Fun nema prethodne stranice
COOL!

10 znakova da ste pametniji od prosjeka

objavljeno prije 8 sati i 50 minuta

Govorite nekoliko stranih jezika ili pamtite cijele Shakespearove drame ili osvajate sto postotne rezultate na ispitima?  Inteligencija nije nešto što se vidi na… više »

VIC DANA

Mujo i nebo puno zvijezda

objavljeno prije 17 sati i 50 minuta

Mujo i Fata sjeli na klupicu u parku, a Mujine ruke nikako da se smire, pa ga Fata stalno sprječava da je cijelu ispipa. Na kraju se malo odmakne od njega i kaže: - De, bolan, smir' se malo,… više »

VIC DANA

Fata i bicikl

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Fata došla pred trgovinu s biciklom, nasloni ga na stup i uđe unutra. Dok je kupovala, bicikl padne kraj stupa, pa kad je izašla nezadovoljno zavrti glavom. Sa strane Mujo s… više »

VIC DANA

Mali Mujica i ručak

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Mali Mujica uletio u kuću nakon škole i odmah uđe u kuhinju, a Fata ga pošalje oprati ruke dok mu ona stavi ručak na stol. Sjedne Mujica i brlja nešto po tanjuru, pa ga… više »

VIC DANA

Mujo i sekretarica

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Mujo postao direktor i dobio zgodnu plavušu za tajnicu. Nakon par mjeseci uđe u ured predivna žena, maksimalno sređena i upita sekretaricu: - Jel' direktor tu? Sekretarica je odmjeri… više »

VIC DANA

Mujo i propast svijeta

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Mujo i Fata sjede pred televizorom, Mujo lista sportske novine uz pivo, Fata gleda neke dokumentarce i najednom ga upita: - Mujo, bolan, da te pitam... Mujo klimne odsutno: - Pitaj... Fata se… više »

VIC DANA

Mujo, boks i seks

objavljeno prije 6 dana i 17 sati

Mujo zasjeo pred televizor s pivom i grickalicama, prebacio na prijenos boks meča za prvaka svijeta, a Fata uzdahne i ode u kuhinju. Taman što je stavila kavu, čuje Muju kako psuje u… više »

VIC DANA

Mujo i nova dijeta

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Mujo se nakon svadbe brzo počeo debljati i za par mjeseci nabacio više od stotke, pa ga zabrinuta Fata pošalje doktoru. Ovaj ga detaljno pregleda, uzme rezultate pretraga i… više »

VIC DANA

Mujo i bikovi

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Mujo poveo Fatu na stočni sajam, pa se nakon par obilazaka zaustave pred bikovima, a neki se tip dere: - Moj bik more s kravom svaki dan! Fata pogleda Muju ispod oka: - Aha, je's' čuo, Mujo?… više »

Juan Pedro Franco
NEVJEROJATNO!

Najdeblji muškarac na svijetu želi smršaviti

objavljeno prije 9 dana i 11 sati

Juan Pedro Franco ima 33 godine i donedavno je težio 595 kilograma. Ta nevjerojatna tjelesena težina omogućila mu je da uđe Guinnessovu knjigu rekorda kao najteža osoba u… više »

VIC DANA

Mujo i težak život

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Mujo došao nakon posla na građevini u kafanu, naruči duplu i sune je uz težak uzdah, pa ga Haso upita: - Š'a je, bolan, Mujo, š'a te muči? Mujo slegne ramenima: - E moj… više »

VIC DANA

Mujo i njegova kruška

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Mujo u dvorištu pijucka pivo i peče roštilj s komšijom Hasom, pa će Haso nakon što je dugo gledao jednu neuglednu krušku kraj ograde: - Mujo, bolan,… više »

VIC DANA

Tužni Mujo i zdravlje

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Mujo ušao u kafanu, sjeo za šank i zaredao rakijama, a suze samo slijede jedna drugu. Primjeti to konobar Haso pa ga upita: - Š'a je bilo, bolan Mujo, š'a s' tako… više »

GENIJALNO!

Zadnji dan siječnja pokazat će nam mjesec kakav još nismo vidjeli

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Posljednje noći ovog siječnja uživat ćemo u pogledu na Mjesec kakvoga ne možemo često doživjeti. Posljednjih nekoliko mjeseci diljem se svijeta moglo uživati u nevjerojatnim… više »

VIC DANA

Mujo i gledanje kroz ključaonicu

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Mujo se napenalio pred kupaonicom i gleda kroz ključanicu, kad upada komšija Haso i pita ga već s vrata: - Mujo, bolan, šta radiš to? Mujo se ni ne osvrne: - Gledam Fatu… više »

skrolaj na vrh