Fun nema prethodne stranice
VIC DANA

Fata pred spavanje

objavljeno prije 2 sata i 20 minuta

Mujo zalegao u krevet, a Fata još u kupaoni... već je lagano u polusnu, kad ulazi Fata u spavaćici, stane pred ogledalo pa se okreće i gleda... nakon par minuta upita ona Muju: - Mujo,… više »

VIC DANA

Mujo i novi posao

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Mujo krenuo na razgovor za posao - lijepo se sredio, obukao novo odijelo i izglancao cipele, pa samouvjereno ulazi i sjeda na stolac. Tip za stolom čita njegov životopis pa ga upita za… više »

VIC DANA

Pijani Mujo i pogrdna imena

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Mujo dotetura kući pred zoru, pijan k'o zemlja, a Fata ga dočeka na vratima i zaurla: - Pijanduro jedna, sad se kuć' dolazi, vid' na šta ličiš!!! Mujo pijano odmahne rukom: -… više »

VIC DANA

Plavuša kupuje papagaja

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Plavuša odlučila da je vrijeme da si nabavi papagaja, pa povede frendicu iste boje kose u pet shop. Gledaju njih dvije papagaje i prva plavuša upita: - Čuj, ne mogu se odlučiti… više »

VIC DANA

Mujo i Fatino kuhanje

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Mujo i Fata poslije ručka sjeli pred televizor, pa će Mujo nakon jedno pola sata: - Jooo... Fato, bona, zaboravio ti reć'... pozvo'o sam Hasu danas na večeru... Fata ga prijeko pogleda i… više »

VIC DANA

Mali Mujica i curice na plaži

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Mali Mujica šeta plažom i nakon pola sata dođe do Muje sav nesretan: - Babo, babo, nijedna cur'ca neće pričat' samnom?! Mujo se nasmije: - E, moj Muj'ce, mora'ćeš primjen't moj… više »

VIC DANA

Fata s Mujom kod ginekologa

objavljeno prije 6 dana i 2 sata

Mujo doveo Fatu kod ginekologa, sjeo u čekaonicu i zgrabio neki magazin pa lista, a Fata uđe u ordinaciju i kad se sjela, reče doktoru: - Doktore, ja b' vas mol'la da i Mujo bude tu samnom...… više »

VIC DANA

Mujo i napaljena Fata

objavljeno prije 7 dana i 2 sata

Mujo krenuo navečer u izlazak i zasjeo za šank u kafani. Nakon pola sata skonta da ga ženska s kraja šanka mjerka od glave do pete, pa joj se nasmije i digne rakijicu kao… više »

VIC DANA

Mujo i gazdina žena

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Mujo se probudi prilično loše volje i nazove gazdu na posao: - Gazda, samo da s' javim, bolestan sam nešto pa ne mogu doć' na pos'o... Gazda zabrinuto upita: - Dobro je, Mujo,… više »

VIC DANA

Mujo i komarci

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Mujo otišao s jaranima na vikend do mora, pa se navečer opako napio rakije i zaspao na plaži. Hrče Mujo sve u šesnaest, kad iznad njega dolete dva komarca, pa će jedan drugom: -… više »

VIC DANA

Naramak viceva o plavušama

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Zašto plavuše bacaju sijeno na cestu? Žele nahraniti zebru. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Što… više »

VIC DANA

Mujo i Fatina ljubav

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Pitao Mujo jarane u kafani kako da provjeri da li ga Fata voli, pa mu komšija Ibro preporuči: - 'Vako, jarane - dođ' kući, pa pa'ni k'o da s' mrtav, tako š' vidit' š'a će… više »

VIC DANA

Mujo direktor i sekretarica

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Mujo direktor bacio oko na svoju sekretaricu, pa joj jedan dan kaže da treba ostati duže i čim su ostali otišli, on se počne muvati oko nje i uskoro je digne na stol, raširi joj… više »

VIC DANA

Mujo i ovisnik

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Mujo ode u kafanu na rakijicu i malo priče s jaranima, pa oni nakon par rundi završe na dnevnim događanjima. Nakon reda politike, Haso ispali listajući novine: - Vi'š ti to, sve… više »

VIC DANA

Mujo s ljubavnicom

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Mujo došao kod ljubavnice kad joj je muž otišao na službeni put i već se s vrata bacio na nju - strgnuo joj odjeću i bacio na krevet. Guzi Mujo k'o veliki, kad odjednom začuju… više »

skrolaj na vrh