Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujo i test krvi

objavljeno prije 7 sati i 21 minutu

Mujo se došao doktoru požaliti da se loše osjeća, pa ga ovaj pregleda i pošalje sestri da mu izvadi krv za analizu. Sestra upikne u prst, a krvi niotkud. Počne ona… više »

VIC DANA

Mujo i zimska oprema

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Mujo krenuo na put Golfom, pa ga uhvati vijavica i zaustave ga panduri: - Dobar dan, gdje ste krenuli? Mujo uzdahne: - Ja do Zen'ce... Pandur zagleda auto: - Sl'šaj, pravo je zapadalo,… više »

VIC DANA

Mujo i lovačke priče

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Mujo svratio u kafanu na piće s jaranima, pa se odluči pohvaliti svojim lovačkim uspjesima: - Čučim ti ja u grmlju, proš'o sat, proš'o drugi, kad napokon - srna. Naciljam,… više »

VIC DANA

Mujo u pustinji

objavljeno prije 4 dana i 7 sati

Mujo danima luta pustinjom i napokon naleti na jednog beduina na devi. Uspije ga zaustaviti mahanjem, pa mu priđe i upita ga: - Jarane, kako da dođem do najbliže oaze? Beduin se zamisli, pa… više »

VIC DANA

Najbolji vicevi za Valentinovo

objavljeno prije 5 dana i 7 sati

Mujo naleti na Hasu na čaršiji i zgrabi ga panično za kaput: - Haso, bolan, pomagaj! Danas je Valentinovo,  ne znam Fati šta bi uz'o, ima para, ima svega... Haso… više »

VIC DANA

Mujo, Fata i pornići

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Mujo napokon nagovorio Fatu da zajedno pogledaju pornić, pa nađe neki na internetu i pusti ga. Gleda Fata, oči joj se lagano šire, a kad se pojavi posebno obdareni glavni glumac, skoro… više »

VIC DANA

Plavuša i višak kilograma

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Plavuša se našla s frendicama na kavi i kad im je konobar donio narudžbu, ona se veselo i glasno pohvali: - Cureee, jučer sam zgubila tri kile u samo sat vremena!!! Frendice se… više »

VIC DANA

Mujo i bračni život

objavljeno prije 8 dana i 7 sati

Mujo na godišnjicu braka uđe u kafanu i naruči duplu ljutu, pa nakon što je strese uzme još jednu i sjedne za stol. Dođe do njega Haso i upita ga: - Bolan, š'a… više »

VIC DANA

Mujo kod glavnog šefa

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Mujo taman prešao na sportsku stranu novina na poslu, kad ga glavni šef pozove sebi u u kancelariju, ponudi ga da sjedne pa upita: - Jel'. bolan, Mujo, voliš li ti toplo… više »

VIC DANA

Mujo i samrtna postelja

objavljeno prije 10 dana i 7 sati

Mujo leži u bolnici, ostalo mu još malo, pa mu dolazi doktor praviti društvo u zadnjim trenucima. Mujo ga zgrabi za ruku i prošapće: - Doktore, bolan, de m' učini… više »

VIC DANA

Mujo i bivša cura Fata

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Mujo žuri čaršijom i naleti na svoju bivšu, Fatu... Nakon trenutka, dva nelagode, on je zagrli i ispali: - Đe s', bona, Fato, evo sam baš jučer mislio na tebe! Fata se… više »

VIC DANA

Mujo i pecivo iz pekare

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Mujo ulazi u kafanu žvačući neko pecivo, naruči pivo i sjedne do Hase, pa ga ovaj upita: - Š'a s' bio kod Ibre u pekari? Mujo klimne, a Haso nastavi: - Š'a s' to uz'o, izgleda… više »

VIC DANA

Mujo, Haso i nevjera

objavljeno prije 13 dana i 7 sati

Mujo i Haso zasjeli u kafanu, zaredali rakijicama pa se lagano podnapili već nakon sat vremena, i razgovor po običaju krene na žene. Hvale se oni svojim ljubavnim uspjesima, pa Haso digne… više »

Zaista možemo biti alergični na mirise / Pexels
VIC DANA

Mujo i jaka glavobolja

objavljeno prije 14 dana i 7 sati

Mujo došao u kafanu, naruči pivo i sjedne za svoj stol, držeći se za glavu. Sjedne Haso kraj njega, gleda ga kako se mršti i upita: - Š'a je, bolan, Mujo, š'a si… više »

VIC DANA

Mujo u prvoj bračnoj noći

objavljeno prije 15 dana i 7 sati

Mujo oženio Fatu na brzaka, nakon mjesec dana zabavljanja, pa prve bračne noći navali na nju k'o mutav - skine je i krene joj zavrtat bradavice. Fata lagano jaukne i upita ga: - Šta… više »

skrolaj na vrh