkim slikama!

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

U četvrtak, 12. siječnja započinjemo novu filmsku godinu u MM centru i to dokumentarnim filmom oSylviji Kristel, nizozemskoj glumici, najpoznatijoj po glavnoj ulozi u… više »

NAGRADE

Tko će dobiti Zlatne globuse?

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Zlatni globusi noćas se dodjeljuju po 74. put, a na ceremoniji koju će voditi Jimmy Fallon dva su istaknuta favorita - La La Land i Gibsonov Hacksaw Ridge koji bi mogao označiti povratak… više »

NAJBOLJI U 2016.

20 najboljih filmova u 2016.

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Film koji predvodi listu najboljih filmova u 2016. godini prema izboru čitatelja portala IMDB naši čitatelji još nisu imali prilike vidjeti u hrvatskim kinima jer je njegova… više »

1956. - 2016.

Umrla je Carrie Fisher

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Carrie Fisher, glumica koju je zauvijek obilježila uloga princeze Leie u prva tri snimljena Star Wars filma preminula je sinoć od komplikacija nakon snažnog srčanog udara koji je doživjela na… više »

WOW!

30 filmova koji će obilježiti 2017.

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Ova je godina bila bogata filmskim naslovima koji su poharali blagajne multipleksa širom svijeta, no ako mislite da će 2017. zaostajati, grdno se varate ... Čekaju nas novi nastavci… više »

NOVOSTI

Scorsese i DiCaprio kreću po novog Oscara

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Za kultnog redatelja s fiksacijom na uspon i pad Američkog sna Martina Scorsesea - nema stajanja. Ponovno se ujedinio sa svojim najdražim glumcem, Leonardom DiCapriom na projektu gdje je… više »

1916. - 2016.

Umrla Zsa Zsa Gabor, legendarna fatalna žena

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Holivudska glumica mađarskog porijekla Zsa Zsa Gabor, poznatija po privatnom životu nego po brojnim filmskim ulogama, umrla je u nedjelju u 99. godini. Gabor je na vrhuncu slave… više »

WOW

Rogue One zaradio gotovo 300 milijuna dolara za vikend

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

'Rogue One: Priča iz ratova zvijezda' zaradio je 155 milijuna dolara preko vikenda u kinima SAD-a, što je drugo najbolje otvaranje nekog filma u prosincu ikada i drugo najveće ove… više »

FILMOVI

Fanove Star Warsa oduševio Rogue One

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Svjetska premijera prvog spin off filma o Ratovima zvijezda Rogue One označila je početak nove ere za franšizu. Naime, riječ je o prvom filmu u kojem se ne pojavljuje (gotovo) nitko iz… više »

skrolaj na vrh